Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 147 - юни 2024)

• 109 156
  • 1 427
  •   1
Отговори
# 1 380
Ако става въпрос за играта с кучешка храна, аз получих имейл миналата седмица на 27.06.
Честит юли, нека е късметлийски!
Благодаря за списъка с игрите Flowers Hibiscus

Днес теглят и Friskies. Наградите са малко и ще е цяло чудо, ако се доредя, но все пак си ги чакам и рефрешвам страницата на всеки час. Joy

# 1 381
Кой куриер носи суитчъра на Нутела?
Днес ми звъняха от Европът,но не бях на адреса,мисля,че Нутела носеха

# 1 382
Ох, започвам месеца с награда от Еко Звездите шапка и тениска 💚 дано месецът да продължи с късметчета 🍀

# 1 383
  • Елхово

Европът носи Нутела! Харесва ми материята!

# 1 384
Носят наградите от Персил.Иначе в Престиж и тази седмица ме няма.
Кой куриер носи Персил?

Спиди. Касовата бележка се проверява и взима от куриера.
На мен ми се обадиха от фирмата и любезната дама ме предупреди да приготвя бележката предварително.

# 1 385
Получихте ли си ваучерите от кауфланд,за 200 лв.Обадиха ми се на 14 06 да уточним адрес за доставка,все още чакам.

# 1 386
Скрит текст:
Ако става въпрос за играта с кучешка храна, аз получих имейл миналата седмица на 27.06.

Днес теглят и Friskies. Наградите са малко и ще е цяло чудо, ако се доредя, но все пак си ги чакам и рефрешвам страницата на всеки час. Joy

Честито! Simple Smile Добре е, че писахте, да знам да не се надявам. Grinning Ако сте спечелили колибката, ще съм благодарна да я снимате като пристигне.

# 1 387
Скрит текст:

Честито! Simple Smile Добре е, че писахте, да знам да не се надявам. Grinning Ако сте спечелили колибката, ще съм благодарна да я снимате като пристигне.
Те първо пращат имейли на печелившите и после публикуват.

# 1 388
Благодаря! Аз си мислех, че съм писала в темата, но явно съм забравила 😅 Колиба съм спечелила, да. Надявам се да става за едрогабаритни кученца 😂 Но си проверете спам-а за всеки случай. Ще я снимам, когато пристигне Simple Smile  
Скрит текст:

# 1 389
Имам мейл, че печеля тестов продукт от ДМ - анти ейдж серум на Нивеа.

# 1 390
Милка слънгосват и не публикуват печеливши

# 1 391
Подарени

Здравейте подарявам следните купони за Лидл, ако някой ги иска

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 11:23 от Nedelina Tasheva 746240

# 1 392
Sunlike изпращат имейли.

# 1 393
  • софия
Здравейте не намирам играта на Каменица дали е активна.

# 1 394
  • Велико Търново
С SMS съм за персонализирана футболна фланелка от Карлсберг. Топката повече ме кефи като награда, но не ми се падна.

Общи условия

Активация на акаунт