Звездни Компромати - Юни'24

• 364 327
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 1 020
Стара снимка на Брат Пит  и Дженифър Анистън:
Скрит текст:

Тези двамцата колко хубави деца биха имали... Жалко, жалко.

# 1 021
Е те защото на Анджелина и Брад са много грозни Simple Smile

# 1 022
   Никой не е грозен Simple Smile. Дженифър Анистън и Брат Пит са по-еднакви като типаж. Биха се получили много красиви деца. Пък и защо да се губят такива красиви гени. Повечето холивудски звезди да не би да имат деца само от един партньор. Колкото повече, толкова повече Simple Smile.

# 1 023
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Е те защото на Анджелина и Брад са много грозни Simple Smile
Мии, от трите им биологични, само при Шайло са се кръстосали хубаво гените, поне по мое мнение.

# 1 024
Скрит текст:
Строителният предприемач брат Динко Динев се жени за втори път.
Дотук сметката е пет жени, седем деца. Ама то ясно, неустоимо красив е.
https://www.flagman.bg/article/323292?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAA … _mH4VTGSyNAs_v37z

Така се е барнал като на сгоден Сиганин брат му. Много пари = много кич.
И аз това рекох вчера, но мен ме изтриха. Значи ти  можеш да викаш Сиганин, а аз не Wink.

Дженката Лопез как се е вталила....Уж всички се харесват така по-пухкави, боди позитивизъм се лее от всякъде, ма как латините по-сочни им в кръвта да бъдат... А то какво, при първа възможност на друг боди позитивизъм преминават. Айде нЕма нужда от фалшивия....Ясно е кой какво и как се харесва, но се търсят оправдания.

# 1 025
Струва ми се, че снимката не е нова. Просто такива има в телефона.
Предполагам, че е нова, одеве беше качена. Прави реклама на телефона с който снима.

# 1 026
Мисля си, че съм единствената, която не харесва визуално Анистън. Не ми е красива, прекрасна  и прочее…

# 1 027
Не си.Simple Smile Особено пък на този кадър с БраД е ужас.

# 1 028
Анистън в лице и за мен не е първа прелест. Но в тяло изглежда добре и цялостното ѝ излъчване е готино. Забелязала съм, че масово жени, фенки на "Приятели" се оприличават с нея.

# 1 029
   Аз харесвам най-много Фийби Simple Smile, но и героинята на Анистън си беше супер. Не е красавица, просто е много сладка. И в много добра форма.

# 1 030
Всички хубави гени са отишли при Шайло. Не че Вивиан е грозна, просто е нормално изглеждащо момиче. А Шайло е уау.

# 1 031
На мен пък Нокс Джоли Пит ми е много по-готин от Шайлото.

# 1 032
Абе, аз много харесвам Деми Мур и Брус, ама децата изтеглиха късата клечка Grinning
Не знам как са момиченцата от другият му брак или те май са малки още Rolling Eyes

# 1 033
Анистън прилича на преоблечен мъж. В тяло също е груба и едра за моя вкус. Изобщо не стои добре до Брад, който е зашеметяващо красив.

# 1 034
А коя е Ана- Мария? Простете невежеството ми?
Ана -Мария е водеща по Фен тв ,зона за поздрави Joy

Общи условия

Активация на акаунт