Звездни Компромати - Юни'24

• 364 051
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 265
  • Glasgow
Тя и Бритни навремето май се рекламираше като девствена, а скоро тук за аборт писахте.

# 2 266
  • София
Мбапе с маската, с която ще играе до края на първенството.
Скрит текст:

# 2 267
Значи като чуя за духовна връзка и имам 100 наум. Лени нямаше ли си гадже? Или сектант е станал и той?

# 2 268
  • Варна
Селин Дион изглежда много добре предвид заболяването си.

Защо Мбапе ще играе с маска?

# 2 269
Нараниха му носа - има фрактура - при мача с Австрия.

# 2 270
  • гр.Пловдив
Много готина и свежа Тереза Маринова по БТВ

Преди нея загледах Виктория Готева с новините -нямаше ли слух тук,че е бременна както и Емануела Толева ?

# 2 271
  • на пистата

Защо Мбапе ще играе с маска?
Счупиха му носа.Операция обаче ще правят след европейското и сега така ще играе.

# 2 272
Златка явно добре гледа Карен старши
Скрит текст:
Хубава е тук Златка.

# 2 273
Малката дъщеря на Моника Белучи и Венсан Касел на Леони  на 14 години, не е взела нищо от майка си за съжаление..

https://www.instagram.com/p/C8bj1WWCzTO/

Защо? Хубаво е детето. Моника беше неземна красавица и тя като Анджи набедена за голямата актриса, ама егото и годинките не прощават. Свежа е щерката, на мен ми харесва, а на татко Касел булката, ако още е с нея, Тина ли беше, е тя също е топ, а пък той си остава чаровно-грозноват.

# 2 274
Не са заедно вече Венсан и Тина. Той май имаше нова приятелка, подобна на Кунаки.

# 2 275
Обсъждат се джендър неутрални номинации за наградите Оскар.

# 2 276

Да не се делят ролите на мъжки и женски или някаква отделна категория за такива актьори?

# 2 277
Казаното от Лени е нещо извадено от контекста, и разтълкувано по начин да се създаде сензация. Бях чела точните думи, ама сега ме мързи да ги търся

# 2 278
На мен ми е важно, че има плочки и си ги показва. Особено днес, с матурата, си дойде в нюзфийда екстра. Може да пуснете още някой нацепен, да го обсъдим.

# 2 279

Да не се делят ролите на мъжки и женски или някаква отделна категория за такива актьори?

Да не се делят на мъжки и женски.

В интерес на истината, аз мисля че то така и трябва. Защо пък да се делят на мъжки и женски. Актьорът си е актьор, нали така. Грамитата и наградите BRITS също са “джендър неутрални”.

Общи условия

Активация на акаунт