Звездни Компромати - Юни'24

• 364 217
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 385
Не бих си пипнала носа, ако беше като на Рания. Но аз не съм кралица Simple Smile

# 2 386
Интереса клати феса....Така и Миглена Ангелова. Що ли не направят и песен заедно? Миглена, колкото и да е умна, оставя едно неприятно усещане на хиена. Онзи ден попаднах на един клип от някаква сватба с гост Галена-е, няма такава простотия и цигания. По-добре да си беше мълчала и да не ръси такива бисери. Язък и за професионализма, когато накрая ти сервира подобна простащина. Лошото е, че чалгата отдавна не е само музика.

# 2 387
Чух съвместна песен на Дони и Софи Маринова Simple Smile Натам вървят нещата Simple Smile

# 2 388
  • в пералнята
Отивам да търся, сигурно звучи интересно, защото и двамата имат доста специфични гласове.

# 2 389
Е, Софка с Камджалов направи мега проекта, та с Дони ли няма.

# 2 390
Е, Софка с Камджалов направи мега проекта, та с Дони ли няма.
То пък един мега проект. Манджа с грозде.

# 2 391
# 2 392
От кого я пазят? От феновете 😀?!
Голяма звезда е явно дамата, по холивудски Simple Smile.

# 2 393
Според мен Камджалов употреби Софка най-безскруполно.

# 2 394
Умират си всички журналисти като Миглена да ги поканят в някое проектче с финансиране, което Галена може да си позволи. Изведнъж всяка фолкпевачка се оказва с потресаващ професионализъм, оглеждането в очите й почти любовно, общуването с нея - удоволствие и привилегия.

# 2 395
Да, Миглена изглежда от тези, които се присламчват от интерес с крайна цел внимание. Според мен е отчаяна за вниманието, което е имала преди, но като се свързва с личности като Емануела и Галена, ефектът е обратен, защото се получава противоречие между претенциите ѝ и тези приятелства.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 23:15 от Анонимен

# 2 396
Току що се запознах с драмата на Гущерови. Светлана...Ах, Светлана...В някои случаи казваме ''Бъди красива и мълчи.'' , но тук, тук какво да кажем?! Два пръста челце...От предишните й публични изяви става ясно, че Киро Скалата е в основата на нейната кариера на плеймейтка. Насърчавал я е и подкрепял. Венета Райкова някак успяваше да ги предразположи да си кажат абсолютно всичко. Сигурно Киро Скалата й е бил и интимен партньор в някакъв момент, освен ментор и благодетел, защото на въпроса на Венета била ли е по-близка с него, тя избегна да отговори и каза ''Ах, Киро! Ах, този Киро!" Но пък охотно и с гордост сподели с кой футболист кога, къде и как.Вероятно дедо Гущеров е оставил някаква фирмичка на Хррриси и се препитават от нея. Далеч съм от мисълта, че Хрриси работи, но  има персонал, който движи бизнеса. Може пък на дедо да му е писнало само да го търсят за пари, тъй като и двамата са безделници, но за сметка на това обичат лукса. Предполагам, че Светлана си е позволила да си отвори устата, защото много сериозно са го закъсали с паричките,  длъжници са, търсят ги, бият ги, а дедо Гущеров нехае. Явно затова Светлана  акцентира колко зле се чувстват децата след нападението над нея, та белким дедо се разчувства и развърже кесията за внуците, за да не са в опасност и да не страдат. Как ли ще живеят тези семпли особи, ако стария Гущеров ги лиши и от това, което им е дал? С петото дете може схемата им да проработи.

# 2 397
Дааа, Миглена в силните си години Галена и Емануела съм убедена, че би ги направила на салата, ама сега и тя горката принудена да се прегърне с чалгата. Съдба.

# 2 398
Смятам, че за пари го прави Миглена.

# 2 399
Миглена водеше Искрено и Лично преди 100 години. Още тогава младата Емануела й беше гостенка, и не се е държала по някакъв гаден или провокиращ начин, само защото е фолк певица

Как мислите, че Николета би снимала дъщеря си
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 22 юни 2024, 05:40 от Little heart

Общи условия

Активация на акаунт