Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 81 (м. юни)

• 41 587
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 1 350
А, тя не е в България, може и нещо тамошно да метнат, иначе за у нас си права. Още помня преди години, приятел в чиято аптека отидох с рецептата беше в шок. Ама как така ще ти изпишат Елоком да се мажеш там?? Горните клепачи ми бяха раздразнени, идеално място да се мажеш с такова, нали? Grinning
Така и не се установи от какво е, но още от вратата само един поглед и само дето насила не ми свалиха гащата, преди да се осъзная вече ми бяха треснали инжекция Урбазон, а за рецептата вече казах каква беше. Това за времето си беше най-препоръчваната дерматоложка в града, представям си другаде ако бях отишла Joy

# 1 351
Беше горещо Sweat Smile
Елица Тодорова ни забавлява и изпя наистина хубави песни, но на всички хората играха само право хоро Rolling Eyes Имаше много щандове на читалища и хиляда вида  купи със сортове череши - не знаех, че има толкова видове, но и не се продаваха, за да ги опитам.

# 1 352
  • В центъра на моретата
dolce, пружините са съвсем обикновени, просто са със силикон вместо с метални пружини.
Скрит текст:

Махам 2 силикона, че ми идва тегаво - много е стегната.
А ти какви упражнения правиш с медицинската топка?

# 1 353
Т.е. не е навита на пружина тел, а парче гумен ластик вместо нея?

# 1 354
Заек, мерси! С медицинската топка правя засега упражнения от стоеж- изнасяне с ръцете горе и назад зад главата, комбинация с клекове, разни такива. По друг начин се усеща в ръцете от гиричките. Има много хубави упражнения за корем също.

# 1 355

Общи условия

Активация на акаунт