Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 147 - юни 2024)

• 109 562
  • 1 427
  •   1
Отговори
# 1 305
Привет!
Има ли активни игри на сенсодин и хед енд шолдърс, че търсих на 60-та стр. но не намерих..

# 1 306
Щом Нутела не изпращат пожелания размер, какъв изпращат?

# 1 307
ХЛ явно нямат, аз винаги искам от тях ХЛ, но ми пращат Л.

# 1 308
  • Сф
Някой спечели ли нещо от айрян Верея?
Да , мм направи баница 😂

# 1 309

Това съм си запазила аз ,но в Кауфланд  Русе нямаше Х&ш ,само от скъпата серия

# 1 310
  • София
Привет!
Има ли активни игри на сенсодин и хед енд шолдърс, че търсих на 60-та стр. но не намерих..
https://pgonlinepromos.bg/LidlRaffleMbci
до утре само в Лидл

На Сенсодин няма -има на Колгейт само в Кауфланд до 21 юли

# 1 311
  • София
Ние искахме М размер и М ни изпратиха. Не е имало проблем с размера.

# 1 312
  • София
Писах на Нестле за играта йм с продукти Нескуик и Смартис, че все още няма обявени победители. Копирах част от правилата йм, че публикуването е до 24.06ч, не благоволяват да ми отговорят.

# 1 313
Ние искахме М размер и М ни изпратиха. Не е имало проблем с размера.

Там е работата, че поръчват М и Л само😀 И сто пъти да им кажа ХЛ или ХХЛ, няма да получа.

# 1 314
  • In The Middle Of Nowhere
Като стана въпрос за не обявяващи да кажа и за играта на Дон Хулио в иг дето дават по 10 бр шапки и комплекти текила. Трябваше на 26ти да обявят, утре е 30ти и още не са. Несериозна работа..

# 1 315
Писах на Нестле за играта йм с продукти Нескуик и Смартис, че все още няма обявени победители. Копирах част от правилата йм, че публикуването е до 24.06ч, не благоволяват да ми отговорят.
И аз писах. Препратили били запитването ми към отговарящия отдел,щели да се свържат с мен когато получат информация. Познайте дали писаха после 😄

# 1 316
Ето една игра, която предстои и може за някой да е полза да я има предвид

# 1 317
Здравейте, вече почти не участвам в игри, но имам пропуснато от +359875354385 вчера. Не мога да върна обаждане. Имате ли идея кой може да е? В Гугъл ми излиза, че пак е питано в темата, но не видях отговор. Благодаря! Simple Smile
И аз имам пропуснато повикване от същия номер. Някой да знае от къде звънят?

# 1 318
Здравейте, вече почти не участвам в игри, но имам пропуснато от +359875354385 вчера. Не мога да върна обаждане. Имате ли идея кой може да е? В Гугъл ми излиза, че пак е питано в темата, но не видях отговор. Благодаря! Simple Smile
И аз имам пропуснато повикване от същия номер. Някой да знае от къде звънят?

Погледнах в гугъл, мисля че е от някакъв кол център на Виваком, за някакви оферти. Поне това има като информация за този номер.

# 1 319
Днес е последният ден за Емека. И ако правилно съм разбрала, може само 1 награда, а не 1 от вид , нали така. Ако може някой да сподели мнение (че да знам каква хартия да купя 🤣)

Общи условия

Активация на акаунт