Звездни Компромати - Юни'24

• 363 768
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 3 075
Нямам нищо против всички тези суперлативи, не бих могла и да ги оспоря, като артист не я познавам.
Като публичен образ имам доста забележки.
Но думата беше красива ли е или не, което е дори странно за обсъждане.

# 3 076
Бе не знам оземпик ли е, какво е, но Вили Гюлмезова е стопена. И ботоксирана. Двете вървят ръка за ръка.

# 3 077
Преди дни бяхме на събитие с Мила Михова и специално съм и искала разрешение да я обсъждам тук.😄
Изглежда чудесно и се държи много мило и любезно, а ме познава слабо. Говорихме разбира се и за кг. не крие нищо, шапка и свалям.
Като певица и писател е талантлива и харизматична.

# 3 078
Бе не знам оземпик ли е, какво е, но Вили Гюлмезова е стопена. И ботоксирана. Двете вървят ръка за ръка.
Може ли снимка?

# 3 079
Мила Михова селски претенции

# 3 080
Не я следя, но щом си позволява да изказва свободно мнението си, то шапка долу.

# 3 081
Преди над 15 години Михова беше интересна в ролята си от "Сексът и градът". За съжаление, годините си отлетяха, а тя не успя да излезе от този образ, който вече не е актуален и като тенденция, и за нея самата.
Изчерпа се, а в чисто професионален план не успя да излезе от славата на майка си, както го направи Пендачанска. Личи си, колко й тежи всичко това. Пренавита в опитите да самоубеди преди всичко себе си.

# 3 082
Не я следя, но щом си позволява да изказва свободно мнението си, то шапка долу.
А защо да не? Тя все едно е известен политик или артист на световна сцена?

# 3 083
Мила Михова лигава ми идва, а за красива и харизматична и дума не може да става в моите очи. Има по-скоро грубо излъчване за мен.

# 3 084
Михова съм я гледала в "Черешката" и две -три коментарни студиа, нямам вкус към изкуството й. Не е глупава, забавна е, но и с една поза на аристократка, която всеки път прокарва и поне аз (непознавайки я в друго поприще), честно казано реших, че освен с големия апартамент на централно място и майка си, няма с какво друго да се похвали.

# 3 085
Михова беше забавна, оригинална и остроумна, но на всичко това сложи кръст с абсурдните делулу, манифестации и прочее алабализми. Да не говорим за лицемерието да проповядва любов към себе си, но изчака да свали килограми, за да започне да хвали краката си, Баджаки Кенеди и т.н. Ако човек се обича истински, обвивката няма да има значение.

Огромен потенциал, избрал да бъде надменна кифла.

# 3 086
Не е лоша като образ и изпълнение Сара, но трябваше по-красива актриса.
Кристин е най-слабата актриса в целият филм. Що за ужасни и фалшиви мимики. И Синтия не е за тези красиви аутфити.
Единствено Ким отговаря визуално на нивото на филма. И всичко ѝ стои перфектно.

# 3 087
Апартамент в сграда с най-лошото строителство от 90-те, по-близо до Руски паметник, отколкото до 5-те, с най-разнебитения паваж в района. Просто е смешно, сякаш на Оборище живее Мила Михова.

# 3 088
Ниско чело, широко и грубо лице с мощна челюст, къса шия. Костна структура на истинска красавица.
Скрит текст:
Снимката не е подбрана "нарочно лоша", а е от профила й, тоест тя си я харесва.

Последна редакция: сб, 29 юни 2024, 23:21 от Tess d`Urberville

# 3 089
Аз виждам високи скули, красиви устни и симпатично носле. Всъщност много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт