Звездни Компромати - Юни'24

• 364 313
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 1 080
Скрит текст:
Синът на Мария Цветкова от Динев беше за малко в нашето училище. Бащата не съм го виждала никога, тя беше много хубава и хубаво облечена. Но беше отдавна.
Тя (М)Ария нали беше доста дълго със сина на Миню Стайков - Стайко, който пък беше женен за Александра Арабаджиева?
Имаше някакви ексцесии, затвори, какво стана с тая сага там не съм проследила...
А преди него с Павел на Преслава.
[/quote]

Оо вярно, че така беше. А пък Павел беше уж женен за Златка Райкова. Абе, страшно е Laughing

Daylily, мисля, че в Канкун.

# 1 081
Да включим и певицата Емануела, тя роди дете от Динев син, но не мога да кажа точно кой 😀.

# 1 082
Не знам къде в Мексико, но някъде пишеше, че май е със сина на “голям” мексиканец. Там бизнесите нали знаете какви са? По снимки този син е пак някакъв гологлав мечо с шкембе, ама пък какво поне чужденец, може повече да я уважава, че тук хем бой ядат, хем хубавци тип Коко Динев и 60 годишния Рошко или агресивното му синче. Аз я помня тази от шоуто на Мегз как се изказваше като последна инстанция, а говореше с тежък диалект и беше много смешна. Кефят ме тези жени като детектор за метал са, надушват винаги къде са парите.

# 1 083
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз направо се замаях от тези морски гларуси и софийски представители на фауната барабар с всичките им жени, деца и прочие разклонения, то направо човек да си запише, че тотално се обърква.

# 1 084
Ако има наоколо специалист генеалог, то и той със сигурност би изпитал огромно затруднение.

# 1 085
  • Down south
Не знам къде в Мексико, но някъде пишеше, че май е със сина на “голям” мексиканец. Там бизнесите нали знаете какви са? По снимки този син е пак някакъв гологлав мечо с шкембе, ама пък какво поне чужденец, може повече да я уважава, че тук хем бой ядат, хем хубавци тип Коко Динев
Дайте ми нещо повече за мексиканския син (снимка, някаква ориентация) и ще го потърся в някои хроники Sunglasses
Така де, и аз да допринеса с "подправка" към темата Wink

# 1 086
Идвам с двама големи любимци на аудиторията тук. Само да попитам: аз ли съм пропуснала или най-сетне Плачков спести на всички ни пореден неуспешен опит да влезе в парламента? Тук репетират. Без филтри. Без фотошоп. Той - изтерзан и кахърен. Тя - олелчена.
Скрит текст:

# 1 087
Ето го, не са супер, но се вижда.
Иначе в по-старите снимки Пенелопето има съвсем друго излъчване, пошло и евтино.
Сега е доста по-лъсната, а и промяната в стила на обличане е допринесла много.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 088
Нещо е  неясна плачковата снимка,  аз само една сиса виждам, , очилата ли да сложа ,да увелича ли ,че рядко се взирам, но този път ...
 Боже , то ръката и   било  неясното им нещо.
 Не ми се вижда кахърен той, на влюбен ми изглежда.

# 1 089
Идвам с двама големи любимци на аудиторията тук. Само да попитам: аз ли съм пропуснала или най-сетне Плачков спести на всички ни пореден неуспешен опит да влезе в парламента? Тук репетират. Без филтри. Без фотошоп. Той - изтерзан и кахърен. Тя - олелчена.
Скрит текст:

Мариана от къде извади това шкембе😳

# 1 090
Мен Мариана и Плачков не ме дразнят истински. Той е един глупи, а тя направо ме забавлява колко си вярва. А и на фона на някакви пластмасови същества с 0 работни дни и 2 мухи в главата, тези са направо “интелЕгенция”.

# 1 091
Те понеже са се преработили , тя песен не знам от кога няма . Мен ме дразнят, че са с претенции и имат едно леко високомерно отношение и сякаш някой име  длъжен .

# 1 092
  • София
На Бианка-прабаба й
Wanda Stevenson-1928
Скрит текст:
Мис Америка от 1924 години преди точно 100 години
Скрит текст:
Анди, Хелън и Джоди
Скрит текст:
Риана, Гага, Бритни и Мадона
Скрит текст:
сестрите Олсен
Скрит текст:

# 1 093
Марияна се е ошишкала, но и кадъра е лош.

Братя Диневи са ми антипатични, даже нямам интерес да разгледам семепроизводните им.

# 1 094
Бри Ларсън
Скрит текст:

Кейт Хъдсън
Скрит текст:
Джоди Комър
Скрит текст:

Остин Бътлър
Скрит текст:

Том Харди
Скрит текст:

Дакота Джонсън