Нашите цветя - обща тема 24

• 33 161
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
  • Карлово
И този толкова. За тор, ако искаш да е по-хубав му добави, ако не ти се занимава и без тор ще си живее.

# 451
Полива се когато се засуши, сега по-често заради жегите. Тори се пролет до есен, зимата -не. По-добре да се засуши, отколкото да се преполива.

# 452
Стапелията ми от вчера.

И днес.

Обче, истина е, че смърди гадно. На колежката ми и мирише на развалено месо,  а на мен - на риба.

# 453
Grinning но пък е красива.

# 454
Пипи,  не бях виждала,но е много красив цвета.Тук се сетих случка от наше пътуване- в езерце насред Зоо,някъде из Италия,виждаме група фламинго.Снимайки ,пилетата започват да грачат, незнам дали сте чували този звук ,но е ужасен....И мъж ми вика туй пиле красиво,защо така го наказа природата с този Грак....Та така и туй цвете,хубаво,ама смърди Joy

# 455
То добре, че "ароматът" му не е интензивен и се усеща само при подушване, че иначе трябваше да го разкарам някъде Laughing

# 456

Едното зокумче се кани да цъфти! 😍😍😍
Бугито, на което листата никак не ми харесват... Кажете какво да го правя?

Лимон от семка:

# 457
Лимона от семка е уау! Браво!

# 458
  • Mostly in my mind
Като казахте зокум, чакайте да ви покажа каква красота снимах в къщата до нашата, където почивахме на Св.Влас. явно си обичат морския климат.

# 459
Лимонът от семка за колко време порастна толкова?Семката кой месец е бучната,ако има значение?

# 460
Ние семки бучкаме зимата като ядем и си избива почти всичко само че забравяме какво е . Но гадното е , че няма да върже и трябва да се ашладисва . Ние имаме нещо доста голямо лимон или мандарина .

# 461
От миналата година е лимончето. Детето го нася и беше постоянно на топло и светло. Изкарваше един клон нагоре, та два пъти го чупя и се разклони така. Намерих си калем от раждащ лимон и на есен ще му правя присадка. Не че знам къде и как, но ще пробвам. 😂

# 462
  • Варна
Никога не ми поникват семки от цитруси, ама никога. А навремето като бяхме малки сме сяли и никнеха без проблем. Мислех си, че сегашните сортове са някакви повредени Crazy Но щом вашите никнат ми е още по-странно защо не ми се получава.

# 463
От миналата година е лимончето. Детето го нася и беше постоянно на топло и светло. Изкарваше един клон нагоре, та два пъти го чупя и се разклони така. Намерих си калем от раждащ лимон и на есен ще му правя присадка. Не че знам къде и как, но ще пробвам. 😂

Не знам дали не е малко за присадка . Мисля, че трябва да станат по дървовидни клоните . Сега са нежни и лесно чупливи . Моето нещо има дървовидни клони вече така и не знам какво е за да го ашладисам и аз . Трябва да трежеш единия край на вътре , а на присадката на вън да се слепят и увиваш в тиксо и чакаш да избие . Има и други начини .

# 464
Имаме приятел, който пролетта ни присади на нашата круша друга, някакъв хубав сорт. Стана. На една джанка присади праскова и пак стана, но я окоси ММ и я съсипа. Та си мисля и с лимона да се справи. То надолу е вдървено вече.

Общи условия

Активация на акаунт