Звездни Компромати - Юни'24

• 363 688
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 105
  • Благоевград
Емилия е възможно да има хормонални проблеми, нали за забременяването с Жоржина беше казала, че е чудо и са им казали, че не могат да имат общо дете. Да не навлизам в излишни хипотези, но и проблеми с червата подуват по същия начин. Дано да е бременност, а не здравословен проблем.

# 106
  • София
Е Сигме,Юлияна Дончева роди на 50..и 2?
Лилето Гербова сега на 44.

Лилето на 44 и 46., Елена Йончева на 51. Въобще, що пък да не роди на 43-44 ?! Все по-често раждат на тази възраст. Тяхна си работа.

P.S. Dona_Flor съм. Наложи се да си сменя името. Да знаете. bouquet

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 22:08 от Noelle

# 107
Юлияа роди с донорска яйцеклетка. На Лилето не и знам случая. Не е невъзможно, разбира се но при три деца някак по ми се връзва предменопауза, която удря баш в корема.

# 108
  • До морето
При 3 деца и предполагаема прясна раздяла......

# 109
  • София
Е Сигме,Юлияна Дончева роди на 50..и 2?
на 49 години роди Юлияна Дончева
Скрит текст:

# 110
Емилия не успя да си върне кг от едно време след третото раждане, което е съвсем разбираемо, не е първа младост, все пак 3 бременности са това. Просто е известна излиза на сцена и я гледаме под лупа. Сигурна съм, че ако беше нормална жена с 3 деца на никого нямаше да направи впечатление, че има корем. Не ѝ е чак такъв голям корема, но тъй като роклите ѝ са все по нея изпъква. Аз не ѝ симпатизирам, защото не съм фен на музиката ѝ, но я съжалявам, че все не попадаше на свестен мъж и тоя тлъст тюлен Коко се говореше, че я и бие. Никоя жена не заслужава подобно отношение. Сега ако се окаже, че и Башур я е оставил… доста тъпо. Уж бяха любов голяма, то интевюта, то…

# 111
Разводът на Брад и Анджелина става все по кален. След решението на Шайло да се откаже от фамилията на баща си, вече има призиви за канселирането му. Заедно с обвиненията към Брад в домашно насилие има и обвинения към Анджелина в манипулиране на децата и настройване срещу него.
Може да са добри актьори, но не са добри родители. Сещам се за доста известни, които се разделиха мирно в името на децата си, ама сигурно защото не са имали лозе за делене.

# 112
Разводът на Брад и Анджелина става все по кален. След решението на Шайло да се откаже от фамилията на баща си, вече има призиви за канселирането му. Заедно с обвиненията към Брад в домашно насилие има и обвинения към Анджелина в манипулиране на децата и настройване срещу него.
Може да са добри актьори, но не са добри родители. Сещам се за доста известни, които се разделиха мирно в името на децата си, ама сигурно защото не са имали лозе за делене.
Сандс, винаги споделяш интересни публикации относно живота отвъд океана и какво се случва там със звездите.
Спомням си как пишеше по време на делата за Деп и Хърд.
Благодаря ти, Hug

Аз, Джоли не я харесвам/
Има нещо отблъскващо в нея ( не говоря за красота, защото тя е субективна за всички, но … не знам, така ми изглежда).
Не че ѝ пука за мен, но аз да си кажа.
Откакто са започнали да се съдят ми става все по-неприятна.
И къде е истината, кой е виновен, по-малко или повече никога няма да разберем в действителност.
Само те си знаят, лошото е че и децата се настройват един срещу друг.

