Звездни Компромати - Юни'24

• 363 752
  • 3 250
  •   3
Отговори
# 3 060
  • Варна
Мила Михова и хубава в едно изречение? Божеее...

# 3 061
Мила Михова не е и не може да бъде красива ни слаба, ни дебела. Просто не е.

Според мен Бен Афлек е голямата любов и на двете Дженифър. Лопес два пъти го избира, сега се и омъжи за него, горката не случайно никога не е била толкова слаба, колкото сега. Явно страда за него.

# 3 062
Малко странна ситуация, в която всички се обичат.

# 3 063
А, не всички, на Бенчо хич не му дреме. Той обича чашката.

# 3 064
Именно, всички обичат Бен, а той обича чашката.

"Сексът и града" по БТВ. Мамка му Тузара колко е сладък и секси Heart

Сега четат  "Любовни писма от велики мъже", а в главата ми е първия пост за секса и града от темата преди много години Joy JoyJoy  от който помня, че такава книга в реалния живот е нямало.

# 3 065
А какво стана с обвиненията към него? Освен, че му съсипан живота, брака, кариерата? Доказаха ли се или не?

# 3 066
А според мен Дженифър Гарнър като един здраво стъпил на краката си, необременен от комплекси човек, тайно си плюе в пазвата, че се е отървала от този киселяк Афлек. Но, една добра майка знае кое е нужно на децата, за да не харчат милионите й за психолог.
И, когато се отърсиш от чувствата си към човек, който си обичал, много е лесно да си любезен с него.

# 3 067
И аз го гледам. Ех,какви времена бяха..
И много неподходяща актриса в главната роля, много. Какъв бляскав филм, феноменални булчински рокли, бляскави аутфити и.. Сара. С това лице, тези ръце.. Направо ми разваля удоволствието. Досега не ми е пречила толкова след незнаен брой гледания. Но сега до Тузаря - този разкошник ❤️е като някаква кръпка.

# 3 068
Мила Михова е и хубава, и талантлива. И пише изключително забавно.
Това, че някой не ни е симпатичен, не значи че трябва да се опитваме да го принизим.

# 3 069
И аз го гледам. Ех,какви времена бяха..
И много неподходяща актриса в главната роля, много. Какъв бляскав филм, феноменални булчински рокли, бляскави аутфити и.. Сара. С това лице, тези ръце.. Направо ми разваля удоволствието. Досега не ми е пречила толкова след незнаен брой гледания. Но сега до Тузаря - този разкошник ❤️е като някаква кръпка.
Винаги съм го мислела! Ок, ролята е за жена тип "гърл некст дор", симпатична и чаровна, без да е красива, но Паркър не е ни едно от изброените! Като цяло не я харесвам и винаги съм се чудила, как баш нея са избрали за ролята, неприятна ми е.

П.п. Нямам никакво отношение към Мила Михова. Но много ви моля, понятието "красива" е висока летва и не се лепва навсякъде. Тя дори не е хубава, нека бъдем обективни, въпреки симпатиите си. Ни лице, ни тяло. Красива?!

Последна редакция: нд, 30 юни 2024, 00:15 от Tess d`Urberville

# 3 070
Мила Михова не ми е нито грозна, нито хубава, просто пищността й отива и е нейното.

# 3 071
Ни хубава, ни грозна е добро определение за Михова. Евентуално симпатяга.
И това не е никакво принизяване, а напълно обективна оценка. Вие красиви жени виждали ли сте?

# 3 072
Т.е. симпатична, приятна външност, нормална жена. В моите очи, разбира се.

# 3 073
На мен пък ми харесва Сара в ролята си. Пъстра, цветна, писателка, мечтателка.. Ню Йорк, въобще идеална за целта.

# 3 074
Мила Михова е изключително харизматична жена и артист, магнетича и очарователна. Притежава всички качества да получава големи роли, характерна е и се надявам да популяризира все повече оперното изкуство.

Общи условия

Активация на акаунт