Кралски работи и клюки - юни 2024

• 101 955
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Според мен в нарочно, да изглеждат по-скромни и вдетинени някак.
Не ми харесва как е облечена Шарлийн, ужасна горна част на гащеризона.
Мери е облечена красиво, много ми хареса.

# 916
Скрит текст:
Много приятно семейство са датчаните Heart Eyes Всички изглеждат много добре.
Тази пола на Максима сме я виждали и преси...нали?
Много хубаво клипче
https://www.instagram.com/reel/C8mfT2pI7sC/?igsh=MWhud3h3Nm9sZHN6eA==
И снимките от профила им 🤣

Да още два пъти.

Благодаря за старите визии на Максима! Не ми е любима тази пола, но с риза ми харесва.
Много сладки баба и внук. Както казах, симпатично и приятно семейство. Мери е разкошна, в движение още повече ми хареса- пола, чанта, сандали... и женствеността, и грацията на Мери. Не ме изненадва, че Фреди не сваля ръце от нея Joy

# 917
  • Някъде там
Тирамису съгласна. Прекрасна е.

Нямам търпение за следващата седмица. До тогава малка компилация от снимки, повечето от ангажиментите от последните месеци.
Скрит текст:

Мислех че са на държавно посещение Катар, те били на официално и не видяхме Максима с тиара. За сметка на това днес може и Вилем да го видим в Германия.

Qosata, не знам дали си видяла, че японците имат иг профил от няколко месеца.
Там качват всичко от ангажиментите си.
Вчера е имал  ангажименти организирани от японско-английска организация.
https://www.instagram.com/p/C8nnx_cyh8M/?igsh=MTJoNmthMGx3eDZnZQ==
😀

И на мен са ми симпатични и се надявам да се осъзнаят всички от които зависи и да променят закона, за да може дъщеря им да стане императрица.

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 09:44 от daviz

# 918
Вчера е имало прием по случай японско-британската дружба. Херцогът на Глостър е посрещнал императора, той е патрон на японската общност, която е спонсор на приема.

# 919
Инцидентът с принцеса Ан явно е доста сериозен. Тя нямала никакъв спомен за инцидента. Не е ясно и дали е била сама, когато се е случило. Няма подробности точно какво е станало.
Надявам се да мине без последствия.

# 920
Ужас, 2024та година е изпълнена с много изпитания и здравословни неволи за роялите Sad
Дано се възстанови напълно и няма последствия.

# 921
Летисия е посетила Центъра за производство на съдържание на Netflix в Мадрид, за да председателства заседанието на настоятелството на Fundación de Ayuda Contra la Drogadicción (Фондация за помощ срещу наркоманията), на която е почетен председател. През последната година Netflix и FAD Juventud си сътрудничат по пионерски проект за обучение в аудиовизуалната сфера за ученици от професионалните гимназии,

# 922
  • София
Скрит текст:
Отлично се е представил на матурата.
Прекрасно изглеждат всички.
Хубаво семейство и горди родители.

Много са хубави всички!
Чантата на Мери изглежда много хубава, любим цвят за лятото!

SunglassesJoy
Страхотни са датчаните, момичетата много ми харесват. Супер свежарки са и двете.
Втората снимка е топ Heart Eyes

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 14:23 от Не се сърди, човече

# 923
В очакване на гостите

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 14:39 от Tinо

# 924
Японските дами не са образец за стил, заради консервативността си, но въпреки това или може  би точно с това са ми симпатични.
Камила е с нейния тип рокля, стилна е.

# 925
Защо е с маска в каретата? Преди това не е.

# 926
Много интересно наистина, защо е с маска на открито. По принцип в Япония маската е доста разпространена и преди Ковид, но пък на държавно посещение, да не би да е болна императрицата и от чувство за отговорност да е с маска при този близък контакт в каретата.

# 927
Много й отива на Камила да е кралица. Разхубави се.

# 928
Императрицата носи маска за лице поради хронична алергия към конски косми.

# 929
  • София

Крал Чарлз III и кралица Камила поздравяват японския император Нарухито и императрица Масако в кралския павилион по време на церемониално посрещане на парада на конната гвардия в Лондон.

Подробностите за облеклото на Нейно Величество са изброени с изображението, но истинската звезда днес е нейната брошка. Кралица Камила носи розовата диамантена брошка Williamson, която включва един от най-редките безупречни розови диаманти в света. това е подарък на принцеса Елизабет през 1947 г. от Джон Тобърн Уилямсън, собственик на диамантената мина Уилямсън в Танзания.

Общи условия

Активация на акаунт