Първоюнски предплажен СПАМ(01.06.24 - 30.06.24)

• 5 909
  • 115
  •   1
Отговори
# 75
Добро неделно утро!
Хайде на кафето, народе!
Ние двете с Мая вече се наслаждаваме на напитката в прохладното утро на терасата:

Е, тя и активно подремва на масата:

Но сме си спретнали една малка сутрешно неделна идилийка. Heart
А преди малко разучихме какво е туй чудо суров бамбон Joy:

Последна редакция: нд, 16 юни 2024, 08:24 от Джаста Праста

# 76
Добро неделно утро!
А преди малко разучихме какво е туй чудо суров бамбон Joy:
Забъркана каша от какао, масло, ядки/сушени плодове, овъртяни на ръка топчета с гръмкото наименование ръчно изработени здравословни бонбони и претенциозна, често нахална цена. Joy
//
Морето го отстъпвам с удоволствие. Нека София се изпразни сега.

# 77
А, Бази, тия са още по гадни, щото диетични налЕ. Joy Нямат масло, нямат плодове, сал овесени трици, бадемово брашно, какао, ванилия, сусам и малко прясно мляко и мед.
Ама като ми се яде сладко и рака е риба, макар, че аз обичам повече раци отколкото риба. Joy

# 78
Ох, Мая Heart Eyes

Открих нискокалорична бира, която става за пиене, много съм щастлива Joy

# 79
  • София
Родивче, ние вече срещи не правим, както преди. Правите се на интересни и не идвате.

Вече има джин без алкохол, ше почина...

# 80
Ау, бре, Дайсче, много си строга. Grinning

Кака ви съ върна от Велинград, дето бля по басеини, по фитнеси, по кафета и ся 1 ден ше ми се земе акъла, ама така е то при мен, знам си. Мързеливо мий, т.е. много спящо, ама съм на работа. А вън вместо да завали /щото гърмя/, взе да духа и сега грее и вее - жега и пак жега.

Родивчето пуснала снимка, ама вече я няма. Виж Мая я видох, все по-красива става.

Аа, Родивче,
Скрит текст:
немало пермутации и подобни, ама задачите са малко ... почват така някак от практическата страна на нещата, та требе се замислиш, па на тест, дето бързаш за време, тва ти отнема още от времето и те напряга. Ама са го измислили ... умни глави. Но никой не взема предвид, че тез деца не са профилирани и учат всичко и навсякъде им изискват с подробностите ... не знам, при нас не беше баш тъй, демек нямаше таквизи тестове за време.  

Последна редакция: пн, 17 юни 2024, 18:11 от ina.ina

# 81
  • София
Не съм строга, Инче, простата истина е това 🤷

# 82
  • София
За другите не мога да отговарям, но лично аз срещи ако ми е възможно не пропускам. Живота е кратък! Blush
Инче, пускам да видиш един позиращ италианец.

# 83
Среща на морето в петък, нямам търпение Hug

Градината ми е нападната от листни въшки или нещо подобно Cry

# 84
Имаш градина - имаш проблем! Лично изпитано!

# 85
Утре ще звъним на градинарите, не е мой ангажимент това. Ама зарзавата ми да не замине междувременно,  тамън ми върза втора реколта черита

# 86
  • над кукувичето гнездо
Ми, аре организирайте една среща и готово.

# 87
E, Родивче, благодаря! Grinning Макар че теб те няма. А небето на снимката е уникално. Или поне така изглежда. /Чакам си бурите аз. Grinning/

Изхарчих си лимита за натискане на Полезно. Ама то така е при мен. Joy

Отметнах гробищата днес, чей Задушница в събота. Рано, рано да отида - 9 часа стана ... ами що народ вече се прибираше ... вир вода се върнах, тва да се работи на слънце воопще ней лесно. Обаче пък ку ми се случва редовно мисла, че ше вържа още мускули. Joy

Днес ми се спи май повече и от фчера. Joy

# 88
  • София
Йохохо, бутилки алкохол!

Но сме възпитани с Ноерчето и пием от чаши.

Кофти ми е камерата, но нямам пари за нов телефон.

Мастъъър! Взимай Томи и идвайте!!!

# 89
Много апокалиптично! Барем един счупен шезлонг да се мяркаше за компас.
Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт