Звездни Компромати - Юни'24

• 364 265
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 355
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ричард Величков заради препарата за отслабване Любо Жечев го беше подпукал и направиха голям сеир двамата. Потърсете в нета трябва още да седи разследването на Любо и последвалите им препирни, голяма патардия стана тогава.

# 2 356
  • Пловдив
Олеле, наистина изглежда като пияна Деси Цонева.

# 2 357
Ох Деса 😂 като Филип Тотю

# 2 358
Не съм психотерапевт на Калина за да знам на какво се дължи падението и. Но определено не е в хармония. Видимо е. Всъщност мисля, че има нужда от професионална помощ, но явно със спорт ще бори зависимости и травми.

# 2 359
  • Варна
Деси Цонева с плашещ микроблейдинг на веждите:

Скрит текст:

Как се променила физиономията й, благодарение на алкохола.

# 2 360
Бих синхронизирала АI с различните платформи, така че да спира публикации на пияни хора.

# 2 361
И светът става идеален завинаги!?
 И щраусът изтрива реалността, като зарови главата в пясъка. Но тя си е там, паралелно с видимия му задник.

# 2 362
Деса Цонева нищо от излъчването и класата на Анахид Тачева не е наследила, а от другите си предци сякаш само най-лошото. Не знам дали на възпитанието и примера се дължи, защото има брат, а за него не съм чувала нищо.

# 2 363
# 2 364
Толкооова са противни и двамата.

# 2 365
Рая Пеева май съм я надценявала покрай Преди обед. В “Есента на демона” не ми хареса как играе, а мъжът ми я гледал в Черешката и беше скандализиран.

# 2 366
Рая е хубава на живо, много. Но много й сваля нивото този до нея, потресаващ е.

# 2 367
Помня, че много искаше да бъде известен, ама много известен. Страшно болни амбиции на един метално много ограничен човек.
Само да добавя. В Брадъра се беше изцепил "аз очаквах да има известни хора, а то някаква Ваня Костова..." Не мога да го понасям тоя. И през ум не му мнинава че хората стават известни не само с простотията си.

# 2 368
Явор го харесвам много като артист, харесвам и брат му, който е същински гигант във всяка роля, в която съм го гледала.
Жалкото е, че Явор е леке, дано се осъзнае.
И Рая ми харесва, ама и тя е тръгнала надолу.

Ричард е голям мазньоч! Отвратителен!
Ваня Костова, мир на душата й - единствен такъв разпознаваем глас! Такъв талант и да наречеш “някаква”….

# 2 369
И Рая, и половинЪТ ѝ са ми много неприятни. Нея съм я гледала само в Скъпи наследници, не бих си я причинила повторно, посредствена е. Явор е по-добър от нея в актьорското майсторство, но и в пъти по-противен в поведението си. Нахраних ги Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт