Звездни Компромати - Юни'24

• 364 324
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 1 035
Анистън прилича на преоблечен мъж. В тяло също е груба и едра за моя вкус. Изобщо не стои добре до Брад, който е зашеметяващо красив.

Аз пък бих се радвала да изглеждам като Анистън. В настоящия си вид съм твърде женствена. Изглеждам като жена, която е облякла още една жена върху себе си Simple Smile.

# 1 036
На мен пък Нокс Джоли Пит ми е много по-готин от Шайлото.

Само дето няма нищо общо с гените на Брад и Ангелина, които коментираме.

# 1 037
Мисля си, че съм единствената, която не харесва визуално Анистън. Не ми е красива, прекрасна  и прочее…

На мен също, не е тип външност, който да ми допада. Но и на мен това, което в САЩ си го разбират като тип the girl next door или all american ми е малко встрани от моите разбирания за красота.

# 1 038
На мен пък Нокс Джоли Пит ми е много по-готин от Шайлото.

Само дето няма нищо общо с гените на Брад и Ангелина, които коментираме.

Е как да няма общо, нали им е син?

# 1 039
Нокс е близнакът до колкото знам аз.

# 1 040
Мадокс и Пакс са осиновените деца на Анджелина, Нокс е близнак на Вивиан, които са биологичните.

# 1 041
Ааа, обърках Нокс и Пакс. Извинявам се.

# 1 042
Мисля си, че съм единствената, която не харесва визуално Анистън. Не ми е красива, прекрасна  и прочее…

На мен също, не е тип външност, който да ми допада. Но и на мен това, което в САЩ си го разбират като тип the girl next door или all american ми е малко встрани от моите разбирания за красота.

Girl next door ми е Анистън, демек обикн.момиче.

# 1 043
Абе то не че нещо, но може би не е чак такава далавера да носиш гените на Джоли и Пит, ако се вгледаме и в характера.

# 1 044
Попаднах на старо клипче как Шайло танцува хип хоп с къса мъжка прическа и мъжки дрехи. Ужас!

Иначе съм ЗА осиновяването, особено че Анджи има и средства. По-странно ми е обратното (живот без деца), но шарен свят..

# 1 045
Брад и Анджелина бяха "най-красивия мъж на планетата" и "най-красивта жена на планетата".
Милиони (да не кажа милиард) мъже и жени искаха/искат да приличат на тях.
Шайло от 2-3 години е прелест. Вивиан също ще разцъфне. Все още е пуберка. Нормалните пубери са грозни. Grin
Джен много я харесвам, любимка ми е, сладурка е, но е далеч от зашеметяваща красавица.
Не разбирам защо 25 години след барака им (толкова минаха) все още се коментират заедно...
Няма друга известна екс двойка, която да е подложена на такъв обществен натиск заради общото им минало...

# 1 046
Жана Бергендорф

# 1 047
Мадокс и Пакс са осиновените деца на Анджелина, Нокс е близнак на Вивиан, които са биологичните.
И аз се обърках... То имена ли са като имена, да ги запомни човек!? Пакс, Макс, Паралакс, Нокс -бокс и Шайло за разкош...

# 1 048
  • София
На мен Дженифър Анистън ми прилича на Иги Поп.

# 1 049
  • Наблизо
Аа малкото Зло оправи ми вечерта!

Общи условия

Активация на акаунт