Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 147 - юни 2024)

• 109 164
  • 1 427
  •   1
Отговори
# 1 395
Писах на каменица, още не са отговорили къде да се регистрират бележки.

# 1 396
  • Ямбол
Получихте ли си ваучерите от кауфланд,за 200 лв.Обадиха ми се на 14 06 да уточним адрес за доставка,все още чакам.
Да, миналата седмица пристигна с Европът.

# 1 397
Здравейте подарявам следните купони за Лидл, ако някой ги иска

Ще помоля!!!

# 1 398
И аз търсих линк за Каменица, но явно още няма активен такъв, затова чакаме. А днес имам валеж от куриери и наградки.🙂

# 1 399
  • In The Middle Of Nowhere
Аз писах за последния още в 5 без нещо, но още нямам отговор.

# 1 400
Sunlike изпращат имейли.

Имаш награда, но не знаеш каква е. И не работи проверката на сайта. Яко

# 1 401
Здравейте, ако сме спечелили кен Каменица от Хепи, може ли да вземем само него, без да правим друга поръчка?

# 1 402
  • центарлна северна България
Здравейте,
Ако някой се е регистрирал на играта на Лидл и Stalla Artois да ме ориентира дали след регистрацията дава някакво съобщение?
При мен нищо не се случва и се чудя дали не бъркам нещо.

# 1 403
Здравейте, спечелила съм от тази игра. Писаха ми, да им пратя две имена, телефон, адрес и ЕГН за доставка. Притесняваме ЕГНто. Вие какво мислите?

# 1 404
От 4 юли отново ще го има колелото на била

# 1 405
Здравейте, спечелила съм от тази игра. Писаха ми, да им пратя две имена, телефон, адрес и ЕГН за доставка. Притесняваме ЕГНто. Вие какво мислите?
И аз спечелих от тях и ги питах защо искат ЕГН. Още не са ми отговорили.

# 1 406
Изпратих им данни без ЕГНто. Не си заслижава да имам главоболие заради една награда на стойност 20лв най-вероятно!

# 1 407
Това е страхотна текила и понеже е над 100 лв Ви искат ЕГН. Няма да съжалявате
Изпратих им данни без ЕГНто. Не си заслижава да имам главоболие заради една награда на стойност 20лв най-вероятно!

# 1 408
  • София
За мен "giveaway" определено има друго значение... И това го класифицирам като игра с покупка.. Не виждам подробна информация на сайта, затова не мога да кажа нито за колко време, нито какво включва, но предвид изисканата сума, би трябвало да е нещо, което си заслужава.

Успех на всеки, който реши да се включи. Аз съм твърдо пас.

# 1 409
Ето малко повече информация за играта 😊
 Късметлийски месец на всички 💚
https://bulgarbiotic.bg/page/pochivka-paris?fbclid=PAZXh0bgNhZW0 … QD9yi7LnrT6Bbkh8w
За мен "giveaway" определено има друго значение... И това го класифицирам като игра с покупка.. Не виждам подробна информация на сайта, затова не мога да кажа нито за колко време, нито какво включва, но предвид изисканата сума, би трябвало да е нещо, което си заслужава.

Успех на всеки, който реши да се включи. Аз съм твърдо пас.

Общи условия

Активация на акаунт