Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 147 - юни 2024)

• 111 459
  • 1 427
  •   1
Отговори
# 150
  • In The Middle Of Nowhere
Май инстаграм я е скрил от някои потребители🥴 Първо ми изтри коментара, а после и цялата публикация я скри или изтри.. /писна ми/.

# 151
Може ли линк? При мен не се показва?

# 152
Да, интересно да видим линк щом при някои излиза🥴

# 153
# 154
За инстаграм ставаше въпрос, там изчезна.

# 155
Предлагам ваучер за 6 лв. за Емаг, за продукти от ежедневието/перилни и почистващи препарати предимно/. Важи за покупка на 2 бр. продукти на стойност 49.99 лв. Валиден е до 9 юни. Ако върши работа на някого, да пише на л.с.

# 156
Някой, ако печели от днешното теглене в Карлсберг, дали получи смс?

# 157
Благодаря за темата!
Игра за сладоледи няма, нали?

# 158
# 159
# 160
Няма игра в Инстаграм. Понякога там се появяват публикации от фейсбук с надпис "спонсорирано", т.е. реклама, понякога даже от страници, които нямат Иг. Давайте "записване" и си преглеждайте къде участвате от там.
Аз не стига ,че толкова рядко се записвам в игри,ами и тази дето се записах днес и трябваше да е до полунощ са я изтрили май Grinning И то от Тмаркет,не го очаквах от тях .. Grinning

# 161
# 162
Няма игра в Инстаграм. Понякога там се появяват публикации от фейсбук с надпис "спонсорирано", т.е. реклама, понякога даже от страници, които нямат Иг. Давайте "записване" и си преглеждайте къде участвате от там.
Аз не стига ,че толкова рядко се записвам в игри,ами и тази дето се записах днес и трябваше да е до полунощ са я изтрили май Grinning И то от Тмаркет,не го очаквах от тях .. Grinning

На снимката виждате ли да пише ''спонсорирано''? Винаги гледам под какъв пост участвам както и записвам ,за да проверя по-късно кой печели понякога.Ако се вижда в профила като влезеш си е нормален пост.Ако липсва там- е спонсориран.Красноречиво е ,че и коментара ми ''Къде изчезна играта?'' вече е изтрит Grinning

# 163
кк апп иска 1 код за шанса да спечелиш 2 спрайта и малко чипс. Grinning

кк кауф. качиха ли последното барбекю?

# 164
Благодаря за темата!
Игра за сладоледи няма, нали?
Игра на радио Сити, награди сладолед
https://city.bg/promo/specheli-plazhen-tenis-ot-sladoledi-pirulo/register

Общи условия

Активация на акаунт