Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 147 - юни 2024)

• 109 929
  • 1 427
  •   1
Отговори
# 60
В играта на омв и кит кат регистрирах дубликат, писах им на мейла, дали ще важи участието

# 61
Здравейте, за играта на Heinz, трябва да закупим 3 продукта, ако искаме да участваме за голямата награда, но всяка една от трите бележки ли да е ли на стойност 10 лв, или общо и трите бележки да са на стойност 10 лв. Малко ми е неясно, ако може някой да ми разясни.
Оффф,аз след като четох хиляда пъти правилата , ги разбрах така : за малките награди- една бележка , независимо от стойността на продукта , а за голямата награда - продукти на стойност поне 10 лв , на една бележка 🤔

# 62
Момичета знам,че и други писаха тук,че имат проблем с Инстаграм профила ми е блокиран от един месец след като спечелих книга ,нито мога да харесвам, нито да коментирам.Според вас мога ли да направя нещо или да си изтрия профила.Напоследък нямам късмет с игрите въпреки участията си .Моля ви ако някои е по запознат с Инстаграм да сподели.Желая ви много нови награди и късмет.Мрън мрън.

# 63
  • София
Около 5-6 пъти деинсталирах и инсталирах наново Инстаграм и профилът ми се оправи.Аз една седмица не можех да харесвам,да следвам и от следвам,т.е.за игри не можех да ползвам профила.Опитайте и споделете дали се е оправил и при Вас🍀
Момичета знам,че и други писаха тук,че имат проблем с Инстаграм профила ми е блокиран от един месец след като спечелих книга ,нито мога да харесвам, нито да коментирам.Според вас мога ли да направя нещо или да си изтрия профила.Напоследък нямам късмет с игрите въпреки участията си .Моля ви ако някои е по запознат с Инстаграм да сподели.Желая ви много нови награди и късмет.Мрън мрън.

# 64
  • гр. Кюстендил
Успешен месец на всички желая! Аз май нямам с какво да се похваля през м. Май..
Скрит текст:
Сега гледах едно теглене за 2дни ли бяха на морето, нещо такова и останах потресена вече как играят хората.. Може дамата и да е от форума,  та да не вземе пък да се засегне нещо … то си е за нея де, тя си е решила, че така е правилно да играе, но остави някакво такова неприятно чувство у мен, разочарование може би, ама кой го интересува чувствата на другите Joy Накратко спам на тагвания и то на едни и същи хора, всеки ден по много пъти.. и влязох да разгледам профила и видях, че последно е споделена друга игра за почивка и си рекох, а я да се включа, че тази страница не съм я харесала, то пък тъкмо снощи теглили и хоп, пак тази дама и пак същата работа 👌 еми със здраве да си ходи на почивките, какво да се прави Simple Smile
И да попитам за малко съдействие, имаше някакъв сайт, където се качват от време на време печеливши от разни игри от фб и Иг, бях си го запазила, ама го загубих някъде и както и да търся не мога да го открия..

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 18:05 от Gabriella Danailova

# 65
Аз пък много обичам някои като си е направил сто профила и на един си е снимал котката,на втори цветята,на трети баба си и тн и само се тагва по 90 пъти навсякъде сам себе си.Или разни професионални профили примерно студио за маникюр или фирма за почистване и си печелят нищо не че са лични .

# 66
Честит ни юни, да е слънчев и късметлийски! 🍀
Да се похваля с апарат за моментни снимки от Инстаграм, кърпа на Емека и продукти Syoss. В Инстаграм сигурно от два месеца не мога да последвам страници. Няколко пъти деинсталирах и пак инсталирах приложението, но нищо.
Скрит текст:

# 67
Ама тагнете я жената с цялата рода, която сън не спи да коментира с едни и същи тагове по 985478996798 пъти на денонощие. Снощи от 22:00 до 02:00 ч. забелязах, че се е включвала през 15 минути на една игра. 🤡 Заради такива, трябва игрите да са само с по един коментар.
Аз пък много обичам някои като си е направил сто профила и на един си е снимал котката,на втори цветята,на трети баба си и тн и само се тагва по 90 пъти навсякъде сам себе си.Или разни професионални профили примерно студио за маникюр или фирма за почистване и си печелят нищо не че са лични .

# 68
Аз пък ще ви дам друга гледна точка.Ако е вярно,че през 15 мин. коментира.То на мен по-скоро ми е жал за тази жена.Толкова да нямаш какво да правиш с живота и времето си,че да инвестираш много от него в нещо,което я спечелиш,я не.Да им се наслаждава на почивките,явно има нужда да отиде някъде.

# 69
мен направо ме е мързел 2 тага да сложа. а нямам сподели на стори от браузера така че и тия пропускам.

утре кока кола кауфланд, мираж и има ли друго теглене?.... има - карлсберг

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 22:51 от Bobi Mitrev 761101

# 70
Утре има теглене на Карлсберг, ако някой участва. Хайнекен теглят ня 7 юни.

# 71

Новите Седмични награди в приложението "Coca-Cola App" - от 03.06 до 16.06.2024г. 🥳🤩🥤

Скрит текст:
Награди:
🎁 1 от 10бр. Плажен стол "Coca-Cola" ( 3 🪙 & 50 💎 )
🎁 1 от 70бр. Комбо - Хладилна чанта + Плажна чанта + Плажна кърпа + Плажно одеяло - "Coca-Cola" ( 2 🪙 & 250 💎 )
🎁 1 от 20бр.  Плажен чадър "Coca-Cola" ( 1 🪙 & 50 💎 )  

https://www.game.selectedbrands-co.com/

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 08:19 от Станимир Иванов 641942

# 72
# 73
Аз бях. Не разбрах, нито повториха обаждането..
Видях, че и друг потребител питаше за този номер 0892367366 . Разбрахте ли на кого е?

Този номер сега и на мен ми е прозвънял. Реално телефона само го е отчел, без да звънне. Като върна, казва че абоната е с ограничени входящи разговори.

# 74
При заявяване на барбекю сета от шуменско, искат егн, защото наградата е над 100лв.

Общи условия

Активация на акаунт