За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 11

• 21 562
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
  • вятърничава
Сега не разбрах имаме ли рожденичка?Ако да,то тогава....Вики,честито и бъди здрава и щастлива Hug пожелавам ти среща с твоята HeartpulseлюбовHeartpulse на живо,нооо ако случайно не се случи,то поне често да те навестява в сънищата ти.

И да вземе най-накрая да заснеме този филм  и някой сериал Rage
Обаче гледах  симпатичен ромком, особено ако не се взима на сериозно -  Love Reset
Добре,записвам си Nerd
Четвъртък не беше ли ден за модни находки Thinking
Скрит текст:
Искам му пижамата на Шо, и чехличките.Много подходящи за тукашните жеги.
 Стилен местен възрастен, който се скиташе в Омотесандо
 Бях единственият, който носеше шорти и сандали на мястото и бях нервен

Ела тук и на никой няма да му прави впечатление Joy

# 61
С право е бил нервен. Това за демоде съществото с чехличките.
Трябвало е чорапки с обувки/кецове към късите панталонки.
Ето така
Скрит текст:
Ако случайно е с панталон до глезена трябва да е без чорапи.
Скрит текст:
Ама това си замина и вече трябва да е от този тип,но ключовото е грозните обувки.
Скрит текст:

Отчетох се за модния четвъртък. Вече е петък 🤪

п.п.Забравих
Това било десерт, аз си мислех, че е изкуство

# 62
И да вземе най-накрая да заснеме този филм  и някой сериал Rage
А ето къде се снима той  

GONG YOO’S BIG SCREEN COMEBACK - Wonderland

Вики

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 15:05 от Danifin1

# 63
  • вятърничава
С право е бил нервен. Това за демоде съществото с чехличките.
Ау,за малко да се обидя Wink Кой е моделът със грозните обувки?Наблегнала си на него,трябва ли да го познаваме?
Ето такива десерти трябва да получавам аз, няма да посмея да ги опитам,защото са изкуство и няма да ми се лепят. Animal Pig

# 64
Кой е моделът със грозните обувки?Наблегнала си на него,трябва ли да го познаваме?
Hug
Не, не е нужно да го познавате, но беше най-лесно да се разровя в инста му, за да покажа нагледно за модния четвъртък.
Освен това никога не гледайте тай версията на My ID Is Gangnam Beauty  с негово участие.
И като съм на темата какво не трябва да гледате -  римейка на  A Love So Beautiful.  Гледах цели два епизода и за това не се налага вие да го правите.

Hell Dogs
Това не е моето нещо.
Страхотна актьорска игра и някакъв никакъв сюжет.
Аз всъщност не харесвам подобна тематика. Единственото нещо с мафия, което ми хареса изкара всичко лошо от мен, а преди това аз бях един много добър човек 🤣
Все пак искам да кажа, че филмът започна увлекателно, но в един момент започнах да губя интерес и просто превъртах към финала.
Така, че ако харесвате подобни филми е по-добре да го пробвате.

# 65
  • България
Ха, наистина вчера било четвъртък, аз си мислех, че е днес. Flushed
The Last Immortal (2023)
Изгледах първите два епизода и имам чувството, че гледам копие на Ashes of Love (2018).
Хубавото беше, че главната се разходи в истинската си форма и почти не се наложи да я гледам.
Още в първия кадър с нея направи усмивката, аз съм повече от вас. И така да е, има повече и от нея, по-красиви, по-талантливи, по-чаровни.
Има много по-приятни неща за гледане.

# 66
  • вятърничава
Hell Dogs
Е поредния филм за Якудза. Да, страхотна актьорска игра и броманс на Джунчи Окада и Кентато Сакагучи (хареса ми да го видя лошко и нестабилен). Прекалено много персонажи, момент невнимание и се изпуска нишката на никаквия сюжет.Вероятно Сенсея на Danifin би оценил бойните умения и сцени. Интересни ми бяха местата, където е снимано. Тези якудзи определено имаха стил и вкус към изкуството Joy и кървищата и на финала беше по китайски тертип.
Ако Tuon не го беше споменала, не мислех да го коментирам в темата. Тя е виновна Joy

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 10:56 от bb6

# 67
Аааа… не смея да сравнявам якудза с триадите. Еднакво ме е страх от тях.
Бромансът го отчетох, разбирам и защо ГГ постъпи така както постъпи, но това не означава, че финала ми хареса.

