Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 147 - юни 2024)

• 109 160
  • 1 427
  •   1
Отговори
# 1 410
Престиж искат сумата на цялата бележка, не само на техните продукти. Писах им понеже досега не е било така, а имат примерна снимка където е оградена цялата сума.

# 1 411
Престиж искат сумата на цялата бележка, не само на техните продукти. Писах им понеже досега не е било така, а имат примерна снимка където е оградена цялата сума.

Престиж наистина объркват хората така. И в правилата и в началната страница на играта ясно пише регистрирай СУМАТА на касовата бележка - не пише регистрирай СУМАТА ОТ ЗАКУПЕНИТЕ ПРОДУКТИ  , а цялата сметка. И с тази снимка където е оградена цялата сума отново подтикват към цялата сума. Трябва да си оправят нещата

*Ето така се прави ( давам пример с регистрацията на новата игра на Бисквити - Милка / OREO ):

# 1 412
  • София
Получихте ли си ваучерите от Последното теглене на Кока Кола и Кауфланд? на 04.06 съм върнала имейл с данни за доставка, миналата седмица ми звъннаха за офис на еконт да им кажа, имам товарителница на която от 26.06 седи този надпис - постъпила за обработка в офис София ЛЛЦ Никола Петков - закрит.

# 1 413
Аз пак да питам-обадиха ли се вече на някой от Хайнекен за последната им игра?
Има номер като моя за топка,но никой не ме е информирал,а четейки темата оставам с впечатлението,че при Хайнекен бавно се случват нещата...
Иначе днес си получих бутилката с шалчето от играта на Рексона.

# 1 414
Аз пак да питам-обадиха ли се вече на някой от Хайнекен за последната им игра?
Има номер като моя за топка,но никой не ме е информирал,а четейки темата оставам с впечатлението,че при Хайнекен бавно се случват нещата...
Иначе днес си получих бутилката с шалчето от играта на Рексона.
Няма все още! Има забавяне!

# 1 415
Някой няма ли да се похвали с почивка от SUN LIKE? Дали въобще са раздали всичките си пишмян награди, щом са пуснали фризбито с бонус несесера...

# 1 416
https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/niveamen-national
не видях да е споделяна, а има и още игри на сайта им.
От няколко дни не съм влизала да ви чета, ако има някой да е бил на празника на черешата може да ми прати снимки Simple Smile А ако за първи път чувате елате догодина  - имаме какво да видите в Кюстендил Simple Smile

# 1 417
Златанова,като знам от този хотел миналото лято какъв вирус хванахме семейно та отиде цялата отпуска да се лекуваме незнам дали и безплатно бих отишла.
От на Нестле играта със зърнените закуски нещо забавиха яко публикуването на смешните си награди ,но нещо не ми се занимава да пиша мейли на арменския поп аман от служители дето не знаят защо вземат пари.

# 1 418
Някой няма ли да се похвали с почивка от SUN LIKE? Дали въобще са раздали всичките си пишмян награди, щом са пуснали фризбито с бонус несесера...
Аз така и не разбрах какво печеля.

# 1 419
Аз така и не разбрах какво печеля.
Влизате в сайта им и изписвате телефонен номер, за да разберете какво точно печелите.

# 1 420
Тази година съм с една единствена награда.Мисля да помрънкам -мрън мрън.Може би ме чака огромен късмет и голяма печалба😁
Да попитам за Ариел,одобриха ли ви бележката?

# 1 421
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

# 1 422
  • оттам, откъдето започва България

Според мен е само за техните продукти:

Скрит текст:
5. Механизъм на Играта:

5.1 Купи продукти с марка РОДЕН КРАЙ на „Престиж-96“ АД за минимум 4 лв. (четири лева). Необходимо условие е закупуването на продукти РОДЕН КРАЙ на общата стойност от не по-малко от 4 лв. да бъде вписано на ЕДНА касова бележка (фискален бон), или една фактура от Метро кеш енд Кери България ЕООД.

5.2 Регистрирай валиден мобилен телефонен номер, стойността на закупените продукти, участващи в промоцията, както и номера на касовата бележка, или 10-цифрения номер на фактурата от Метро кеш енд Кери България ЕООД, на интернет страницата  www.prestigepromo.bg и автоматично участваш в седмичните тегления на награди – 1 от 100 броя термо чаши, 1 от 100 броя раници с продукти РОДЕН КРАЙ или 1 от 10 броя ваучери за гориво на стойност 300 лв.

# 1 423
Честит юли, нека е късметлийски!
Благодаря за списъка с игрите Flowers Hibiscus

Днес теглят и Friskies. Наградите са малко и ще е цяло чудо, ако се доредя, но все пак си ги чакам и рефрешвам страницата на всеки час. Joy

От толкова ревящи и ревнуващи същества около мен не ми остана време да се похваля.
Спечелих косачката Bosch от тази игра. Но не знам дали ще ми я изпратят, че искаха бележката за сверка и после нищо не са писали дали е одобрена или отхвърлена.

Стискам палци да я одобрят и да имам с какво да кося в двора Simple Smile

# 1 424
Има списък с печеливши. Виж дали си ти за косачката.

Общи условия

Активация на акаунт