Звездни Компромати - Юни'24

• 364 338
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 1 095
  • софия
Те понеже са се преработили , тя песен не знам от кога няма . Мен ме дразнят, че са с претенции и имат едно леко високомерно отношение и сякаш някой име  длъжен .
Има, има. Следобед слушам Хоризонт (когато няма Болгин) и има класация за бг песни. Мариана е в нея. Не е лоша песента, но да ме убиеш нито мога да кажа как се казва, нито нещо от текста.
Ама не знам с тази песен как се гледа семействи. Дано имат и други ангажименти.
Намерих я, даже и клип има

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 05:54 от zvаnchе

# 1 096
Изслушах я и нищо не запомних от песента, освен част от клиширания текст за първолаче - обичам, към тебе тичам.
Клипът е хубав, Мариана пее, но все някакви запомнящи се неща.
А аз от вчера/случайно ми попадна/ не знам колко пъти вече пускам вероятно нова песен на Тони Димитрова.
https://www.bing.com/videos/search?q=%d0%bf%d0%be%d0%bc%d0%bd%d0 … FORM=VIRE&PC=HWMB
Много ме докосна.

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 07:43 от проксима

# 1 097
Не съм слушала песента на Марияна, но заглавието "Как мразя" е съвсем в унисон с хейтърската й натура и вечно оплаквачество.

# 1 098
Песента й е като машина на времето - правена за 2004. Колкото й пъти да я слушаш освен това, няма да я запомниш, защото в нея няма нищо, което да те грабне - нито някакъв уау текст, нито някакъв заразен ритъм.

# 1 099
Изслушах я и нищо не запомних от песента, освен част от клиширания текст за първолаче - обичам, към тебе тичам.
А аз от вчера/случайно ми попадна/ не знам колко пъти вече пускам вероятно нова песен на Тони Димитрова.
https://www.bing.com/videos/search?q=%d0%bf%d0%be%d0%bc%d0%bd%d0 … FORM=VIRE&PC=HWMB
Много ме докосна.
На Тони Димитрова повечето текстове са такива.

# 1 100
Аз съпоставих с Тони, защото и при нейната песен музиката не е кой знае какво, но гласът ѝ кара и текст,  и картина да оживеят.

# 1 101
  • софия
На мен клипът ми направи впечатление като клише "принцът на белия кон". Не ми харесва. Не очаквах от Марковски. Много харесвам други клипове от проекта •Пеещи артисти• - Орлин Горанов и Татяна Лолова 🖤, Локо и Геро, Миро и Койна Русева, "Гълъбо" на Миро.

# 1 102
  • София
Дженифър Лопес с дъщеря си
Скрит текст:

Алисия Викандер
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Бриджит Нилсен с мъжа си
Скрит текст:
Лиз Хърли
Скрит текст:

Сиена Милър
Скрит текст:
Брадли с детето
Скрит текст:
Мелиса Маккарти
Скрит текст:
Джесика Алба
Скрит текст:

# 1 103
Звънче, прекрасна музика!
Значи от сутринта определи какъв да е денят ми! Тези песни и гласове наистина заслужават компанията на кафето ми. А  то ми е константа за добър старт.
Има хубава българска музика още, има!

# 1 104
  • Бургас
Като гледам Мелиса Макарти и се питам-защо човек, който явно има нужда от сваляне на килограми не зоби О. и производните му, а си ходи като усмихната табуретка? Дали защото има запазена ниша в продукциите- веселата дебеланка или проблема й не е толкова сериозен здравословно. Знам, че партньора й от Макс и Моли много свали, неузнаваем е. И загуби от разпознаваемостта си за мен.

# 1 105
  • софия
Звънче, прекрасна музика!
Значи от сутринта определи какъв да е денят ми! Тези песни и гласове наистина заслужават компанията на кафето ми. А  то ми е константа за добър старт.
Има хубава българска музика още, има!
🤍
Влюбена съм в погледа, по който виждаш София в тях.
Всеки път, когато гледам тези клипове, плача. Тази жена беше такова светло и топло слънце 🖤

"А когато някой ден сърцето стане тясно
И него в кутийка ще сложа.
Ще я оставя някъде, на много видно място
да може с моето сърце на всички ви да служи."

Извинявайте, но много обичах тази жена, въпреки че, за съжаление, не я познавах! Толкова беше дама. Истинска, прекрасна.

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 08:29 от zvаnchе

# 1 106
А брат Динев, (не този, който сега ще се жени) беше дълго време с тази жена - Анна Андронова.
Предполагайки какви еднотипни жени, ала плеймейтки, се въртят около тях, си е направо проява на добър вкус.
https://www.instagram.com/annyandronova/
Скрит текст:
Йордан Динев не съм го виждала във връзка с плеймейтка.
Дъртият влачи боклуците, Данчо си пие питието отстрани.
Много пъти е идвал сам самичък на бара ми, когато бях барманка, за да пие едно питие.
Кротък, възпитан и изморен от живота, който водеше тогава - това са ми личните впечатления отпреди 15години.
Мариана Попова се е олелчила.
Тя на колко години е?

# 1 107
  • София
Том Крус
Скрит текст:
Ники Хилтън
Скрит текст:

Парис Хилтън
Скрит текст:
Дженифър Конъли
Скрит текст:
Майли Сайърс
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:
Ариана Гранде
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Дейвид Бекъм
Скрит текст:
Брук Шийлдс
Скрит текст:
Лили-Роуз Деп
Скрит текст:

# 1 108
Аз съпоставих с Тони, защото и при нейната песен музиката не е кой знае какво, но гласът ѝ кара и текст,  и картина да оживеят.

явно само на мен не ми харесва нейния глас и не я намирам за кой знае каква певица.

# 1 109
На мен така ми действа анти Георги Христов. Ама хич не го трая, няма песен, която да му харесам.
На всеки друг певец поне една бих изслушала с удоволствие, а неговият глас ме отблъсква.
Индивидуални усещания.

Общи условия

Активация на акаунт