Звездни Компромати - Юни'24

• 363 972
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 805

Е тук съм съгласна, ако някой наркоман предозира никой не го е “убил”. Да, нека бъдат съдени дилърите, разпространителите, но чак да са го убили.
Аз пък съм на мнение, че трябва да ги съдят, и то строго. Косвено, но убиват. За един антибиотик има сума ти изисквания по какъв ред трябва да се продаде, ама дилърите да си пласират дрогата както им дойде, нямало да навредят.
Дилърите пред училищата и те ли не убиват?
Е Матю Пери все пак не е бил в 5 клас. Възрастен човек с право на личен избор как иска да живее или да не живее живота си. Като има травми, проблеми е имал възможност да иде да се лекува. Не са му виновни дилърите. Да, престъпници са и трябва да си понесат отговорността за действията, но личностите склонни към зависимости могат да се пристрастят към всичко- храна, алкохол, спорт, здравословно хранене…

# 2 806
Абе тоя Матю Пери как не се е сетил за тези така очевидни неща..

# 2 807
Матю Пери не е могъл да удари дъното така да се каже. Така най-лесно си заминават - в джакузито или във ваната на имението си. Именно дъното може да те оттласне нагоре, когато по-надолу е невъзможно да се продължи. Дори с тежка зависимост и сложна операция, той вероятно е разчитал на положението си и на това че винаги може да си позволи скъпоструваща терапия. Поредната доза зависимост не струва нищо, дори живота, когато зад гърба му има екип готов да го оправи криво - ляво за пореден път. Може би някой друг Матю, без пари и положение, озовал се на дъното, щеше да хване живота си в ръце. Няма как да знаем.

# 2 808
Много харесвах "Приятели", но любими ми бяха женските образи - на Рейчъл и Моника. Рос също харесвах, всъщност най-малко харесвах Чандлър. Не ми беше интересен, не ми беше забавен, точно безволев ми изглеждаше и с не особено мъжко присъствие. Светла му памет на Матю Пери, жалко, че толкова нелепо си отиде.

# 2 809
Чудех се дали да го напиша, но ще споделя популярна притча. Двама сина на алкохолик коментират живота си:
#1 Как няма да пия?! Баща ми беше алкохолик! Аз какъв да съм?!
#2 Как да пия?! Баща ми беше алкохолик!

Човек винаги интерпретира обстоятелствата според изборите си. С това не казвам, че на Матю Пери му е било лесно. Понякога всичката психотерапия и рехаб не могат да наваксaт това, което си регистрирал в детството си. А то може и да не е било така, но ти така си го възприел. Няма нужда да се съди никого. Но е много тъжно.

На мен в книгата му ми дотежаха медицинските детайли и оплакването.

Последна редакция: чт, 27 юни 2024, 00:19 от zlatenceto

# 2 810
И Уитни по неговия път, Джорд Майкъл и той....Как с толкова пари не са намерили да се занимават с нещо смислено в живота си. Пример ми е Бон Джоуви. Не го знам дали се дрогира, но ако се, поне не съм чула. Не знам. Жалко за тези талантливи хора.

# 2 811
Много харесвах "Приятели", но любими ми бяха женските образи - на Рейчъл и Моника. Рос също харесвах, всъщност най-малко харесвах Чандлър. Не ми беше интересен, не ми беше забавен, точно безволев ми изглеждаше и с не особено мъжко присъствие. Светла му памет на Матю Пери, жалко, че толкова нелепо си отиде.
И нещастен сякаш. Може би не е играл особено за ролята си на Чандлър и затова му кликна така добре.

# 2 812
vici75, много е трудно да си в настроение нонстоп за пърформънс, когато ти е професия. За това и повечето прибягват до някакви стимуланти. За Бон Джови не се е чуло нищо, но едно от децата му имаше проблем с наркотиците (по спомени).

blue_jay, той сам си признава в интервюта, че някои сезони са му пълна мъгла. В тези, които е много слаб, е на опиати. Останалите, в които е качил килограми, е на алкохол основно. В някои от документалните филми става ясно, че Дженифър Анистън е тази, която се осмелява да му каже тет-а-тет, че мирише на алкохол и екипът знае, че пие по време на снимки.

Последна редакция: чт, 27 юни 2024, 00:25 от zlatenceto

# 2 813
МНого ми е мъчно за тях, защото са незаменими. Аз така като четох книгата за Уитни, съжалих. ПО-добре да не я бях чела. Последно като гледах и филма за Елвис, и той в същата група, Фреди Меркюри.....От толкова пиявици край тях, как не се намира някой истински приятел да им беше подал ръка и да ги издърпа от блатото в което са били....

# 2 814
Когато затъваш в наркотици, няма как приятел да те издърпа, за съжаление.

# 2 815
А вярно ли е че Justin Timberlake (любим артист въпреки всички пикантерии около него) като го арестували за шофиране в нетрезво състояние, се оказало че полицаят дето го спрял бил някакъв младок на 20-тина години, не го знаел кой е и JT като му заразправял че има световно турне, полицаят сметнал че е от алкохола и го будалка 😆

# 2 816
vici75, при Уитни Хюстън в документалния филм става ясно, че баща й е харчил огромни суми за собствени прищевки и тя го разбира твърде късно. Много sick (болно и извратено). Добави и токсичната й връзка с Боби Браун, който сега се държи като пресвета Дева и ето, резултат.

Но и при Уитни, и Матю Пери ясно проличава огромното усещане за предателство от най-близкия кръг. Това си е тежко за работа при обикновени хора. Какво остава за звезди, където са намесени огромни пари.

Да, за Джъстин това са спекулациите в жълтите медии - полицаят е бил толкова млад, че не го е разпознал като "заезда".

# 2 817
Още по-тъжно е, че дъщерята на Уитни умира малко след нея по същия начин.

# 2 818
Да Sad предполагаем източник за опиати пак е човекът до нея. И според мен е вярно :/

Както пее Лорин Хийл, "винаги са тези, които са най-близко". Тъжно, но факт, тази теория рядко се е оказвала невярна. Sad

# 2 819
  • Пловдив
Фреди Меркюри поне с наркотиците не знам да е имал проблем, него го е избило на безразборен секс в един период, "обратен" секс, знаем. Дали и колко е бил сам и използван, може само да се спекулира. Няма публичен образ на тъжна и самотна личност.
Иначе аз от всички изброени в тоя контекст него най-много го харесвам като личност, популярен образ. И като певец, разбира се, но с музиката съм на "вие".

Общи условия

Активация на акаунт