Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 81 (м. юни)

• 42 200
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 1 110
  • на острова на мечтите
Дара, 🤗🥰 Уауууу

# 1 111
Почерпете се виртуално за мое здраве- днес съм рожденичка!🤗 Кето шоколадова торта с крем брюле и маскарпоне

Разрезите в скрития текст.😉
Скрит текст:

Днес си освободих деня само за мен.😊
Дара, чудна къща!😍
Данилу, не знаех, че папагалите живеят толкова дълго! Чаровник ти е Папчо.🥰

# 1 112
Честит рожден ден! Жива и здрава! С тънка снага и витамин Д в норма! Wink

Баси тортата! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 113
Жива и здрава да си, Долче! Birthday
Като ти остане време, любопитна съм крем брюле как се прави кето, то нали карамелизираната захар му е най-интересното. От време на време ми се приисква нещо с карамелен вкус, обаче май повече ми стига и да ми замирише само Grinning Взела съм някаква карамелена есенция и чат-пат капна от нея в чия пудинга и приключвам въпроса. Но пък крем брюле добре ми звучи.

# 1 114
Долче, ЧРД, желая ти много здраве, щастие и любов.
Тортата е уникална, просто нямам думи.
Уголемих снимката. Блатовете изглеждат мекички, апетитни, крема да не говорим.
Ослюнчих се цялата.

Скрит текст:
Трябва да помислиш Долче по въпроса да се преместиш в София да живееш.
Много си ми далече. Там е много топло, не ти ли писна, ела тук, стани софиянка

# 1 115
Честит Рожден Ден, Долче! Бъди здрави, винаги позитивна и много обичана!

# 1 116
  • Dublin
Честит рожден ден, Долче TadaBalloon

# 1 117
Жива и здрава да се Долче
Тортата е 6

# 1 118
  • В центъра на моретата
Честит рожден ден, Долче! Преди всичко бъди здрава, обичана, ценена и успешна!
Тортата е невероятна! Адмирации за уменията ти!
Весел празник!

# 1 119
Докато гледах клипчета с бокс и смразяващи нокаути ми излезе тЪз с вълшебна напитка:
https://www.facebook.com/share/r/mqhqVaJS7HC7brFK/
Попадала ли ви е? Напитката, а и госпожата?

# 1 120
Честит рожден ден, Долче! Веднага си поръчах тортата на моите щерки да ми я измайсторят за моя рд, който е след 2 дни Blush. Хич да не ми мислят подарък, ами да запрятат ръкави!
Тази напитка без чията и канелата, я пия от 12 години поне. В началото слагах мед, но много отдавна само топла вода, лимон и ябълков оцет. Не мога да почна деня без това.

# 1 121
Докато гледах клипчета с бокс и смразяващи нокаути ми излезе тЪз с вълшебна напитка:
https://www.facebook.com/share/r/mqhqVaJS7HC7brFK/
Попадала ли ви е? Напитката, а и госпожата?

При мен излиза неактивна връзка

# 1 122
Благодаря на всички за пожеланията!🤗
Натка, без карамелизирана захар, защото все пак е крем за торта.🙂 Иначе на вкус е доста близо до яйчения пудинг, но с консистенция на крем с жълтъци- много вкусен, може и в купички да се яде. И аз имам есенция карамел, не съм се сещала да я използвам отдавна.😂
Елора, аз съм свикнала на жегите тук, да ти кажа.🙂 Блатовете могат да поемат доста "сироп", съответно и от това зависи сочността им.
Аrwen, и ти ли си Рак?🙂 Тук е рецептата за тортата😉:
https://m.bg-mamma.com/?topic=675266.msg48210374#msg48210374
Храната днес беше пиле Жулиен (пиле, масло, сметана, кисели краставички), малко камембер и малки домат. Парче торта и студена газирана вода със сок от лайм. Рожден ден е все пак, затворих едно око за домата, розов български беше (1/2 среден, не от големите).
Гущер, не съм попадала на тази жена досега. В първия момент и на мен не ми се отваряше линкът, после стана. Струва ми се, че малко бърка метаболизма с ходенето до ВЦ (по повод чията и фибрите). С количеството на канелата аз бих внимавала и, ако усетя негативни ефекти, бих намалила. Пиех преди време едни капсули с канела, които ме караха да се чувствам зле...
П.П. Редакторът ми беше писал, че съм яла камериерка вместо сиренето, хахахах.🤣🤣

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 23:31 от dolce miele

# 1 123
  • В центъра на моретата
Това и аз го пия, също без нищо сладко. Чия слагам от време на време. Денят ми започва задължително с топла вода с лимон, а ако случайно нямам лимон, слагам ябълков оцет - домашен. Канелата я слагам в лъжица кисело мляко или сметана, заедно с ленено семе и щипка сол, щото не съм й фен. Ако е цейлонска - взема се не повече от чаена лъжица. Чията обикновено лятото повече я ползвам, слагам във вода с лимон, чия- всичко в шише и на работа пия, но не ежедневно, разбира се.

# 1 124
Заек, чията смилаш ли я (смилат ли се въобще семейната, като са в течност🤔)?

Общи условия

Активация на акаунт