Звездни Компромати - Юни'24

• 363 976
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 790
  • София
За първи път виждам Джесика Алба в далеч от безупречна форма.

# 2 791
Урочасхате я Джесика Алба.
Никол Кидман с Том има две осиновени деца - син и дъщеря, но те останаха да живеят с него. С втория си мъж, кънтри певеца  има три дъщери.
С Кийт Урбант имат две дъщери (не три), биологични техни, но от сурогатна майка...
15-годишната Санди Роуз и 12-годишната Фейт Маргарет.
Преди осиновяванията има спонтанен аборт и изънматочна бременност (или нешо такова като поредност) и тогава осиновяват двете деца с Том Круз.

# 2 792
Никол с дъщеря си. Том ли е бащата? Те май нямаха деца.
https://www.instagram.com/reel/C8rhZIcIK5R/?igsh=MTdkYzJ5c2g0dThoOQ==

Не, следващият ѝ съпруг. Наскоро имаше пост, че са от 18 години заедно. Тя, както нямаше от Том Круз деца, почти веднага роди от Кийт.

А, не съм запомнила, че са от сурогатна майка.

# 2 793
Едното дете е само от сурогатна майка.

# 2 794
Едното дете е само от сурогатна майка.

Аха, и аз имам спомен, че съм ѝ виждала снимки в напреднала бременност с Кийт Ърбан и това със сурогатната майка малко ме изненада.

# 2 795

С Кийт Урбант имат две дъщери (не три), биологични техни, но от сурогатна майка...
15-годишната Санди Роуз и 12-годишната Фейт Маргарет.
Преди осиновяванията има спонтанен аборт и изънматочна бременност (или нешо такова като поредност) и тогава осиновяват двете деца с Том Круз.
Мислех, че от сурогатната майка са две. Явно някоя друга звезда има близначки от сурогатна майка, две руси момиченца.

# 2 796
Сара Джесика Паркър.

# 2 797
Едно време в Паралели (смятайте колко съм дърта) пишеше, че Том Круз е оставил Мими Роджърс заради това, че не може да забременее. Малко след раздялата тя си направила бременна (от новия си мъж) фотосесия и поздравила специално Том...

# 2 798
  • София
Селион Дион е пуснала клип как минава една нейна криза. Много се разстроих. Горката жена. Disappointed Relieved
P. S. То е от документален филм за нея.

# 2 799
Гуен Стефани, съпругът и Блейк Шелтън и синове се наслаждават на почивка във Венеция..

Скрит текст:
[/spoiler]

# 2 800
Бях видяла нейна снимка без грим и ми беше трудно да възприема лицето й, толкова съм свикнала да я виждам с ярко червило. Любима ми е още от годините на No Doubt и ми се струват щастливи с Шелтън.

# 2 801
Шелтън като му чуя гласа и ми се подкосяват краката 😀. Много е затлъстял.

# 2 802
  • До морето
Той не беше ли й той сериен кръшкач или бъркам?

# 2 803
И аз точно мисля дали всъщност нямаше голям скандал като се загаджиха, а той май още беше женен за една Мелиса, също популярна.

# 2 804
Алкохолизмът, наркоманията и хазарта са страшни и много трудно лечими болести.  Sad
Не е имал късмет Матю. Знам, че ако човек сам не пожелае, с каквито и специалисти да работят с него, не би имало ефект.

Аз четох книгата му и много ми дожаля. Не, че не е искал да се излекува, просто тази болест, наркоманията, е била толкова по-силна от него. Какво ли не е правил, в какви ли не клиники не е ходил, осъзнавал е през цялото време колко е зле и как наранява близките си и много е страдал. Искал е да се излекува, много е искал. Казва, че би се лишил от всичките си пари и имоти, ако би могъл да ги размени за здраве и нормален живот.

Общи условия

Активация на акаунт