Звездни Компромати - Юни'24

• 363 699
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 3 105
Това, че вие не знаете кои са, не ги прави неизвестни в тяхната област. Точно това принизяване на чуждите постижения имах предвид.

# 3 106
Аз не ги принизявам. Може да са големи, но чета в клюкарска тема и не ги знам, това говори достатъчно за тяхната популярност ( не талант ).

# 3 107
  • София
Мои любими красавици:
Синди и Клаудия
Скрит текст:
Младата Мерилин
Скрит текст:
малко ми прилича на Мария Бакалова

има сияйна усмивка

Ева Лонгория
Скрит текст:

# 3 108
Въпрос на интереси, очевидно.

# 3 109
Бях много изненада преди години, когато прочетох, че Мерилин си прави ринопластика и се превръща в иконата, която знаем и ние. Не знаех, че 50те години пластичната хирургия е била на такова ниво. Е, в щатите, у нас и сега не е. Но то е видимо и от снимките, като много млада е с широко носле, което после става перфектно, без да изглежда одялано и изкуствено.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 30 юни 2024, 08:52 от Tess d`Urberville

# 3 110
  • Sofia
Прословутият апартамент на Руски паметник се продаваше преди 2г (сега не му зная статуса). 400 квм хамбар  с меко казано странен интериор, на тавански етаж със скосени тавани и тераса на шумно кръстовище за 2 млн.
За тези пари голяма къща с басеин на Карибите бих взела .

Последна редакция: нд, 30 юни 2024, 00:38 от Karen

# 3 111
Понеже някъде назад в темата се коментираше Ривър Финикс. Stand by me е добър филм с негово участие. Мисля ще се хареса който не го е гледал. Ами много добре играе. Има го таланта. Жалко за младия живот. Джони Деп щеше да има достойна конкуренция за шашавите си роли. Във филма участват още Kiefer Sutherland, Jerry O'Connell, John Cusack.
Най ми е мъчно за Киану Рийвс, който губи най-добър приятел, любима и дете.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 3 112
Не мога да реша коя е по-красива:  https://www.instagram.com/reel/C8rqxZGPn39/
Тук и двете са в най-красивите си периоди.

# 3 113
Да, набръчкват се като отслабнат.

Нищо чудно Гарднър да си го прибере пак Бен.
Децата им са големи и не виждам защо е нужно чак толкова често да се виждат.

Колко често се виждат?

# 3 114
Сара Джесика Паркър винаги ми е напомняла баба Яга. За мен е нелепо, макар и във филм да я наричат красавица, страхотна, невероятна и т.н. Спомням си, че преди години някакво мъжко списание я беше обявило за най-несексапилната жена след анкета, проведена сред читателите му.
За съществуването на Мила Михова разбрах преди години от "Черешката на тортата". Беше изключително превзета, претенциозна и изкуствена, с добре заучени пози и "маниери" на аристократка. Не я харесвам, не я следя никъде, но това е, което ми идва на ум, щом се сетя за нея. Не съм я слушала и гледала как пее, но пък съм слушала майка ѝ на живо в Травиата и ми хареса много.

# 3 115
Точно - Дара Джесика Паркър ми е типична Баба Яга.

# 3 116
Не мога да реша коя е по-красива:  https://www.instagram.com/reel/C8rqxZGPn39/
Тук и двете са в най-красивите си периоди.
Моника !!!!! Анджелина не е в най- красивия си период точно тук

# 3 117
  • Glasgow
Дейвид Бекъм градинар
Скрит текст:
Дъщерята на Хайди Клум - Лени. Хубаво тяло. И с uggs на плаж
Скрит текст:

# 3 118
Лени има егати тялото! Слаба и фина, пък с голям бюст, който изглежда и стегнат. Вярно, много е млада, но с тия му размери е имал мегдан да се разлее.
Направо е уау!

# 3 119
Направо е разкошна Лени.
Анджелина е по- хубава от Моника.

Общи условия

Активация на акаунт