Звездни Компромати - Юни'24

• 364 451
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 1 125
Първо, тези снимки са от доста отдавна. Да кажем, че преди едни 15 години имаше разни модни тенденции, които сега са смешнички.
Второ, аз виждам две хубави жени, с малко по-кофти рус цвят, обаче изправени, стройни, без твърде разголено и стоящи с достойнство.
Мъжете също не са грозни, по мое мнение. Имат визия на италианци. И по облеклото са така- като италианци от южна Италия- Сицилия и т.н. Джиджани, но им отива.
Да дам за пример един Георги Христов или Здравко от Ритон- на тях, според мен, не им отива.

Във Влас братята са направили нещо на местно ниво, което е като игрална площадка за богатите. Такова нещо в България нямаше преди тях, а сега- не мога да кажа дали има на друго място. В района отиват пари. Развива се място, което не е типично за БГ- тук на почит са били от край-време морски курорти с плажове и Влас е изключение, но има пристанище и яхти, а също и гледки. Я едно Монако- с колко плажове може да се похвали, но не е това най-важното там.
Я една Ница- с тия камънаци- но и там плажът не е най-важното.
На мен ми харесва този стил. И сега се завръща модата от тогава.

# 1 126
С Аня Пенчева и Катя Роуз съм на фризьор. Чувствам се звездно някак Wink

# 1 127
Аз пак от салона да се обадя 😂 - Аня е позагубила чар, за съжаление. Взе една перука - не знам за постоянно ли е, или нещо сценично.

# 1 128
С Аня Пенчева и Катя Роуз съм на фризьор. Чувствам се звездно някак Wink

С едната и аз съм била на фризьор Joy

# 1 129
  • Враца
Коя/каква е Катя Роуз?

# 1 130
Бизнес дама е, аз знам за бутика й Rose Fashion. Била е мисис България навремето.

Имаше една миска с голям нос - Тамара, която ходеше със сина на Катя. Не знам разделиха ли се.

# 1 131
  • гр.Пловдив
Бизнес дама е, аз знам за бутика й Rose Fashion. Била е мисис България навремето.

Имаше една миска с голям нос - Тамара, която ходеше със сина на Катя. Не знам разделиха ли се.

Да,не са заедно от доста време ,заради друга я е оставил

# 1 132
  • Пазарджик/Лондон
Те понеже са се преработили , тя песен не знам от кога няма . Мен ме дразнят, че са с претенции и имат едно леко високомерно отношение и сякаш някой име  длъжен .
Не съм най-голямата фенка на Мариана Попова, но има много готина песен с Наско от БТР , която е сравнително нова ( поправям се - от 2015 г.) - "Несбъдване". И текстът, и музиката според мен са добри.

До сега единствената хубава песен, която знаех на Мариана Попова беше "New Religion". Сега вече знам още една:).

# 1 133
  • София
Джесика Алба
Скрит текст:

Кейт Мос
Скрит текст:
Тейлър Суифт
Скрит текст:
Криси Тейгън
Скрит текст:
Емилия Кларк
Скрит текст:
Парис Джексън
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Деми Мур
Скрит текст:

# 1 134
От клюкарски сайт - Радина се била разделила с Деян Донков още миналата година. Аз се чудя защо така се разхубави и живна...

# 1 135
  • Glasgow
От Евровизия ми беше let's say goodbye? Дето Азис и беше беквокал? Аз не знам дали я харесвам, но много я врещя тази песен като ми се "пее" 🤭🤐тя е отпреди 20г сигурно

# 1 136
От Евровизия ми беше let's say goodbye? Дето Азис и беше беквокал? Аз не знам дали я харесвам, но много я врещя тази песен като ми се "пее" 🤭🤐тя е отпреди 20г сигурно

Let me cry беше май. Вече имам чувството, че нещата отпреди 10-20 години ги знам по-добре от тези от предишния месец. Сравняваха я нещо песента със някаква песен от "Слонът мой приятел". Аз не си го спомням филмът, ама на Мариана песента не е зле. Къде по-зле сме имали за Евровизия.

# 1 137
Хахах, аз тази песен не я изтрайвам, като започне да вие и нарежда. Чак грозно ми става.

# 1 138
Соня и Зорница не били кичозни?! Че те бяха еманация на новобогаташкия кич!

Справка:
Скрит текст:
Соня
Скрит текст:
Зорница
Скрит текст:

Ох, благодаря за тези снимки. Кича им е генетично заложен, класата - недостижима. Sweat Smile

# 1 139
На мен тя самата ми е антипатична и аз не знам защо.

Общи условия

Активация на акаунт