Звездни Компромати - Юни'24

• 364 466
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Glasgow
Много вие наистина, и за капак и Азис 😭😂

# 1 141
  • In The Middle Of Nowhere
Най-хубава е дуетната с Орлин Горанов, Чуй(ме) май се казваше.

# 1 142
Азис много политкоректен към днешна дата Laughing Как ли се е стиганло до него да ѝ е беквокал...Тя от голямото добрутро, пък...

# 1 143
Ако бяха толкова хубави, нямаше да ги въртят само БНР и Бградио 😁😁

# 1 144
Тогава чалгата беше навсякъде, а и самата песен имаше по-екзотични и източни ритми, затова според мен добре му се получи частта на Азис. Иначе щеше да е по-добре, ако имаше по-малко виене като цяло, но като изключим това е много хубава песента. На мен ми е една от любимите Бг на Евровизия.

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 17:39 от Анонимен

# 1 145
    Нищо общо нямаше песента със филма, ама нейсе. Беше за да се говори, да добие популярност. А самия филм е много хубав и тежък, що рев съм ревала. 😁

# 1 146
    Ох, що рев изревах и аз като дете за Раму! От филма не помня нищо, освен драматичния финал, но толкоз сълзи и за ди Каприо в Титаник не са се проливали!

Мариана и на мен ми е безкрайно антипатична, още от проявите и в Биг Брадър. Единствената и песен, която знам и харесвам, е дуетната с Орлин Горанов. Сигурно заради Орлин.

# 1 147
    Зорница и Соня ги помня много добре, бяха прекрасни жени за времето си. Сега всичко измамно, като една Богданска. Супер корекции, ама корекции.

# 1 148
    Майката на Диневи не е ли била кмет на Влас и от там започва заграбването? Бяха много силни преди години, но когато започнаха да арестуват олигарсите замряха и се снишиха. Двете показни жени бяха с тях преди поне 20г, затова толкова ретро изглеждат. Влече ги кича, но си гледат добре всички деца.

# 1 149
    Бяха заедно с тях преди 15 години, какви 20 …

# 1 150
    ок 15 може да са били, но ми се струват 20. За да са се дипломирали децата им вече са над 20 със сигурност. Не ги следя толкова сериозно. Всъщност имаше клюка, че двете са имали един и същ любовник и го бяха пребили. Какви глупости помня

# 1 151
    • Sofia
    Да,със Сано ще са водещи на нещо като сървайвър.

# 1 152
    Е той малкият не е толкова малък вече. Даже е в такава възраст, че повече време с баща му ще му се отрази много добре

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 20:40 от Little heart

# 1 153
    Братя Диневи са много уважавани от съгражданите си, защото ако не са били те Св.Влас е щяло да си остане едно село без плажове и туристи. Ясно че са имали лична изгода, но са допринесли от едно село да направят курорт.

# 1 154
    Кейти Холмс от последните страници се е облякла с желание (роклята и синия костюм), а не както обикновено да е хвърлила нещо отгоре. Косата ѝ е супер. Грее, има свеж грим, усмивка Hug
    Не ми е любимка, но много ми харесва промяната.

Общи условия

Активация на акаунт