Звездни Компромати - Юни'24

• 364 204
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 325
На мен ми става неудобно да я гледам, честно. Кара ме да се чувствам като воайор, въпреки, че тя ни навира полу-голото си тяло.
+1!
Аз се чудя като ходи без гащи как поддържа хигиена там? В смисъл в колата сяда, в ресторанти сигурно ...
Добре, това не е ли психично отклонение? За нейния психар на 100% съм сигурна, но и тя... Не се ли лекуват подобни пристрастия - есхибиционистични?

# 2 326
Майката на Бианка е супер!
Явно шашавелщината не е от туй ДНК.

# 2 327
Абстрахираме се от облеклото й, но за мен Бианка има абсолютно съвършено тяло и много красиво лице. Знам, че е от богат род, образована е, силно се надявам всичко това да е за странно забавление.

# 2 328
  • София
Много хубава майката и облечена.

# 2 329
Безовица и Безос яко зобят някакви стероиди, тези тела само със спорт не могат да направят.

# 2 330
Много ми е красива и секси Бианка, много. Тук изключвам облеклото (липсата му де) и тази розова коса.

# 2 331
На мен пък онзи ден ми попадна тази снимка с майка ѝ. А ние чакаме някой роднина да я вразуми...
Скрит текст:

Каква майка, тя какичка! Rolling Eyes

Тези двамата имам чувството, че всеки момент ще бъдат въдворени за   ексхибиционизма си.

# 2 332
Княгиня Калина и треньора Ричард Величков във фитнеса
Скрит текст:

# 2 333
Е, не, ужас. 😄😄😄😄

Само вижте майката на Бианка, вижте и княгинята. И двете руси, сигурно наборки.

# 2 334
  • София
Малеей, княгинята по-здрави ръце от инструктора има.

# 2 335
Неее! Защо тренира с него?! Той е много компрометиран като имидж.
За Биянаката пишеше, че тез тиранти не издържали Grinning
Дари-те ги харесвам по принцип, работят, ма тез бАтуши кому е нужно?!

# 2 336
Да не се подиграваме на княгинята.
Явно избива на спорт. Това, което е повредило лицето й не е прищявка и глезотия, и е тежко за психиката на един човек, камо ли на една жена от която се очаква да е красива, не само нормална. Трудно се живее с такъв инцидент.
Да си плюем в пазвата и да подминем, пък ако ще и като Дуейн Джонсън да се натринира.

# 2 337
Майката на Бианка е много хубава, повече ми харесва от дъщерята.

За Калина четох вчера - нали международният интернет се занима с нея Simple Smile - Китин обяснявал, че тя е атлет, че спортува. Прави впечатление, че каквото и да стане, той винаги е зад Калина, явно си пасват и живеят в хармония.

# 2 338
  • Berlin
Е, тук даже добре си изглежда тя. Треньорът й с какво е компрометиран, по темата ли е?😀

# 2 339
Е кое му е съвършеното на тялото на Бианка? Огромната задница или увисналото виме. Единствено в лице е нежна, но от тази ексцентричност не ти остава време да погледнеш лицето.
Майката е топ.

Общи условия

Активация на акаунт