Звездни Компромати - Юни'24

• 364 201
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 430
Кортни Лав нямаше ли някаква история със свръх доза и почти фатален край? Върти ми се нещо такова.
И аз се замислих, май да. В нета излиза инфо, че 2003 заради наркотици губи попечителство над дъщеря си за 2 години.

# 2 431
Идвам с информация за шествие в името на традиционното семейство със специалното участие на Кубрат Пулев.Това не беше ли човекът, за който се говореше, че бие приятелката си, изневерявал ѝ, в Щатите го съдиха за сексуален тормоз и постигна извънсъдебно споразумение.  

А по отношение на Кортни Лав, аз не мога да разбера как може 30-40 години да си на тежки наркотици и въпреки това за си в цветущо здраве.

# 2 432
Кортни Лав нямаше ли някаква история със свръх доза и почти фатален край? Върти ми се нещо такова.
И аз се замислих, май да. В нета излиза инфо, че 2003 заради наркотици губи попечителство над дъщеря си за 2 години.
Разтърсих се в нета и аз. През май 2022 г. е излязла с историята, че през 1995 г. е взела свръх доза и Джони Деп и е спасил живота със сърдечен масаж. Случило се е до злополучния клуб Вайпър Рум, собственост на Джони, където две години по-рано Ривър Финикс също прекалява с наркотиците и умира при не съвсем ясни обстоятелства.

А защо чак през 2022 г. Лав разказва тази история? Защо не през 2016-та или 2018-та?
През май 2022 г. приключват показанията по делото между Деп и Хърд, няколко дни по-късно излиза и присъдата в негова полза, а подкрепата за него в социалните мрежи е огромна.
През 2016 г. Хърд го обвинява в домашно насилие, през 2018-та добавя и обвиненията в сексуално насилие, с което на практика го канселира. Кортни Лав тогава не е разказвала как Джони и е спасил живота.

Последна редакция: сб, 22 юни 2024, 18:10 от Дидичка

# 2 433
Разглеждайки тв програма ми попадна ново кулинарно предаване по БНТ1, Опитай света с Ханес. Та въпросния Ханес е бащата на голямото дете на М. Попова. Същият онзи, който ѝ подари годежен пръстен в ББ. Учудвам се, че още е в България, пък и водещ по тв.

# 2 434
  • софия
Идвам с информация за шествие в името на традиционното семейство със специалното участие на Кубрат Пулев.Това не беше ли човекът, за който се говореше, че бие приятелката си, изневерявал ѝ, в Щатите го съдиха за сексуален тормоз и постигна извънсъдебно споразумение.
Скрит текст:

А по отношение на Кортни Лав, аз не мога да разбера как може 30-40 години да си на тежки наркотици и въпреки това за си в цветущо здраве.
Толкова е смешно и лицемерно това шествие и неговият флагман - балканска батка, която евентуално е женен, но крие жена си и децата си, а междувременно продължава да поддържа връзка с бившата си, която емоционално тормози.

Кортни Лав не е единствена. Кийт Ричардс вече е на 80. Както се казва "веществата са мумифицирали органите им".

# 2 435
  • на село
Бях гледала някъде Тейлър да казва, че преди е постигала слабата фигура с много спорт и лишения и че вече няма да го прави - приела е, че това е нейният размер (каза го, но не помня точно, май беше американска мярка някаква). Чувствала се добре и нямала да се тормози повече. Подкрепям напълно - чудесно си изглежда. Аман от ходещи скелети!

В тоя клуб на Джони какво ли се е случвало навремето - сигурно никога няма да разберем.

# 2 436
Ривър е умрял пред клуба, не в него. Доколкото е известно негов приятел му е донесъл наркотиците с които се е предозирал. Прилошава му на тротоара и рухва.
Сестрата на Ривър следва Джони в Инстаграм и е негов приятел.

# 2 437
Ривър е трябвало да свири в клуба, но му е прилошало и е излязъл навън, където получава гърчове. Откаран е в болница, където е обявен за мъртъв.
Приятелката му твърди, че е отишъл чист и се е надрусал в клуба, но според негов приятел в дните преди смъртта си Ривър и китаристът на Ред Хот Чили Пепърс са си спретнали няколкодневен маратон с наркотици. В кръвта му е открит коктейл от вещества. Някъде бях чела нейни твърдения, че охраната ги е изхвърлила от клуба и с брат му са търсили уличен телефон, за да повикат линейка.
Със сигурност е имало разследване. При установена вина щеше да има арести.
Джони Деп е продал дела си в клуба десетина години по-късно.

Последна редакция: нд, 23 юни 2024, 00:26 от Дидичка

# 2 438
  • на пистата
Кубрат като е разбрал,че Андреа ще пее на прайда и е решил да иде на контра 🤣
Никой не ми пречи и не ме възмущава.Възмутиха ме гащите на Ваня Щерева 😁
Скрит текст:

Скрит текст:

# 2 439
Ваня Щ. мисли че е секси като Шер, но не й се получава😁

# 2 440
  • Sofia
Дали е в клуба или до него.. за жалост изходът е щял да е същия. Употребява и така.

Има разлика,  ако беше умрял в клуба следва скандал и разследване за накротици в заведението. Като го изхвърлят да си умре навън - остават чисти.
По време ня баловете край Ал. Невски  се събират повече хора, отколкото на това шествие.

# 2 441
Приятелката на Ривър по късно казва пред полицията, че още с идването им във Viper room е забелязала че нещо не е наред с него. В кръвта му са открити голямо количество крек, кокаин и хероин. Непосредствено преди тази нощ, той е бил на наркотичен маратон с  Джон Фрушанте и според приятелят му Форест не е спал с дни докато се е дрогирал.

# 2 442
Чудя се защо смъртта на Ривър Финикс остана толкова култова - имам предвид дискутирана и вечно актуална тема. Толкова звезди загинаха от наркотици. За него си спомнят като за някаква легенда.

# 2 443
  • София
Бяха млади и красиви и талантливи, Хоакин и Ривър, и Джони Деп, мисля, че имаше и други звезди в групата. Бяха си култови за онова време,  затова, предполагам така остана смъртта му.

# 2 444
Може би защото си е отишъл толкова млад, едва на 23, и толкова неочаквано и нелепо.
Предричали са му бляскаво актьорско бъдеще.

Общи условия

Активация на акаунт