Звездни Компромати - Юни'24

• 364 252
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 370
  • Deutschland
Рания преди и сега

# 2 371
Рания нослето е клъцнала. Много я харесвам визуално сега.

По бнт водеща в студиото за коментари по повод Европейското са набутали бездарната Банда Банда. 🤢

# 2 372
По едно време сравнително често виждах Явор Б., сега по-рядко, да ви кажа на живо прави още по-неприятно впечатление.

# 2 373
Аз и на брат му не съм фенка, и двамата имат доста арогантно излъчване, макар и по различен начин.

# 2 374
И Рая, и Явор, са много добри в професията си, гледала съм ги в различни постановки, обаче някак никога няма на ми станат симпатични. Ясно е, че не би трябвало това да ги интересува,но ме е яд като го хванат някъде пиян и надрусан да шофира и да се измъква после.

# 2 375
Бианка Ченсори с летен гащеризон ..Grinning

Скрит текст:
Тя май е омотана с онази лепенка, с която Ким си повдига бюста под роклята, за да е без сутиен.
Е вече с това извращение и до тоалетна не можеш да отидеш. Как ли е решен този въпрос?

# 2 376
Миглена Ангелова за Галена и Галена за Миглена Ангелова:
Скрит текст:

Глория, Симона и внучката репетират:

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 19:19 от lowkeyyy

# 2 377
Миглена Ангелова за Галена и Галена за Миглена Ангелова:
Скрит текст:

Cry me a river.

# 2 378
Какво общо има Миглена Ангелова с поп-културата или аз съм пропуснала?

# 2 379
Cry me a river.

# 2 380
Миглена е най-добра приятелка с Емануела.

Тейлър Суифт е откраднала рокля от Преслава (или Галена)
Скрит текст:

# 2 381
И светът става идеален завинаги!?
 И щраусът изтрива реалността, като зарови главата в пясъка. Но тя си е там, паралелно с видимия му задник.
Това към моя коментар ли беше?
Ако да, не става перфектен, а облекчен. Нека пияните хора си пиянстват без произведенията им да занимават аудиторията. За всички страни е изгодно да бъде спестено.

Ето една наложителна риноластика, направена добре и стояща прекрасно.

# 2 382
Такива като Деси Цонева предпочитам да не ги крият, а да са ужасно предупреждение.

# 2 383
Да, носът на Рания не е скъсен и стеснен дотолкова, че да изглежда изкуствено, добре е оформен върха - а не като на Камелия, Преслава и Богданска.

# 2 384
Рания е могла да си позволи първокласен хирург, който освен всичко да е и естет.

Общи условия

Активация на акаунт