Звездни Компромати - Юни'24

• 364 067
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 280
Това означава по-малко категории и съответно наградени.
Разбирам логиката да няма мъжки и женски категории, но мисля, че студиата имат интерес да бъдат връчвани повече награди.

# 2 281
Това означава по-малко категории и съответно наградени.
Разбирам логиката да няма мъжки и женски категории, но мисля, че студиата имат интерес да бъдат връчвани повече награди.

Това е факт. Академията явно се опитва да се приспособи към новото време.

Така или иначе, нещата още се обсъждат.

# 2 282
Много ми хареса Селин Дион. Отдавна не съм се впечатлявала така от нейни снимки.

# 2 283
Галка беше голям фурор едно време със “Стара каравана” и имаше една с един клип черно-бял като на погребение или нещо такова. Ще излъжа, ако кажа, ме не съм ходила по кръчми и дискотеки, и не съм слушала така музика преди. Понеже все още, понякога се оказвам на такова място (колкото и да не ми ходи 😀 ) просто вече пестите са все едни и същи и текстове и музика и на хората им омръзват или изобщо не ги запомнят. Тийновете, около мен също слушат чалга и се кефят на Диони, Арии и т.н просто те не изпъкват с нищо различно като проекти.
Малко ми прозвуча мнението като върл фен на чалготиите, което определено не е така, просто имам наблюдения от “младостта ми” и тийн годините ми, когато поп-фолка не беше такъв какъвто е сега.

На Моника Белучи малката не ми харесва, голямата повече ми харесва, но аз често харесвам кахърни и лишени от живот известни личности, така че не ми е много меродавно мнението. 😂

Лени Кравиц е в топ форма, мъжът ми може само да завижда. Браво на него. 😀

# 2 284
Починал е Доналд Съдърланд
☹☹ Светъл му път, много го харесвах. Ще си го пусна в Pride & prejudice довечера
Страхотен глас и дикция Simple Smile
Един от любимите ми филми с него е “Разкриване”

# 2 285
Доналд Съдърланд ми беше любимец.
Направи страхотна роля и в The Undoing, заедно с Хю Грант и Никол Кидман.

# 2 286
Браво на Безови, хубава енергия, кефят ме тия хора!
На почивка в Гърция са.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 287
Много ми хареса Селин Дион. Отдавна не съм се впечатлявала така от нейни снимки.
Разкошна е! Дано е добре и болестта ѝ да бъде контролирана.
Напоследък много ми харесва Дуа Липа, изглежда чудесно. С червената коса е прекрасна.
Скрит текст:
И Ева Лонгория с годините доби много хубаво излъчване, преди дори не ми беше симпатична... Гледам отново "Отчаяни съпруги", сега изглежда много по-добре според мен.
Скрит текст:

# 2 288
Ева Лонгория изглежда така, защото е щастлива жена.

# 2 289
Готини са Безови.

# 2 290
  • в пералнята
Безоз всеки път изглежда по-щастлив.
Да вземе Безова да издаде тайната за нас - простолюдието - ще й платя, колкото каже за уъркшоп. Накара го този мъж от свит, уморен, семпъл човек, направо да разцъфне.
Ама и тя, какви крака, какво тяло Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 11:33 от Arhinora

# 2 291
Като гледам Безова в лилавата рокля… Може да спука Безов от бой.

# 2 292
Безовица не ми харесва и това е. Прилича ми на траверс.

# 2 293
  • Варна
Безовица е с прасци на римски пехотинец.
Иначе е добре, че е мускулеста, една идея е обаче, преди мъжествеността.

# 2 294
  • Варна
Искрено й завидях за краката.

Общи условия

Активация на акаунт