Звездни Компромати - Юни'24

• 363 947
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 820
Аз и двете гледни точки разбирам. Има хиляди хора, които се борят отчаяно за живот - всички сме свидетели на кампании, в които се събират буквално стотинки за детенце с тумор, за млади хора - наистина, колко мъка има по тоя свят, Боже - както е писал Йовков. А някой с добро здраве, пари, слава, светът му е в краката - избира да се самоубива с отрови. Но който е работил или познава лично зависими, знае, че това е огромна тъмница, от която понякога не спасяват нито пари, нито воля, нито любовта и усилията на близките. Има хора, които са предразположени към дупки и затъвания, и други, които успешно и за кратко ги одраскват разните залитания. В крайна сметка, славата и парите не правят никого свръх човек, ако и така да изглежда - и те са хора и минават през тъмното и светлото.

# 2 821
  • София
Салма Хайек
Скрит текст:
Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус
Скрит текст:
Лили Колинс
Скрит текст:
Селена с баба ѝ и дядо ѝ
Скрит текст:
Дженифър Лорънс
Скрит текст:
Кендъл Дженър в Лувъра
Скрит текст:
Бионсе
Скрит текст:
Нина Добрев
Скрит текст:

# 2 822
Идвам с една нелепо дупеща се Галена (или аналогичен поп-фолк киборг):

Скрит текст:
https://www.facebook.com/share/r/9BaPYPkYvrtEoYG3/
Скрит текст:

# 2 823
  • Варна
И това се "продава" ?

# 2 824
  • софия
Мария Бакалова и георги тошев
Скрит текст:

# 2 825
  • До морето
Много ми е неприятен Георги Тошев. И то последните години. Преди с удоволствие следях предаването му. Сега ми е един мазен, нагаждащ се, вечно гледа да се върти около актуалните за момента имена.

# 2 826
ВъзмуХтена съм от снимката на Кендъл Дженър. Като знам как обикновен човек като мен трябва да подскача над главите на тълпи азиатци, за да види за миг Мона Лиза,  а за някакви псевдозвезди опразват Лувъра, за да се снима боса и по дупе пред нея, ми става тъжно!

И от новата каубойка Бионсе съм леко отвратена, голямо навиране на тия сиси. Ама там поне няма гавра със световното кулнурно наследство...

# 2 827
И те с Джей Зи точно Лиувъра бяха затворили, за да снимат Apes.

# 2 828
А на простосмъртните е забранено да шляпат боси из Лувъра!

# 2 829
Ева Лонгория
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:
Мелани Грифит
Скрит текст:
Камила Кабейо
Скрит текст:

Снимките на Джесика Алба, които качих, са от 25.06. Още:
Скрит текст:
Аз точно такава я помня. С по-изразени бедра и ханш. Може и шарката на клинчето да помага за подчертаването им, пък и с тези бели чорапки, които оптически скъсяват крака... Човещинка е човек да се поотпусне. И така си е сладурка.

# 2 830
  • София
И Уитни по неговия път, Джорд Майкъл и той....Как с толкова пари не са намерили да се занимават с нещо смислено в живота си. Пример ми е Бон Джоуви. Не го знам дали се дрогира, но ако се, поне не съм чула. Не знам. Жалко за тези талантливи хора.
Бон Джови
Скрит текст:
Той е певецът Джон Бон Джоуви, тази снимка не е монтаж, а личното му състояние е 410 милиона долара и той мие тави и чинии във веригата си ресторанти "Soul Kitchen" в Нюарк, Ню Джърси, която сам създаде за бездомните, където те да се хранят безплатно и поне, докато той е собственик на ресторантите…❤️
Джанет Джаксън
Скрит текст:
През 2010 г. известната певица Джанет Джексън, сестрата на покойния краля на попа Майкъл Джексън, се запознава с катарския милиардер Висам Ал Мана. През 2012 г. те се сгодиха. Преди брака си Джанет подписа предбрачен договор, в който се посочва, че в случай на развод тя няма да получи никакъв дял от имуществото на съпруга си до пет години брак.
Ако разводът се случи след пет години брак, тя ще получи 100 милиона долара, а ако има деца, тогава още 100 милиона долара. През 2016 г. Джанет забременя и роди детето си през януари 2017 г. През април същата година, след точно пет години брак, тя решава да се раздели с Уисам Ал Мана и така получава 200 милиона долара

Джена Дюън с бебето
Скрит текст:

С Ванеса Хъджис бяха бременни по едно и също време
но за Ванеса не се чува нищо.

Последна редакция: чт, 27 юни 2024, 15:17 от lite16

# 2 831
Много ми е неприятен Георги Тошев. И то последните години. Преди с удоволствие следях предаването му. Сега ми е един мазен, нагаждащ се, вечно гледа да се върти около актуалните за момента имена.

Същото мога да кажа и за Тото, където си е изключил коментарите под видеата, че не може да носи на хейт човечеца.

# 2 832
  • София
Евала на Джанет Джексън за перфектния тайминг по отношение на предбрачен договор, дете, развод... Лисица! Joy

# 2 833
Пак е превъртяла играта 😀 храни яко

# 2 834
Андреа само си търси с кого да се кара и заяжда през последните години.

Общи условия

Активация на акаунт