Звездни Компромати - Юни'24

• 364 186
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 445
Разглеждайки тв програма ми попадна ново кулинарно предаване по БНТ1, Опитай света с Ханес. Та въпросния Ханес е бащата на голямото дете на М. Попова. Същият онзи, който ѝ подари годежен пръстен в ББ. Учудвам се, че още е в България, пък и водещ по тв.

Ханес държи един от скъпите ресторанти в Лозенец (курортното село, не квартала) и друг, в центъра на София. Simple Smile
В България си е и живее доста добре, след М. П.

# 2 446
  • Пловдив
Той не беше ли някакъв винар освен това, и от такова семейство?

# 2 447
  • Sofia
Кой е ресторантът на Ханес в София?

# 2 448
Simple Taste the World на Гурко и Шишман.

# 2 449
  • на село
Сомелиер е Ханес, ако не ме лъже паметта.

# 2 450
Ваня Щ. мисли че е секси като Шер, но не й се получава😁

На Шер не й се получаваше да е секси, пък камо ли на наша тетка Ваня Щерева.

Ханес и той какъв го дири тук водещ, чудни са ми много чужденците избрали да живеят у нас. Лошо няма!

# 2 451
  • София
Бяха млади и красиви и талантливи, Хоакин и Ривър, и Джони Деп, мисля, че имаше и други звезди в групата. Бяха си култови за онова време,  затова, предполагам така остана смъртта му.
Абсолютно на същото мнение съм. В групата им беше и Киану Рийвс. Толкова сексапил на едно място. Много жалко за Ривър. Като ученичка бях изгледала всичките им филми до онзи момент. И се чудя защо се промени толкова киното, няма я тази магия, която се чувстваше във филмите от 90-те години. С толкова млади, красиви и талантливи актьори.

И като съм на носталгична вълна - много страдам по култовите времена на MTV, от периода 90-95 г. Такива вълнуващи тийн години бяха - с яка музика и страхотни, смислени филми.

Последна редакция: нд, 23 юни 2024, 00:27 от Тонка*

# 2 452
Бяха млади и красиви и талантливи, Хоакин и Ривър, и Джони Деп, мисля, че имаше и други звезди в групата. Бяха си култови за онова време,  затова, предполагам така остана смъртта му.
Абсолютно на същото мнение съм. В групата им беше и Киану Рийвс. Толкова сексапил на едно място. Много жалко за Ривър. Като ученичка бях изгледала всичките им филми до онзи момент. И се чудя защо се промени толкова киното, няма я тази магия, която се чувстваше във филмите от 90-те години. С толкова млади, красиви и талантливи актьори.
Аааа не е от киното, от годините е. С порастването (да не употребявам по-точния термин) магията си заминава.
Я да питаме някой 20 годишен, кой знае колко магьосници от екрана ще изреди. 😉

# 2 453
Факт е че вече много рядко се правят добри филми с добра история. На мен лично ми писна от филми за супер герои /никога не съм ги гледала/. Уважавам актьорите които отказват да бъдат част от това, а там има буквално имена легенди.

# 2 454
Излязла е нова книга за Бекъмови, казва се "The House of Beckham". В нея пишело за всичките многобройни изневери на Бекъм, включително за случай, в който асистентката, с която изневерявал към момента, го хванала в леглото с моделка. Бекъмови многократно обсъждали развод, но накрая останали заедно заради парите - заедно стрували и изкарвали повече, отколкото биха изкарвали поотделно. Виктория била много нещастна от постоянните изневери и залитнала по постоянни корекции на външността.

Друго от книгата - и двамата били ужасно стиснати, не давали бакшиши, чак Елтън Джон ги бил кръстил Takeums. Бекъм като ходил като лице на УНИЦЕФ поискал да му платят билетите. Сега книгата ще излиза и в САЩ.

# 2 455
Дали е вярно? Виктория не бих я разбрала хич.

# 2 456
  • Glasgow
Аз я помня тази моделка, явно се е писало навремето. Естер Канядас, много я харесвах, нашата Милянкова малко прилича на нея

# 2 457
Дали е вярно? Виктория не бих я разбрала хич.

Вероятно има нещо вярно. То и при Бионсе и Джей Зи е същото.

# 2 458
Едностранчива ми се вижда тази книга. Може да са останали заради парите, а може и заради децата. Кой знае?

# 2 459
Кой е написал книгата?

Общи условия

Активация на акаунт