Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 147 - юни 2024)

• 110 073
  • 1 427
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Пловдив
В големите вериги има капсули на Коста кафе, но мисля, че са съвместими с долче густо.
Тия футболисти ми объркаха прогнозите. 😄 Само 5 лв ваучер и 2 бири имам. Поне още една бира да ми дадат, та да си заслужава поръчката.

Последна редакция: ср, 26 юни 2024, 08:35 от dundi73

# 1 201
Писна ми с тия бири на Хепи. Дори не пия бира, а вече имам 5 и още 3 за вземане. Поне да беше безалкохолно. И едни 10лв ми се паднаха за разнообразие. Аз си ги поръчах и взех без други неща.

# 1 202
Има нови печеливши от WAGO
Скрит текст:

# 1 203
Smile недоволни от наградите, които получават от Хепи Satisfied
Искрено ме разсмивате.
Познати мачове при мен има в изобилие, но награда нито една не съм спечелила. Така беше и в миналата им игра.

# 1 204
  • у нас
Е, това се казва награда от Хепи! Честито Сиско!

# 1 205
Писна ми с тия бири на Хепи. Дори не пия бира, а вече имам 5 и още 3 за вземане. Поне да беше безалкохолно. И едни 10лв ми се паднаха за разнообразие. Аз си ги поръчах и взех без други неща.

Не разбрах, взе си само бирите ли?

Имам 10 бири и все чакам ваучер😉

# 1 206
Капсули за Коста кафе има в Кауфланд, пускат и  в Лидъл - важното е каква е машината - неспресо или долче густо

# 1 207
# 1 208
  • София

Здравей, на твое място щях да попитам дали до края на годината се очакват още активности, за да знам дали да си ги пазя или да взема "каквото и да е, за да не съм капо", което явно се опитват да кажат с отговора си.

За ваучерите за Хепи.. си е чист късмет, аз имам само 3 кенчета на профила си, този път наградите са доста малко, а обратите в мачовете доста сериозни. Grinning

# 1 209
Здравейте, от Хепи съм с кенче, а мъжът ми с 5 лв от там. Иначе сега ми се обадика от Бейлис 0899577946, с чаша съм

# 1 210
  • София
Спечелете кино-билети за филм до 27 юни
спечелете книги до 27 юни
Спечели два билета за дебютното издание на Legion Run Kids до 27 юни

Вчера поръчах от Фешън дейс с ваучерите от Кока-кола
могат да се комбинирват и се изписва, че са до 05 юли.
Така че имате 9 дена да си изберете, после няма да може.
Скрит текст:
Избрах джапанки, чехли и сандали за всички в къщи.
В темата за кодове и отстъпки на 1 страница има код за минус 10% на ФД (до октомври 2024),
но при мен не ми даде отстъпката -изписа, че не може да се приложи.
Изрично им писах че искам доставка до дома само в делнични дни
без събота и без неделя. Подозирам, че пак в събота ще ми звъннат.
От Озон си бях поръчала книги и при все че имаше отметка само делнични дни
в събота ми ги донесоха, като попитах защо идват в събота ,като има отметка че не желая събота.
Еми то кой да го чете това, гледат да си разпратят пратките и да си вземат наложените платежи.

# 1 211
Рано сутринта днес ми донесоха награда от Syoss, за която съвсем бях забравила.
Скрит текст:

# 1 212
Пристигна ми единствената от началото на годината награда (а и да си призная не съм била особено активна).
Дано втората половина от годината е по-успешна за всички! 😅🍀

# 1 213
Някой, който е спечелил от лепилата Момент,  да сподели моля, как се свързват с печелившите. Нямам никакъв контакт все още с тях, а днес стават 7 дни.

# 1 214

Samsung Al Unpacked - https://www.samsung.com/bg/unpacked/ 🤩

Скрит текст:
Участвайте в томболата на "Samsung" като се регистрирате на сайта и играете за невероятни награди:
🥳 1 от 3бр. Сгъваем Смартфон "Samsung"
🥳 1бр. Смартфон - Samsung Galaxy S24 Ultra
🥳 1бр. Смартфон - Samsung Galaxy S24 +
🥳 1бр. Смартфон - Samsung Galaxy S24

Играта продължава до 10-ти юли 💥

Общи условия

Активация на акаунт