Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 147 - юни 2024)

• 109 928
  • 1 427
  •   1
Отговори
# 45
всъщност тънкото е в билла до сряда - 3,70 за малкия. тия -50% не знам къде ги гледате, или визирате голямата опаковка за 7-8 лв. с 3,70 да се включиш звучи по-добре от 8 лв. за участие.

# 46
  • моята мила родна страна
Спечелихме на 19.05, дойде на 29.05 Simple Smile - 10 дена точно

Може ли някой, спечелил пончо/хавлия от Емека, да сподели колко дни след потвърждението на адреса по телефона е получил наградата си.
Имам пончо от днес и по телефона ми казаха, че доставката е до 30 дни, обаче ми предстои пътуване след 10-на дни, та да не вземе да дойде точно тогава...
Благодаря! Дано не се разминем Wink Кой куриер ги носи?

# 47
  • Sofia
Страхотна тема, чудесни летни дни пожелавам на всички ви♥️ и хубави и желани преживявания летни спомени и награди 🍀🙏🎆

# 48
Спечелихме на 19.05, дойде на 29.05 Simple Smile - 10 дена точно

Може ли някой, спечелил пончо/хавлия от Емека, да сподели колко дни след потвърждението на адреса по телефона е получил наградата си.
Имам пончо от днес и по телефона ми казаха, че доставката е до 30 дни, обаче ми предстои пътуване след 10-на дни, та да не вземе да дойде точно тогава...
Благодаря! Дано не се разминем Wink Кой куриер ги носи?
Европът за съжаление-нямат смс,звънят направо като са пред вратата.И моята пристигна след 10 дена

# 49
Честит нов месец и нова тема. Благодаря на Захарчето и Станимир за това. И много желани награди.

Аз спечелих на 17-ти май пончото на Емека и на 29-ти го получих. Но не знам дали е така защото съм от провинцията, да не ви объркам.

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 22:36 от Антония Г.

# 50
Stor.bg преди имаха доста хубави подаръчета при покупка, на последък нищо интересно и при тях. Ще се заредите с перилни препарати пък дано от някъде нещо спечелим. Успех

# 51
на 3 тия ден беше при мен

# 52
  • София
И аз почти не се включвам - големи суми за малко награди, като се включат и художниците, става безсмислено да се играе. А и не ми се дават пари за продукти, които не използвам, само и само да се участва.
В узото и Хайнц ще се пробвам по веднъж, че ги консумираме и това ще е.

# 53
Здравейте! Честито на всички спечелили, дано този месец е по-продуктивен.🥳🥳🥳
Аз чакам единствено Жилет.
И имам въпрос относно касовата ми бележка, купих си гризини Салца, обаче пише системен бон, дали ще има проблем при регистрирането?

# 54
  • софия
Включих се в Хайнц.

# 55
Здравейте! Честито на всички спечелили, дано този месец е по-продуктивен.🥳🥳🥳
Аз чакам единствено Жилет.
И имам въпрос относно касовата ми бележка, купих си гризини Салца, обаче пише системен бон, дали ще има проблем при регистрирането?

Не. Няма проблем.

# 56
Здравейте, за играта на Heinz, трябва да закупим 3 продукта, ако искаме да участваме за голямата награда, но всяка една от трите бележки ли да е ли на стойност 10 лв, или общо и трите бележки да са на стойност 10 лв. Малко ми е неясно, ако може някой да ми разясни.

# 57
  • оттам, откъдето започва България
То е ясно, че само ще си бършем д.....та - пончо пак няма. Worried

# 58
То е ясно, че само ще си бършем д.....та - пончо пак няма. Worried
Eeeee, много дразнещо. Запомнила съм, Ранобудна - стискам палци и за твоят дребосък, не знам какъв е тоя карък...при мен също - нищо.

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 16:02 от КалиКали

# 59
Някой с код за безплатна доставка към Озон? Или поне код за повече от 5% намаление. За техника е. 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Озон имаха код за 8% намаление, но не знам до кога беше валиден. В предната тема някой го беше споделил

Общи условия

Активация на акаунт