Кралски работи и клюки - юни 2024

• 101 944
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 930
Английското кралско семейство просто са образец за това как се правят тези неща... Държавни посещения, приеми, благотворителност, национални празници и т.н. Нямат грешка.
Само стойката на Уилям като видя... няма за какво да се хванеш, изпънат като струна, представителен, тежи си на мястото. Не е нужно да го представя човек кой е и какъв е, просто си личи.

# 931
  • София
Много ми харесва днес Летисия - цветът на роклята и визуалния ефект за тънка талия (макар че тези ластици не са ми много любими), чехлите са много приятни, а чантата е разкошна. И обеци са хубави.

# 932
А, да, забрави да коментирам Летисия... Тази рокля е хубава и и стои много добре, но не е за нея на ниски обувки. Ластичната част в средата е прекалено широка и набива много Летисия на ниски обувки. Изглежда късокрака, а тя не е. Летисия има много хубава фигура и няма нужда от ефект "тънка талия", защото си я има.
Предполагам, че роклята и е от преди и е стояла перфектно на високи обувки. Но на ниски е категорично "не".

# 933
  • Някъде там
Скрит текст:
Летисия е посетила Центъра за производство на съдържание на Netflix в Мадрид, за да председателства заседанието на настоятелството на Fundación de Ayuda Contra la Drogadicción (Фондация за помощ срещу наркоманията), на която е почетен председател. През последната година Netflix и FAD Juventud си сътрудничат по пионерски проект за обучение в аудиовизуалната сфера за ученици от професионалните гимназии,

Много ми харесва днес Летисия и роклята и чехличките.
Много свежарско. Роклята май е нова, не съм я виждала ?
Фелипе в Рига

Както и предположих ще виждаме и по терените на ОИ кралски особи.
Хокон и Мете-Марит ще са там на 6 август.
С тази снимка бяха качили новината.

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 15:47 от daviz

# 934
  • София
Напълно разбирам защо Летисия е с тези ниски обувки,но и на мен не ми харесва в комбинация с роклята
Много ми липсват елегантните й високи обувки и с красиви рокли,но в случая здравето е по важно/ мога да приема защо е с "шляпки"/

# 935
  • Някъде там
Максима днес ми харесва повече и от вчера. Много приятна рокля, носена и преди.

Дали са обяд за отличени и наградени през годината творци в различни сфери.

Човекът който е отбелязан със стрелка е един от дизайнерите на Максима.
Летисия носеше негова рокля при дп. Рания също носи негови тоалети.

# 936
Максима октомври-ноември носи на официални събития и посещения сандали със съвсем тънки каишки, в края на юни - затворени обувки, рокля с дълги ръкави и кожени ръкавици...

# 937
То времето тази година в Германия и Нидерландия доскоро беше като ноември в България: 10 градуса сутрин и 15 на обяд. Не като в България жега.

# 938
Винаги е обратно времето. Тяхното топло мина.

# 939
  • Някъде там
Снимката с ръкавиците и шапката е от старо събитие. Сложих я за да се види роклята в цял ръст понеже от днес няма.
Едва ли с фината копринена рокля ще и е горещо, пък била тя и с дълги ръкави..

# 940
Максима не беше ли с ръкавици и на скорошната сватба?

Императрица Масако е икономист от Харвард и говори 5 езика ,въпреки това нейната роля на императрица е сложна, съпътствана от здравословни проблеми и трудности за адаптиране.
Когато Масако се омъжва за престолонаследника принц Нарухито през 1993 г., тя била едва третата обикновена жена, която прави това - след като отхвърля предложението му два пъти.
Наречена от японската преса „счупена пеперуда“ и сравнена с принцеса Даяна, Масако се борила да се адаптира към кралския живот след брака си и прекарва периоди далеч от очите на обществеността – най-дългият период бил 11 години.

# 941
Максима не беше ли с ръкавици и на скорошната сватба?

Беше. Престолонаследницата и тя беше с ръкавици.

# 942

И Моцини на парти в американското посолство

# 943
Не мога да реша Летисия днес дали ми харесва, по-скоро не нито роклята нито чехлите.

Максима е с много красиви рокли.

Не ги следих особено, но май миналата седмица на Роял Аскот имаше високопоставени дами с ръкавици.

# 944
  • София
Императорът и императрица на Япония полагат венец на гробницата на Незнайния воин в Уестминстърското абатство по случай японското държавно посещение в Обединеното кралство

Общи условия

Активация на акаунт