Звездни Компромати - Юни'24

• 364 051
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 225
Интересно, че другите си приятелки и жена не е пребивал, само Анджелина.

# 226
Надежда е със съвсем друга прическа в момента, гледах я вчера при Лора Крумова.

# 227
  • София
А каква цена плаща Андре Агаси за успеха си?

# 228
ББС за Ружа Игнатова, Таки и някои други - https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/18082443

# 229
  • София
Според клюките Лейди Гага е бременна.
Скрит текст:
Гери от Спайс гърлс
Скрит текст:
Лили Колинс с мъжа си
Скрит текст:
Мини Драйвър
Скрит текст:
Дамяно и Дав Камерън
Скрит текст:
Камила Кабейо
Скрит текст:
Ким К. и Клои Севини
Скрит текст:
Карли Клос
Скрит текст:
Майли
Скрит текст:

# 230
А каква цена плаща Андре Агаси за успеха си?
Роден е с някаква аномалия в гръбначния стълб, която му причинява страшни болки. Но и той и Щефи Граф са деца на родители с болни амбиции, и е каран от баща си да тренира до припадък. Всеки мач с кортикостероидни инжекции в гърба.

# 231
Лелеее, не го знаех. Евала за волята, силата и духа.

# 232
Ако Дженифър Анистън напише книга за брака им, то тя идва като спасителен пояс за него, в точния момент, защото съм абсолютно сигурна, че ще опише един щастлив общ живот. Там няма да четем за насилник.
Те си останаха в добри отношения, в интервюта се е изказвала ласкаво за него.

# 233
  • на село
Дженифър Анистън е винаги толкова изкуствено-приятна - сега ще му направи една PR кампания на Брад с тази книга.

Жените, които не си мълчат и не се оставят да бъдат тъпкани, много често са обявявани за луди, злобни и т.н. Мъжки свят, нормално.  За мен откачалката е Брад Пит.

# 234
"Липсва му чипът за чувствителност" - думи на Анистън за Пит навремето... Докато той лъже как е тръгнал с Джоли след раздялата му с Анистън, излизат няколко семейни фотосесии на Пит и Джоли с Мадокс. Имаше и едно мило интервю на Пит, в което намекваше как Анистън не му била на нивото.  Но съм сигурна, че много мило ще се изкаже за него и семейното си щастие.Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега според източници до Брад бил много огорчен от смяната на името на Шайло и казал, че винаги много искал дъщеря и раждането ѝ било най-щастливото събитие за него, най-сетне имал дъщеря. Малко е забравил, че преди Шайло имаше и друга дъщеря, осиновена.

# 235
  • Пловдив
Една звездна двойка с почти 25-годишен брак и без публични скандали.
Скрит текст:

Вероятно са много звездни, но все пак, кои са тези хора?
Този въпрос ме кара да се чувствам стара Simple Smile

# 236
Може би пък на Брад Пит да не му е "писано" с децата. С Анистън не се получи, сега пък биологичните му деца се отказват от него.

Със сигурност и Анджито, и той не са цвете. Но демонстрацията със смяната на име е точно такава - фук, фук, вижте ме. Все едно в Холивуд и околностите никой не знае чий деца са въпросните. Все тая с коя фамилия ще са - вратите за тях ще са отворени.

# 237
Преди час в "Преди обед", Нелка Хикселка и някаква психоложка на гости на Деси Стоянова и Петър.
Естествено, психоложката само веднъж се вреди да каже нещо. Нелката беше заета да говори за вибрации и преработване на травми. Каза, че е имала труден период преди година. Накрая взе да ръси бисери от рода, че разводът изобщо не е нещо лошо, защото иначе затъваш в златната среда и била, бла..., а всъщност не знаеш, че имаш нужда от промяна.😏

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 13:05 от #Frozen#

# 238
Нела търси себе си!

# 239
Преди година. Сега се е намерила.😆

Общи условия

Активация на акаунт