Звездни Компромати - Юни'24

• 361 888
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 3 120
  • София
Райна Караянева с бебче

# 3 121
Честито бебе на Караянева! Тя се раздели с Башар, нали? Кой е бащата?

По принцип съм фенка на Белучи, не на Джоли, но на тези откъси от видеа, Анджелина е по-красива. Какви очи и как флиртува с тях, опасна работа!

# 3 122
Бекъм да беше показал градината си,а то – едно храстче рози. Yum Баба ми на село има много по-голяма градина от неговата,а едвам се тътри...

# 3 123
  • София
Честито бебе на Караянева! Тя се раздели с Башар, нали? Кой е бащата?

Да, не е от Башар, поне 1 година не са заедно. Има и голям син (на около 10).

Новият:

# 3 124
Точно - Дара Джесика Паркър ми е типична Баба Яга.
Често в USA я сравняват със старшата й колежка - актрисата Бет Мидлър, с която имат и общи филми, но Бет е далеч по-талантлива и е и певица. И тя в никой случай не отговаря на стандартите за красота, но има харизма и чар.
Скрит текст:

Най-добрият й филм за мен е Big Business от 1988, в който си партнира с другата топ комедийна актриса на САЩ - Лили Томлин. Те двете са нещо като Стоянка и Лолова при нас, лека им пръст.
Точно от този филм е и сцената, която Мерил Стрийп направи/изкопира в "Дяволът носи Прада" - излизането от асансьора. Слагам линк към оригиналната сцена, препоръчвам филмчето, страшна комедия е.
Скрит текст:

# 3 125
Ха, бърза е Райнето. Браво на нея. Сега дано Башо не загуби едни десетина годинки и на Любомира Башева.

От толкоз хейт по Михова взе да ми става симпатична. Предпочитам да чета за нея, отколкото за елитните парцали на Републиката.

# 3 126
Нищо ѝ няма на Сара Дж. Свети си със собствена светлина. Обран човек, със свестен мъж и деца и по нюйоркски стилна.

Харесва ми и че остарява по своето си темпо. Нос, бръчки, всичко е поправимо, но не го прави

# 3 127
  • София
Аз мисля, че кастът на Секса и града е перфектен.

# 3 128
Ех, защо ли продуцентите на сериала не четат бг мама... Можеха да изберат някоя красавица за ролята на Кари.
И не е вярно, че няма книга за любовните писма на велите мъже. Има, и то няколко.

# 3 129
Да, ако четяха друго щеше да е, ама малшанс!

Башар е с Любомира Башева? Леле, че то много младо момиченце за тоя дър* пр*ч. 😐
Тя на 27, той на 49...

# 3 130
Какво са 22г разлика за напориста млада актриса?!

# 3 131
  • София
Не мога да реша коя е по-красива:  https://www.instagram.com/reel/C8rqxZGPn39/
Тук и двете са в най-красивите си периоди.
Джоли е влудяващо секси и нарочно си играе с това. Белучи е като произведение на изкуството с тези огромни дълбоки очи. И двете са феноменално красиви тук, просто пращат различно послание.

# 3 132
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
@lowkeyyy, много интересни клипчета и инфо, този филм дори не го знаех, ще се поправя.
Бет Мидлър и Сара Джесика наистина си приличат, но Бет е изключително талантлива,
забавна и саркастична, докато С.Дж. винаги ми е била инфантилна и лигава.
Ким Катрал блестеше над останалите в Сексът и градът, ако не беше тя и нейната Саманта,
сериала щеше да мине и замине и никой нямаше да му обърне внимание.
Най-смешни бяха уж секс сцените с Кари, когато тя винаги е по сутиен, ама иначе голяма разбирачка.
/и да знам, че самата актриса е имала такова изискване, но пак стои нелепо в сериала/.

# 3 133
И за мен Кари беше лигава и инфантилна, любимка ми беше Саманта - много печена, остроумна, с автоирония, най-стилно облечена, без тъпотии и изгъзици (Кари).

# 3 134
Ако Кари ни е била смешна в сериала, то сега в новия е направо трагична. Стари жени се държат като тийнейджъри. Но, най-противното е, че сериалът е послушен и абсолютна подлога на новото време. Впрочем, никой не подкрепи Крис Нот като го изкараха изнасилвач, нали?

Общи условия

Активация на акаунт