Звездни Компромати - Юни'24

• 364 101
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 295
Като гледам Безова в лилавата рокля… Може да спука Безов от бой.
Май го спуква от друго.

# 2 296
  • София
Вчера 20 юни 2024 година беше най-дългия ден в годината
и много топло направо горещо. Но всички певици с ботуши в жегата.
Това нова мода ли е?

Мила Робърт
Скрит текст:

Дара Екимова
Скрит текст:

Дара
Скрит текст:

Михаела Маринова
Скрит текст:

# 2 297
Особено, че вчера концертът им е бил в Пловдив на 40 градуса жега Grinning

# 2 298
Като гледам Безова в лилавата рокля… Може да спука Безов от бой.
Лоша си. Разтресох офиса от смях Grinning

Tази мода с ботушите в лятно време дано не се завърне Grinning Ужасно е.

# 2 299
По-лошо от ботуши през лятото са... летните ботуши Laughing

# 2 300
На 40° с ботуши?!? Верно изкуството иска жертви Joy

Шеф Роу. Снимах от клип, за да ви питам вярвате ли й на рекламираните й хакове за подмладяване чрез храна (приготвена от нея, де). Аз мисля, че ползва филтри, освен ако не е правила лифтинг, щото пък се вижда едно опъване ...

# 2 301
  • Viena
Филтър 100% и много интервенции.

# 2 302
На тези девойки като им гледам дрехите, ботушите са им най-малкия проблем Grinning

# 2 303
На Безивица бедрото е като на футболист в разцвета на кариерата, на мен не ми харесва чак толкова мускул на жена. С късата рокля има не от мен, с по-дългата е добре. Не знам какъв е бил Безос преди нея, сега ги харесвам като двойка, изглеждат щастливи. Ева Лонгория ми е любимка, харесвам я, само като навлече оувърсайз-а не ми допада. Изглежда му спокойна, уравновесена, знаеща какво иска или не жена.

# 2 304
Безовица е много секси и има красиво лице, но краката ѝ са наистина доста груби. Но пък явно Джеф си я харесва.
Силвана ми изглежда жадна за пари, така че каквото и да каже, приемам, че го казва с комерсиална цел.
Дара Е. с шорти на Адидас и с ботуши на ток? Нали мама е Пр, не е ли могла да ѝ каже колко нелепо изглежда?

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 18:09 от Анонимен

# 2 305
Силвена става все по-карикатура. А беше свежарка , когато започна да се показва.

# 2 306
Особено, че вчера концертът им е бил в Пловдив на 40 градуса жега Grinning

Яко са си спарили крачетата. 🤣

# 2 307
Оох, с тея ботуши наистина са чак смешни! 😂
Мила Роберт, няма сила да ме накара да я харесвам. Арт ли е, какво е не ме интересува, струва ми се пресилено. Не е естествена и не я харесвам. От друга страна харесвам стила на Евгени Минчев, който също се облича много нетрадиционно. Гледала съм я по интервюта и не ми изглежда на себе си, все е едно е на опиати 24 часа.
Ева Лонгория винаги ми е била страшна любимка, още от “Отчаяни съпруги”. Наистина е много свежа и красива, поне в моите очи.
Имах приятелка, беше волейболистка. Имаше като тялото на Безовица. Не ядеше нищо, супер здравословно, тренираше. Така и не успя да отслабне и да заприлича на тогавашните си “идоли” слаби и нежни дами. Това е си е структура за мен и това е. Особено, ако спортуваш малко по-активно.

# 2 308
За Безовица четох, че била женена за приятел на Безос и негова съседка, когато са започнали връзка. Ходели да изневеряват на яхтата на Безос, разбрало се, и жената на Безос поискала развод. Мръсна история.

За Лени не знам дали е извадено от контекст, ето го в интервюто на английски:

Скрит текст:
Kravitz tells me he’s not been in a serious relationship for nine years. Were you serious when you said a while ago that you wanted to be celibate until you found the right woman? “Yes. It’s a spiritual thing.” He says he’d love to be in a relationship now, but he thinks he might struggle. “I have become very set in my ways, in the way I live.”

# 2 309
Филтър 100% и много интервенции.
Подкрепям, справка чичко Гугъл

Общи условия

Активация на акаунт