Звездни Компромати - Юни'24

• 361 821
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 3 135
Първо, Крис Нот нарече героинята в СГ “к*рва”

И новия сериал е напълно адекватен, остаряване, пари, пластични операции, деца и прочее, никой не се държи като тийн

# 3 136
Много лигава беше героинята Кари.
Жена на 30+ да се държи така, чак на моменти ми беше неудобно да я гледам.
Саманта беше най-доброто превъплъщение за мен.
И за мен Кари беше лигава и инфантилна, любимка ми беше Саманта - много печена, остроумна, с автоирония, най-стилно облечена, без тъпотии и изгъзици (Кари).

Кога това?
Първо, Крис Нот нарече героинята в СГ “к*рва”

# 3 137
Да й е честито на Караянева !
Стефан Церовски е мъжът до нея. Много, много неприятен мъж. Имаше невероятна жена, засичах ги редовно в един ресторант, в който ходехме преди три, четири години. Жена му и бременна беше прекрасна, чета по сайтовете, че я е зарязал, за да се хване с Райна.
Райна впрочем, много ми харесва с корекциите. Много са успешни при нея.

# 3 138
Райна има над десет операции на носа. Не помня точната бройка, но са много.
Мерси от тоя успех.

# 3 139
Ехаа, то цяло чудо, че няма последствия.

# 3 140
Има последствия и то как
Последната операция беше за уголемяване (!!!) на носа.... Тя май също е казвала, че съжелява

# 3 141
Да й е честито на Караянева !
Стефан Церовски е мъжът до нея. Много, много неприятен мъж. Имаше невероятна жена, засичах ги редовно в един ресторант, в който ходехме преди три, четири години. Жена му и бременна беше прекрасна, чета по сайтовете, че я е зарязал, за да се хване с Райна.
Райна впрочем, много ми харесва с корекциите. Много са успешни при нея.
В Гугъл ортопед с това име ми излиза, същия ли е?

# 3 142
Сега й гледах снимки, доста се е прекроявала, сякаш различна и все пак същата на всички снимки. И прическа редовно е сменяла, предимно в светли цветове. Сега като я гледам по снимки, много ми харесва.
Алиена, не знам с какво се занимава той, майка му бивша кметица на Перник беше.

# 3 143
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Башар се хваща с младички и хубавички, върти ги няколко години,но когато жените поискат деца/брак,той скача на нова младичка,която няма претенции и с която може да си гали егото колко велик мъж и любовник е.
Така беше с Ралица Паскалева,така беше с Райнето,така ще стане и с новата.
И Паскалева и Райна в рамките на година след раздялата с Башар бяха вече бременни. Случайност?

# 3 144
Леле, това вярно е ортопедът! Ама ... Тя жена му скоро роди,в кабинета си бяха двамата и детето. Ох!

Последна редакция: нд, 30 юни 2024, 11:23 от Americana_

# 3 145
Райна Караянева с бебче

Честито!
Но ми боде в очите как ще качиш снимката със сгрешена дата, само и само да се похвалиш…….

# 3 146
Като си сменят физиономиите, децата се чудят на кого приличат после.
На Златка и Благо момчето е красиво, много. Но и те са били красиви преди да се наблъскат с филъри, кастанети. За хора с правилни черти като тях много се чудя какво ги е провокирало, защото едно изправяне и избелване на зъби прави чудеса, те ги изпилили и сложили керамични на естествени зъби. Изключвам, ако имат здравословен проблем.
На Богданска детето си прилича на родителите преди корекциите им.
Не знам защо напоследък съм се фиксирала така негативно към фейс преправянията, вече почти не познавам жена, която да не се е пипнала. Може би гримът и прическата също са бягство от естественото, но ми е някак си по-приемливо.
Вмятам, че не визирам процедури след определена възраст, а по-скоро такива преди 40, особено като почнат да си пълнят устни за бала …

# 3 147
Ако не сте разбрали, Ева Лонгория харесала мъжкото пили от Монако. Значи тя сигурно ще остави мъжа си милионер, от когото има дете и ще се хване с нашия шушляк

https://telegraph.bg/svetski/novini/bobi-manekena-eva-longoriia- … -toj-video-419288

# 3 148
Толкова е секси туй пилИ, че припадвам! 🐓😅

# 3 149
Ева Лонгория няма да пусне туй ПилИ и до двора даже, ама гладна кокошка просо сънува.

Общи условия

Активация на акаунт