Звездни Компромати - Юни'24

• 364 116
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 310
Вчера 20 юни 2024 година беше най-дългия ден в годината
и много топло направо горещо. Но всички певици с ботуши в жегата.
Това нова мода ли е?

Скрит текст:
Мила Робърт
Скрит текст:

Дара Екимова
Скрит текст:

Дара
Скрит текст:

Михаела Маринова
Скрит текст:

[/spoiler]

всички изглеждат нелепо

# 2 311
Предполагам са с ботуши, защото са много по-удобни за ходене по сцената и танцуване.
За няколко минутно изпълнение сигурно си заслужава жертвата.

# 2 312
Ох, ми то им удобно ма никак не им отиват бе😅

# 2 313
Е от интервюто

In an interview with the Guardian, Kravitz revealed that he hasn't had a serious relationship in nine years - and therefore no sex! (Това последното казвал ли го е?)

When asked whether he was serious when he once declared that he wanted to live celibately until he found the right woman, the musician explained: "Yes, it's a spiritual thing."

И още
Because back in the 2000s, Kravitz once claimed to have lived chastely for three years. A statement that later turned out to be false.

https://www.krone.at/3398199

Иска да е ергенин и не е имал сериозна връзка от 9 години. Това как изключва воденето на полов живот? 😀

# 2 314
  • Варна
Дара Е. с шорти на Адидас и с ботуши на ток? Нали мама е Пр, не е ли могла да ѝ каже колко нелепо изглежда?
Заради тези шорти, гледайки я от кръста надолу, имах чувството, че гледам сина ми, който ги има същите, но нахлузил ботуши с токчета.
Много бързо затворих снимката.

# 2 315
По принцип целибатът включва и сексуално въздържание, но наистина се съмнявам той да го практикува по този начин.
Това за Лени Кравиц.

# 2 316
Бианка Ченсори с летен гащеризон ..Grinning

Скрит текст:

# 2 317
Горката. Не и е лесно и на нея да я прави тоя кукумицин на маймуна.

# 2 318
На мен ми става неудобно да я гледам, честно. Кара ме да се чувствам като воайор, въпреки, че тя ни навира полу-голото си тяло.

# 2 319
Е маймун, колко да е маймун, като и други започнаха да се обличат като нея

# 2 320
На мен пък онзи ден ми попадна тази снимка с майка ѝ. А ние чакаме някой роднина да дойде и да я вразуми...
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 18:08 от Анонимен

# 2 321
  • In The Middle Of Nowhere
Ехаа майка й е много симпатична и модерна 😯

# 2 322
На мен ми става неудобно да я гледам, честно. Кара ме да се чувствам като воайор, въпреки, че тя ни навира полу-голото си тяло.
+1!
Аз се чудя като ходи без гащи как поддържа хигиена там? В смисъл в колата сяда, в ресторанти сигурно ...

# 2 323
  • Sofia
Да му мисли следващият седящ след нея 🤢

# 2 324
Санчес с бившия и с Безос. Патрик също е много богат и поне за мен - симпатичен.
Скрит текст:
{

Общи условия

Активация на акаунт