Благодаря за темата, Кактус.
Не съм редовна,  имам 1725 отговора в другата тема да чета, ама време няма Joy
Надявам се поне тази тук да следя по-често Heart

# 113
  • Bayern
Чудя се защо нито една от бившите приятелки на Брад не подкрепи  твърденията на Анджелина, че той е насилник ... Като човек със зависимости сигурно е имал изцепки, но защо е толкова черен в очите на децата си ? И ако таткото ги е тормозил  защо е прекъсната връзката между тях и неговите родители, все пак са им баба и дядо ....Като бяха малки съм виждала папарашки снимки с хлапетата и родителите на Брад, а сега навсякъде са майка си. Премахвайки фамилното му име би наранило не само бащата ,а и цялото му семейство ... Все още не ми се вярва да е заслужил такова отношение Disappointed  А пък Аджелина ми става все по-отвратителна Rage

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 16:33 от ROSHLA2006

# 114
  • София
Дженифър Анистън
Скрит текст:
Джон Хам
Скрит текст:
Дакота Фанинг
Скрит текст:
Джен и Бен
Скрит текст:
Джен с дъщеря си
Скрит текст:
Кейти Пери
Скрит текст:
Лизо
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:

# 115
  • Наблизо
Джен наистина се е стопила.Кати Пери изглежда по-едра от нея.
Анистън остаря.И си е дърпала лицето.
Лизо ме кефи.И тя изглежда по-слабичка.

# 116
Аз вчера попаднах на описание на случката в самолета, довела до развода на Анджелина, взето е и от някакви документи на ФБР, и вече хич не се чудя защо децата на Брад го мразят. Тук в темата винаги има голяма любов към мъжете насилници, ама ето и другата гледна точка.

Скрит текст:
На 14 септември 2016 презокеански полет слага края на брака между Анджелина и Брад. По време на дългия полет Брад проявява физическо и емоционално насилие спрямо Анджелина и децата.

Конфликтът започва още преди да се качат на самолета, когато Пит се скарва с едно от децата. След излитането Джоли отива при Пит и го пита какво не е наред. Пит ѝ отговаря, че прекалено много угажда на децата и започва да я обижда. Час и половина по-късно Пит отива при Джоли и я кара да отиде в банята на самолета. Там започва да ѝ крещи, хваща я за главата и я тресе и блъска в стената. Пит започва да удря с юмрук тавана. Джоли излиза от банята. Едно от децата пита "мамо, добре ли си", на което Пит отвръща "не, мама не е добре" и започва на крещи обиди към Джоли.

Когато едно от децата се опитва да защити Джоли с думи, Пит се нахвърля към детето, а Джоли се хвърля на врата му, за да го спре. За да я махне от гърба си, Пит се блъска заднешком в седалките, наранявайки гърба и лакътя ѝ. Децата се опитват да ги разделят. Пит хваща за гърлото едно от децата и удря друго по лицето. Част от децата го молят да спре и всички са много уплашени.

Нямайки къде да отидат, Джоли и децата лягат по леглата си. Страх ги е да отидат дори до тоалетната. Пит се появява от време на време от задната част на самолета, за да им крещи и да ги псува. Залива Джоли с бира. Залива децата и Джоли с бира и вино. След много часове най-сетне заспива.

Джоли урежда отделен транспорт от летището. Кацат. Предупреждава децата да не се месят, каквото и да става. Отива да буди Пит и му казва, че с децата отиват на хотел. Пит започва да крещи и я блъска. Крещи, че никого няма да пусне да слезе от самолета. Не им дава да слязат 20 минути. След намеса на едно от децата най-накрая ги пуска. На слизане пак прилага физическо насилие спрямо едно от децата и Джоли. Друго от децата го моли да спре. Пит нарича Джоли кучка и завършва с "майната ви, майната ви на всичките". Джоли и децата отиват в хотел, пет дена по-късно подава молба за развод. След получаване на сигнал от трето лице, се намесва ФБР (те са отговорни за случки по време на полет) и преценяват, че има достатъчно основания да започне разследване срещу Пит.

Това не бил първият случай на насилие срещу Джоли, но за пръв път посегнал на децата.

# 117
  • Glasgow
Щом и екипажът на самолета е извикал полиция, не е било просто скандал.
Вещица, не вещица, насилие не е оправдано, тези деца, ако искаха щяха да го потърсят след пълнолетие.

# 118
  • Разпиляна във въображението
Било е кошмарно.

Лопес какво краче извади.

# 119
Ужас! Ако дори една част от публикуваното от наивница е истина, няма никакво оправдание за поведението на Пит. Отвратително🤮!

Общи условия

Активация на акаунт