Звездни Компромати - Юни'24

• 364 215
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 400
Канчо и Бианка в Париж,той облечен като пчелар,а тя почти гола и с пимбяно коса 18+

Под тях Дженката на яхта в Италия с приятели
Скрит текст:

Честно ,ако видя Кание и жената с него (на която се чудя що е с него) бих ги помислила за кУкУуу. Страшни изглеждат.

# 2 401
Гущеров-баща и Диди (жена му) не харесваха ли много Мария като беше женена за Християн?! Може сега да е паднало нивото с тази Светлана, не съм я чувала.

# 2 402
Е, стига де. 2 теми се обсъжда Светлана, Гущеров, Мария и останалите. Айде няма нужда от начало.

# 2 403
  • Пловдив
Да се направи едно обобщаващо мнение и да се закачи в първия пост за месец юли😂 който има интерес, нека чете за драмите Светланини.

# 2 404
  • София
Разследват известна жена във връзка със смъртта на Матю Пери. Полицията не съобщава името ѝ. Коя ли може да е? https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/18241182

# 2 405
   Мисля, че започвам да схващам идеята на Кание и жена му... Ей така седях втрещено пред картини на Пикасо. После мозъкът ми започна малко по малко да събира парчетата и да сглобява пъзела. Не, че успях да разбера напълно защо е искал да деструктурира нещата и да ги структурира после по друг начин, но някак го възприех.
   Та тези двамцата са просто модерно изкуство. Има и щипка поп арт даже. А може и да са съвременни хипита, знае ли човек. Бунтари. Може и срещу арабския свят да се бунтуват, кой ги знае... Той с бурка, тя - гола. Със сигурност искат да кажат нещо. Какво - те си знаят. Някой ден може да ги изучават в училищата по изкуства. Те и сега изучават там един куп ненормалници, пардон, модернисти.

# 2 406
  • София
Имайки предвид, че той е биполар, може и да си права. Все пак доста от известните творци са извън нормата. От друга страна, смятам, че публиката ги аплодират, за да не изглежда неразбираща, иначе нямам обяснение, как някои от картините на Хуан Миро се продават за милиони (точката). 🤣

# 2 407
Бях гледала едно старо интервю на Роби Уилямс, където го хвалеха, че от нищото извадил хит като Let Me Entertain You, запомнящ се и със страхотен текст, какъв талант само! А той се изсмя и каза, че по онова време само се друсал и пиел, та не е ясно откъде му е дошло вдъхновението и какво въобще е искал да каже авторът.
Тези двамата и те май така.

# 2 408
   Те и Бийтълс са казвали нещо подобно в интервю. Питали ги какво е било вдъхновението им да направят нов албум, а единият от тях казал, че искал да си купи нова, скъпа кола и затова го направили. Да спечелят пари.

# 2 409
  • Варна
Аз свикнах на шоуто на Кание и Бианка.
Дори вече с интерес отварям снимките им да видя какво ново са измислили и точно вчера си мислех, че са заиграват с бурките, но в обратна посока.
Той с бурка или както там се казва, когато и очите не се виждат, пък тя гола.
Аз из арабските страни не съм бръмчала, но колежка ми е разказвала, че не помня в коя държава е виждала жена с бурка, но с нещо като намордник на устата.

Викам й, сигурна ли си, че е било такова, да не е било някакъв вид украшение, знам ли? Тя вика сигурна съм. Точно като намордник на куче беше.

# 2 410
Алекс Дадарио
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 22 юни 2024, 08:43 от Анонимен

# 2 411
  • У Диспансера ...♥♥♥
Джена е родила момиченце, на 14.06
Скрит текст:

# 2 412
Може би приятелката е видяла нещо такова.
Скрит текст:

Предполагам, че визията на Бинджезъритките от Дюн е силно повлияна от мюсюлманските женски покривала и бижутерия за лице. В тази връзка, въпреки че не одобрявам принизяването на жената чрез това покриване, признавам, че допринася за уникалността и културното разнообразие.

Скрит текст:

Скрит текст:

Любими са ми бинджезъритките.

# 2 413
Безоз всеки път изглежда по-щастлив.
Да вземе Безова да издаде тайната за нас - простолюдието - ще й платя, колкото каже за уъркшоп. Накара го този мъж от свит, уморен, семпъл човек, направо да разцъфне.
Ама и тя, какви крака, какво тяло Simple Smile
Като гледам краката и тялото се чудя ,сигурно ли е ,че е жена?

# 2 414
  • Berlin
Джена, ама Дюан.😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт