Звездни Компромати - Юни'24

• 364 432
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 1 110
Аз също съм с добри впечатления от Йордан Динев. Всяка година го срещаме на Св.Влас -  винаги ходи бос, по тениска и къси гащи си разкарва кучето ( Малиноа). Винаги ни поздравява любезно, въпреки че се не се познаваме лично.

# 1 111
Тези братя Диневи ми изглеждат доста кичозно, а и личния им живот също е един голям кич. За мен остава загадка как подобни хора без класа и вкус въртят сериозни бизнеси. Защото за да има човек подобен стил и личен живот, явно няма и много акъл в главата си.

# 1 112
  • Glasgow
Като казахте кич, какво стана с другите кичозни, Баневи. Помня как една съфорумка, която го беше видяла на живо преди години го определи като "жар птица" облечен😭😂

# 1 113
Диневите и аз ги знам от стари снимки от техни събития, жените им бяха и двете руси и с рокли като принцеси, и двете естествено красиви и много стилни, нищо общо с бръмчалките сега. Соня много я харесвах.

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 11:44 от Анонимен

# 1 114
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Тези братя Диневи ми изглеждат доста кичозно, а и личния им живот също е един голям кич. За мен остава загадка как подобни хора без класа и вкус въртят сериозни бизнеси. Защото за да има човек подобен стил и личен живот, явно няма и много акъл в главата си.
По спомен майка им е положила основите на бизнеса след '90-та година.

# 1 115
Според Уикипедия бизнесът стартирал август 1989-та. А майката с какво се е занимавала? Интересно е, че абсолютно нищо не се знае за биографията на тези братя, как са стартирали, какво образование имат? Да не би и тези да са с куфарчета?

# 1 116
Да, баба Динева е заграбила Свети Влас. Май е била общинарка.

# 1 117
Соня и Зорница не били кичозни?! Че те бяха еманация на новобогаташкия кич!

Справка:
Скрит текст:
Соня
Скрит текст:
Зорница
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 12:06 от Tess d`Urberville

# 1 118
Ох братът в бяло най-горе с какви бели обущета е 😂. Само му липсват и леки токчета и ще е като френски крал. Само сакото с гайтаните обърква визията.

# 1 119
На това му се вика Балкан БГ ню мъни стайл! Ама по учебник!
Кич, селяния, на кой му дреме?

# 1 120
  • Враца
Първо, тези снимки са от доста отдавна. Да кажем, че преди едни 15 години имаше разни модни тенденции, които сега са смешнички.
Второ, аз виждам две хубави жени, с малко по-кофти рус цвят, обаче изправени, стройни, без твърде разголено и стоящи с достойнство.
Мъжете също не са грозни, по мое мнение. Имат визия на италианци. И по облеклото са така- като италианци от южна Италия- Сицилия и т.н. Джиджани, но им отива.
Да дам за пример един Георги Христов или Здравко от Ритон- на тях, според мен, не им отива.

Във Влас братята са направили нещо на местно ниво, което е като игрална площадка за богатите. Такова нещо в България нямаше преди тях, а сега- не мога да кажа дали има на друго място. В района отиват пари. Развива се място, което не е типично за БГ- тук на почит са били от край-време морски курорти с плажове и Влас е изключение, но има пристанище и яхти, а също и гледки. Я едно Монако- с колко плажове може да се похвали, но не е това най-важното там.
Я една Ница- с тия камънаци- но и там плажът не е най-важното.

# 1 121
Аа, разбрах те Simple Smile
Ами да, има резон, братята са така потентни - финансово най-вече, па и мерака им голям, та като нищо няколко поне потребителки са позирали на/до/във яхта Wink

# 1 122
Те понеже са се преработили , тя песен не знам от кога няма . Мен ме дразнят, че са с претенции и имат едно леко високомерно отношение и сякаш някой име  длъжен .
Не съм най-голямата фенка на Мариана Попова, но има много готина песен с Наско от БТР , която е сравнително нова ( поправям се - от 2015 г.) - "Несбъдване". И текстът, и музиката според мен са добри.

# 1 123
Аз не виждам две хубави незнамсикакво жени на снимката с Диневи, а както другите казаха: кич. Има едно специфично присвиване даже, на жената без самочувствие, хем се пъне, хем стои малко като изтърсена, за мен и двете са ориентирани към парите, което и личи към днешна дата, не ги е задържала любовта.

И аз съм някъде на техните години, това са пост-мутренските времена, в които със строежи, внос и хотели се заформяха "семейните" фирми, с типичния им фамилиарен "бизнес" стил и плащане под масата.
Такива моми си обикаляха по забогатяващите - и грозното изрусено и полуабитуриентските рокли и фолк профила с бижута и грим си беше типичен за тях.

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 13:47 от .Hazel.

# 1 124
  • София
Колкото и по време на световното някой я гледаше, толкова и сега. Подиграваха й се буквално гостите, на малоумните теми, които избираше и коментарите й.

Общи условия

Активация на акаунт