Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 81 (м. юни)

• 41 587
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 1 320
Честит мултикукър. Да ти служи вярно дълги години и да го използваш редовно. Ще се радвам на рецепти, защото моят е в момента оставен леко настрана.

# 1 321
  • на острова на мечтите
Днес направих ролца от тиквички с крема сирене и сьомга.
Имам още една тиквичка, но ще я настържа и ще правя нещо като кюфте голямо.

# 1 322
  • В центъра на моретата
Елора, тези са на Био Култ - срещу гъбички https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010015283, около 15 лв са. Веднъж се наложи преди години да ги търся, че дъщеря ми след прием на антибиотик се сдоби. Доволна съм.

Мултикукърът е много удобен уред. Почти не ползвам вече печката.

# 1 323
Да, тези. Но се чудя от 15 или 60 броя да взема.

# 1 324
Здравейте,
Извинете,че нахлувам така в темата ви,с тъп въпрос.Имате ли представа дали обременяване с глюкоза може да се прави по време на цикъл? Исках утре да го направя,но очаквам да ми дойде и не се сетих да попитам лекаря.Причината за изследването , е че постоянно ми пада кръвната захар.Хапвам и след час,два получавам хипогликемия.Кр захар на гладно между 4,20 и 4,82 , а инсулина е 8.

# 1 325
Мисля си за биокулт да взема. Скъпи са, ама да направя един курс.

Иначе прокомбо взимам, ама може би не е достатъчно.

Жабуря с кислородна. Не ща със сода. Кокато жабуря със сода, после имам болки в гърлото.

То не е ли опасно аз все си мислех че е за външно приложение.
Шарпи виж какви упражнения правя аз..но нещо особен ефект нямам.

# 1 326
Подходящо ли е кокосово масло при кожни раздразнения? В някакъв ужас съм от две седмици, лекарството гледам и то не помага.

# 1 327
Балки, ако дадеш повече информация от какво е раздразнението и в какво се изразява, какво лечение имаш и кое не помага, ще сме по-полезни.
На първо четене ми идва банята със смрадлика - щом облекчава шарка, би могло да помогне.

# 1 328
Какви кожни раздразнения имаш точно?
От слънцето ли?

Смрадлика, пантенол?

# 1 329
Ако са от слънцето - на Ла рош крем Цикапласт или Ватрасин имаше една течна формула, но отдавна не съм ги виждала в аптеките и не знам къде да ги търси.

# 1 330
Суха, зачервена, сърбяща и лющеща се кожа по пръстите на ръцете, от време на време се появяват и мехури. Не съм ходила още на лекар, защото се е случвало и преди, но само през зимата и след няколко дена с крем минаваше. За причина не знам точно, появи се по времето, когато почнах кетото. Не помня такова чудо.

# 1 331
Кислородна вода и аз не бих жабурила редовно, не е най-доброто което можеш да направиш за емайла на зъбите си... Изплаквай хубаво след това поне и гледай да не ядеш нещо веднага след това, но в идеалния случай просто не го прави.

Балкай, зависи какво раздразнение е. Има вероятност и примерно някой гел или спрей с пантенол да ти успокои малко, но пък казваш че и лекарство не действа та не знам. Кокосовото масло има някакво много леко успокояващо действие и то, но по-скоро ако ти е суха кожата и от това те дразни, иначе е минимално. Отвара от лайка можеш да пробваш също.
Иначе така както го описваш прилича на някаква екзема или на дисхидроза, ама само от приказки трудно някой да каже какво е. Щом е само на ръцете, ще да има и външен фактор. Сменяла ли си козметика, почистващи препарати и особено такъв за миене на съдове? Пръстени нови, дори и от благородни метали да са? Или на работа да са сменили примерно сапуна за ръцете дори?

# 1 332
Балки, бих заложила на този
https://www.laroche-posay.bg/cicaplast/cicaplast-baume-b5
Обаче тези мехури са пълни с течност и предполагам се пукат. Течността може да спомага разпространението им си мисля.
За всичко останало горния крем ще помогне, дори ако кожата е нацепена и кърви.

# 1 333
Възможно е неволно да съм пипнала агресивен препарат на работа.

# 1 334
Суха, зачервена, сърбяща и лющеща се кожа по пръстите на ръцете, от време на време се появяват и мехури. Не съм ходила още на лекар, защото се е случвало и преди, но само през зимата и след няколко дена с крем минаваше. За причина не знам точно, появи се по времето, когато почнах кетото. Не помня такова чудо.

Невена споменаваше, че има такъв проблем, но от определени твърди сирена.
Иди на лекар да се установи. Като се разбере, тогава ще действаш.
Опитай с пантенол, а също и си кисни ръцете в смрадлика. Това на първо време.

Нати, точно зъболекар онзи ден ми каза, че може с кислородна и че едва ли не водите за усти не вършели работа.

Общи условия

Активация на акаунт