Звездни Компромати - Юни'24

• 364 207
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 415
  • на село
Кание и жена му правят точно това, което трябва - предизвикват любопитство и интерес, които носят много, много пари. “Горката” Бианка много обича парите и играе ролята си много добре. И няма такова нещо - тя е от богато семейство, не ѝ трябват пари 😉

Тейлър Суифт, викате, не е смешна с бАтушките. И тя пя в големи жеги в Южна Америка - даже имаше припаднали.

# 2 416
За арабските женски маски – вероятно се има предвид т.нар. 'батула', която се носи от жените в Персийския залив. Преди са я слагали омъжените, сега я носят предимно по-възрастни жени. А още по-рано са се използвали като дегизировка за защита от неприятелите, за да ги заблудят, че са мъже. Вероятно затова някои от тях са оформени като мустаци.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 417
  • Sofia
Тейлър Суифт и нейните ботушки снощи са били в Лондон на първото шоу от турнето там:
Скрит текст:
Бая знаменитости са се изсипали. Говори се, че и принц Уилям е бил там с трите си деца.
Фурор прави с това турне, макар че за мен все още е необяснимо как разпродава толкова концерти, но както някаква млада знаменитост се беше изказала - Всичките ми разбити сърца преживях с песните на Тейлър, та си оставам на тезата, че текстовете правят разликата при нея, иначе глас и музика не са нещо особено. Имам някои любими нейни песни, но чак да се натискам за концерт нямам зор. Все пак емоцията да видиш и чуеш любим изпълнител наживо я разбирам, и аз се вдигнах до Будапеща за концерт тия дни Simple Smile

# 2 418
# 2 419
Не съм фенка на Тейлър Суифт и не я следя никъде, но ми е останал в главата образ на слаба и висока жена. На снимките горе изглежда доста мощна. Някой спомена, че май била бременна, може просто кадрите да са кофти.

# 2 420
Заподозряната, че е доставила Кетамин на Матю Пери в нощта на смъртта му е Къртни Лав - вдовицата на Кърт Кобейн.
Информацията не е потвърдена - идва от форуми зад океана.

пп. Извинявам се, ако някой вече го е написал.

# 2 421
Не го е писал, но и аз го четох.

# 2 422
Тази я бях забравила - много нечистоплътна особа.

# 2 423
  • Sofia
Ами доста преживя Уилям, дано лошото е зад гърба му и е имал възможност да се отпусне малко Simple Smile
Иначе Тейлър е висока и слаба, да, сигурно от снимките изглежда друго. Макар че, ако има ранна бременност, не е задължително да личи. Иначе и гаджето й е на концерта в Лондон.

# 2 424
  • София
Тейлър по едно време беше доста слаба и тренираше като луда. Сега си е просто с нормално тегло. Не вярвам да е бременна.
С голямо удоволствие бих отишла на нейн концерт, както и на Хари Стайлс.
Принц Уилям много ме изкефи. Blush Доста пластичен, мислех, че е ръб като баща си, но ме изненада приятно.

# 2 425
Не е много слаба Тейлър, тамън си е. Височка и има бутчета. Що пък да не е бременна, това не й пречи да си завърши турнето.

# 2 426
  • на пистата
Супер са и четиримата.Дицата много усмихнати.
Уилям,Суифт и децата на Уилям
https://www.instagram.com/p/C8hINcxNFo5/?igsh=MTNtMXB2bWdwdGIwcg==

# 2 427
Тейлър Суифт с Уилям и децата..
Скрит текст:
И Тейлър Суифт от турнето..
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 22 юни 2024, 16:18 от SHE_IS

# 2 428
Няма да се учудя, ако Кортни Лав е замесена.
Адски ми е неприятна тази Тейлър, пари да ми дават, няма да я гледам.Така поне ще избегна навалицата за концертите и.😜

# 2 429
Кортни Лав нямаше ли някаква история със свръх доза и почти фатален край? Върти ми се нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт