Успяхте ли да забравите и да продължите напред?

• 5 749
  • 95
  •   1
Отговори
# 15
И му сложете рогата да му красят главата за новата му .

# 16
И ти се чудиш какво да правиш, честно ли? Той освен, че е шавлив, явно е и много нагъл. А ти си си забравила някъде достойнството.
Или той моментално спира всякаква комуникация с другата и опитвате да оправите брака си (стига да искате и двамата), или си взимаш куфара и детето и се махаш. Или го гониш него всъщност, защо ти да сменяш жилища.
Чудя се да,чудя се защото все още има някаква любов от моя страна,въпреки обидата и унижението.
Точно заради тази любов,заради всичко добро и лошо което сме преживели през годините и сме останали заедно един до друг ,се опитвам да се боря,опитвам се да си го върна.
Знам ,че достойнството ми вмомента никакво го няма.Опитвам се да изплувам и да си стъпя на краката.
Човека в който се е превърнал,аз не го познавам.
Не го интересува нищо,сякаш е заслепен.

# 17
"...Аз ако бях ,щях да си призная ,че съм сгрешила,че съм наранила.Защо той не може да каже:Да нараних те,Да предадохте."
     Защото той е различен човек от Вас. Не си блъскайте главата с това: Защо той не се извини?
    Започнете да търсите решение на проблема. Можете ли да простите? Можете ли да се оправите сама, без него?
   Така както чета - той май няма никакво намерение да спира. И Вашите чувства изобщо не го интересуват.
   И аз загубих много време в чакане да се осъзнае и поиска прошка. В питане Защо аз мога, а ти не? Напразно загубено време и нерви.
   Можеш да си заравяш главата в пясъка и да се надяваш, че нещата ще бъдат както някога. Но никога няма да е същото.
   Ти си наред - топката е в твоята половина. Колкото и да не ти се иска - ти трябва да вземеш решение.

# 18
А някой поискал ли ти е прошка, че се чудиш как да я дадеш?
Дори вече не се крие, но явно те чака да се сетиш сама да си тръгнеш, няма смелост да ти го каже в очите.

# 19
"...Аз ако бях ,щях да си призная ,че съм сгрешила,че съм наранила.Защо той не може да каже:Да нараних те,Да предадохте."
     Защото той е различен човек от Вас. Не си блъскайте главата с това: Защо той не се извини?
    Започнете да търсите решение на проблема. Можете ли да простите? Можете ли да се оправите сама, без него?
   Така както чета - той май няма никакво намерение да спира. И Вашите чувства изобщо не го интересуват.
   И аз загубих много време в чакане да се осъзнае и поиска прошка. В питане Защо аз мога, а ти не? Напразно загубено време и нерви.
   Можеш да си заравяш главата в пясъка и да се надяваш, че нещата ще бъдат както някога. Но никога няма да е същото.
   Ти си наред - топката е в твоята половина. Колкото и да не ти се иска - ти трябва да вземеш решение.

Мога да се оправя сама.Почти сама си гледам детето,защото той като цяло отсъства постоянно заради работата му.
Мислех че мога да простя ,заради семейството,заради детето.Само че не мога.За мен това е най-голямото предателство което можеше да ми причини на този етап от нашите отношения.
Защо обаче не мога да кажа: Стига!,какво не ми е наред?

# 20
  • София
Влязла си в режим съревнование, искаш да признае, че си по- добра, че повече те обича, че ще избере теб…

Ненененен, ти ИЗБЕРИ СЕБЕ СИ.
Бий си два шамара и му бий шута!

# 21
Стига сте избирали заради "детето". Изберете заради вас си, за да е добре детето после.
Стига с тези измишльотини "заради децата". Детето има нужда за пример човек, който ви плюе на достойнството ли?

# 22
Успяхте ли да забравите и да продължите напред?

Какво да забравите, че продължава да си поддържа връзка, че нехае за вашите чувства, че сте му никоя....
А и как да продължите напред.... ами продължава се, но без този наглец! С достойнтсво и себеуважение!
Няма за какво да се борите или молите. За любов?! Няма нужда да се унижавате, ще стигнете само до там, да ви намрази. Покажете му вратата и да изчезва. Ще потъгувате месец-два и ще си отдъхнете. Животът е хубав!

# 23
Здравейте, успяхте ли да простите и забравите предателството на партньора до вас?
Не, не успях нито да простя, нито да забравя. Няма и да стане явно в този живот.
Колко време ви отне ?
Отне ми повече 10 години, за да разбера, че няма да мога да простя. Вече не боли Simple Smile

# 24
Мъжът ти явно чака ти сама да се сетиш да си тръгнеш, защото няма топки да поиска развод. Или още по-зле - не иска развод, защото не е съвсем сигурен докъде ще стигнат отношенията с другата, а ако нищо не стане с нея, все пак да не остане милият без семейство.

# 25
Избери себе си, щом имаш и финансовата възможност още по-добре.
После избери партньор, който има същите виждания като теб и ще видиш, че това, което те държало е единствено твоят страх, любов тук няма.
То уважение няма, пък какво друго да се очаква...
Някак си ако поне криеше от теб и не показваше тези чатове и обаждания ще се опитам да го разбера, не че е простимо пак ама поне от уважение към партньора. Приел те е за даденост и му е все едно така или иначе.

# 26
Той не те забелязва и си гледа живота, а ти му постилаш червен килим ...сериозно ли?!
Прояви малко самоуважение и покажи твърдост ,и заради себе си, и заради децата.
Прощаваш на човек осъзнал, че е сгрешил , а този дори не допуска,  че има нещо нередно.
Откъсни се и прецени ситуацията от всички страни, след това тръгни да живееш своя живот.
Трудно е, но не и невъзможно.
По-добре да живееш, отколкото да търпиш.
И на въпроса- не забравяш, но с времето ставаш все по-убеден , че си постъпил правилно избирайки себе си.
Късмет🍀

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 19:25 от ccvet

# 27
  • Бургас
Да му простиш? Какво да му простиш? Прощава се на човек, който е осъзнал, че е направил грешка и моли за прошка. При мъжът ти няма такова нещо, той си тъче на два стана, а ти вместо да си му бясна...  
Hell hath no fury like a woman scorned! 👿

# 28
  • София
Ама този грам не те обича, нито уважава, щом най-безцеремонно си пише пред теб с жена, в която видно е влюбен.

# 29
Сигурна ли си, че има изневяра? В смисъл, той ако не си е признал? Въобще какво сте говорили по въпроса, той иска ли да се разделяте?
Говорили сме ,аз го хванах.
В началото отричаше,после си призна.Но никога не каза съжалявам,че те нараних.
Продължава ежедневна комуникация с въпросната жена по Вайбър и телефонни разговори.

А питала ли си го директно какви са му намеренията, докъде смята че ще стигне с тази жена? А с теб какво смята да прави занапред, щом очевидно дори най-елементарно уважение не показва? Просто му покажи къде са твоите граници за приемливост. Задай му тези въпроси и вземи решение.
Щом най-безцеремонно си пише и говори с нея пред теб, явно работата е дебела. От опит ти го казвам. Много нагъл този твоя, също като бившия ми. Съветвам те да действаш, преди да си строшиш нервите да го чакаш заради детето, да му мине тръпката. Когато изгоних моя, имаше реплики от негова страна "ама помисли, имаме 2 деца". Моля? Ами ти бе, мунчо, ти замисли ли се, че имаш две деца и какво ще стане с тях, преди да вкараш друга жена в картинката...

Общи условия

Активация на акаунт