Звездни Компромати - Юни'24

• 364 239
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 340
За ботушките на певиците - ми нали танцувалното екипче на Тейлър Суифт е с ботушки, и те гледат и копират.

# 2 341
  • Пловдив
Май в някакво риалити се изложи тоя Ричард, и като че ли също някакви съмнителни хапчета за отслабване продаваше.

Да му мисли следващият седящ след нея 🤢
Той нали ще е с гащи.

# 2 342
  • София
Е, тук даже добре си изглежда тя. Треньорът й с какво е компрометиран, по темата ли е?😀
Ричард участва в Биг Брадър и се изложи много, имаше и песен за него. След това влезе в още един скандал, продаваше добавки за отслабване, които се оказаха не съвсем изрядни. Любомир Жечев прави материал за него и стана известен като Ричард Липовона. По Нова са говорили за въпросния Липовон и пострадали.

Това е първото от три видеа:
https://youtu.be/oRtnS6VBlpQ

# 2 343
  • Berlin
Благодаря, не съм го чувала.

# 2 344
Помня, че много искаше да бъде известен, ама много известен. Страшно болни амбиции на един метално много ограничен човек.

# 2 345
За Калина четох вчера - нали международният интернет се занима с нея Simple Smile - Китин обяснявал, че тя е атлет, че спортува. Прави впечатление, че каквото и да стане, той винаги е зад Калина, явно си пасват и живеят в хармония.
И тя от толкова хармония пие и шофира, прави си неуспешни операции и изглежда като назобен мъж. Мерси на такава връзка!

# 2 346
  • Пловдив
Т.е. заради отношенията с мъжа и е това?

# 2 347
Аз познавам Ричард и съм тренирала с него преди Бих Брадър. Той не е лош треньор. Защо тръгна да се занимава с тоя липовон и да става звезда - не знам. От един ден сякаш откачи и започна да се държи като най-голямата звезда. Мисля че общуването с разни богати хора в Пулс му размъти мозъка и реши и той да “вдигне левъла”.

# 2 348
За Калина четох вчера - нали международният интернет се занима с нея Simple Smile - Китин обяснявал, че тя е атлет, че спортува. Прави впечатление, че каквото и да стане, той винаги е зад Калина, явно си пасват и живеят в хармония.
И тя от толкова хармония пие и шофира, прави си неуспешни операции и изглежда като назобен мъж. Мерси на такава връзка!

Казваш, че пие и се оперира заради връзката си ли?

# 2 349
На мен Безовица ми е, ох, как да го кажа културно,  ама може да стане мис Алабама. Те там държат на друго, не на красотата. С толкова къси крака е, липсва всякаква женственост, а в лице напомня неандерталец. Но явно Безос има нужда точно от това - не нежна женичка, а бик. Обаче е направила най-доброто с това, което е даденост. И най-важното качество - някак е съумяла да намери мъж, който да я боготвори, такава, каквато е/ се е направила.
Има неземни красавици, които не успяват да го направят. Явно е силен характер.

# 2 350
Е, тук даже добре си изглежда тя. Треньорът й с какво е компрометиран, по темата ли е?😀

Харесвам този въпрос! Satisfied Това е то истинска клюкарка Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

# 2 351
  • Варна

Харесвам този въпрос! Satisfied Това е то истинска клюкарка Stuck Out Tongue Winking Eye Hug
Всеки, който влезе в нашата тема е компрометиран!
Ако до сега не е влязъл, това не е негова заслуга, а наш Пропуск !!!  SobSobSob

# 2 352
Бианка с майка си е направо облечена. Явно има респект от нея;)
Княгинята е направила по-яки ръце от треньора си, браво за усилията ѝ, ако и да не ми харесват при жена.

# 2 353
Деси Цонева с плашещ микроблейдинг на веждите:

Скрит текст:

# 2 354
Пак е на черешата.

Общи условия

Активация на акаунт