Звездни Компромати - Юни'24

• 363 996
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 775
Може да са от друг период, не, не е дебела, но това не е отлична форма (лично мнение).
В момента , а и винаги Джесика Алба е в отлична форма, понеже и следя изявите на видео, тя не си позволява да надхвърля 57-58 кг, при ръст 170 см.. Видеото по-горе е от тези дни, което потвърждава думите ми.

# 2 776
Ти пък го каза все едно живеете заедно. Тялото във видеото има различна композиция % подкожни мазнини/ % мускулна маса в сравнение с това на снимките. На пуснатите снимки жената не е в топ форма.

# 2 777
Страхотна е Джесика Алба!
Никога не ми е била фаворитка, но ми е пример, че с опитимизъм и поддръжка човек може да има повече, отколкото стъпил на върха  на света като най-красив. Анджелина беше най-красивата, Адриана беше най-красивото тяло, но и двете остаряват далеч от най.

# 2 778
Ти пък го каза все едно живеете заедно. Тялото във видеото има различна композиция % подкожни мазнини/ % мускулна маса в сравнение с това на снимките. На пуснатите снимки жената не е в топ форма.
Има толкова много снимки и видео в нета може да се види, че Джесика Алба е в топ форма.. Много от папарашките снимки на известни личности се обработват с цел Хейт не само нейните разбира се.. А видеото най-добре показва реалността, иначе нямаше да им се налага да тренират звездите за да са във форма..

рутинна тренировка на Джесика Алба

https://www.instagram.com/p/C4gOZpJJrVg/

# 2 779
  • София
Ева Лонгория
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:
Мелани Грифит
Скрит текст:
Камила Кабейо
Скрит текст:

Снимките на Джесика Алба, които качих, са от 25.06. Още:
Скрит текст:

# 2 780
Кание обаче го признавам за топ инфлуенсър. Може би един от малкото. Първо си прокара грозните обувки и в момента са масово. После взе Ким и започна да я стилизира, много модни трендове прокара именно чрез нея. Сега същото се случва и с Бианка.

# 2 781
Дълго време след раздялата, Ким беше казвала, че не се е чувствала уверена да си избира дрехите, а Кение й е казвал, че с кариерата й е свършено...

# 2 782
Ким всъщност се обличаше много по-добре преди Канйе. Приличаше на жена, а не на някоя безполова нинджа.
Също и беше по-жизнерадостна преди него. Докато беше с него се усмихваше по-малко и от Викито Бекъм.

Последна редакция: ср, 26 юни 2024, 16:50 от Анонимен

# 2 783
  • Варна
Джесика Алба не е в топ форма с това дупе и бричове.

# 2 784
Никол с дъщеря си. Том ли е бащата? Те май нямаха деца.
https://www.instagram.com/reel/C8rhZIcIK5R/?igsh=MTdkYzJ5c2g0dThoOQ==

# 2 785

Мернах ги в Дейлимейл снимките и аз. Има и видео, пише че са отпреди часове. Може да му е отпуснала края след снимките. Няма лошо.

# 2 786
Няма лошо, разбира се. Нереалистично е да си нонстоп в режим.

# 2 787
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Най-накрая се намериха доказателствени снимки, че Джесика Алба не е вампир, а човек.
Хай ше и се незнае, то по едно време не се търпеше нейното Grinning.

# 2 788
Урочасхате я Джесика Алба.
Никол Кидман с Том има две осиновени деца - син и дъщеря, но те останаха да живеят с него. С втория си мъж, кънтри певеца  има три дъщери.

# 2 789
Ако такова сочно баджаче с брич е топ форма, аз къде съм седнала да се вайкам, че все не мога да се отърва от едни омразни четири кила?!
Абсолютно съм "за", това да се именува топ форма! 😍

Общи условия

Активация на акаунт