Петък е ден за котки и анатомията на подопечните на котките, нали?

# 68
  • вятърничава
Аааа… не смея да сравнявам якудза с триадите. Еднакво ме е страх от тях.
Бромансът го отчетох, разбирам и защо ГГ постъпи така както постъпи, но това не означава, че финала ми хареса.

Петък е ден за котки и анатомията на подопечните на котките, нали?
Ден за котки и....!

А за финала, откакто МоарейнД
Скрит текст:
обясни, че се събират всички на едно по-добро място, гледам на това, като на добър финал.

# 69
Здравейте!

Да се запиша в новата тема с два от последните сериали, които изгледах.
King the Land (2023) - 16 епизода определено са му много, но пък беше ненатоварващ и ме караше да се усмихвам. Най ми харесаха Джуно в костюм и целувките, които не бяха от типичните за дорамите. Bowtie

Branding in Seongsu (2024) - не е нещо особено - малко "мразя те-обичам те", малко размяна на телата, лек криминален съспенс, но върви леко. По-скоро го препоръчвам. Smiley Lomon е сладур и той също се  раздава в Kissing Face  Bowtie

# 70
Не знам дали само на мен се случва, но понякога много се заглеждам по реквизита в сериалите - примерно в сериала Животът на женените цялата клиника беше украсена с репродукции на ван Гог, а съм сигурна, че съм виждала същите картини и в един от дългите ми сериали (дали не беше в Татко е странен?), но вече забравих кой. Наскоро гледах 5-6 епизода на Златната маска и го зарязах - там също в богаташкото имение се бяха украсили с принтове на ван Гог, въпреки че съпругът на господарката е художник (много неуважително от нейна страна).
Сега в Marry Me Now се загледах в книгите в дневната на главната милионерка - странни са. Предполагам, че е нормално и някои хора наистина купуват книги за украса (даже мисля, че съм виждала някъде да се продават), но специално тя можеше да избере нещо по-добро, с нейното положение. Виждам два тома, на които пише Дюма, единият е наобратно, два пъти Произход на човека (Дарвин) и два пъти книгата "Алексис Зорбас", изписано по странен начин (другите две не успях да идентифицирам):
Скрит текст:

# 71
  • пустинен пъпеш
Като стана дума за реквизит,и аз се заглеждам по него като част от въздействието на дорамите,та някой знае ли какво представляват всичките тия вещи в кралския дворец(без скулптурата) в китайския сериал Legend of Nine Tails Fox(2016)

За първи път виждам в дорама помещение в двореца с толкова много и големи по обем предмети,обикновено дворцовият интериор е по-обран.
И да допълня,ако не се лъжа Elza FB изучава китайски и търси дорама с двойни титри на китайски и английски едновременно,та в това фентъзи ги има.

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 21:21 от rududu

# 72
Петя, чак в такива детайли не обръщам внимание. Освен ако предварително не съм наясно, че всяко нещо може да е подсказка както в Dark. Обръщам внимание на PC/лаптоп и котки.
Ето котката в последното, което гледах.Не,не в Hell Dogs.
Скрит текст:
Също и ако покажат нещо, което ползвам и аз. Примерно в Sparkle Love доста често в кадър влизаше аромо дифузер, а аз всекидневно ползвам такъв.
Най-често се вглеждам в дрехите, обувките и аксесоарите.

# 73
  • България
Някой да каже кой ден какво показваме.
Не знам дали петък е за красавци, показвам един:

# 74
В Южна Корея очакват премиера на филм с Gong Yoo- Wonderland, в който се снима заедно с Хонгконгската актриса Тан Вей. Вероятна дата на премиерата е била 5 юни . Сега ще можете по-спокойно да видите следващите снимки, на които двамата изглеждат сгодени.

Много го критикуват, че на тази среща с фенове изглежда изключително непривлекателен (не и според мен)

Но наистина е твърде странен с тази шапчица и пантолони от домашна пижама...Да не говорим за очилата.

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 09:32 от victoria vassileva

Общи условия

Активация на акаунт