Звездни Компромати - Юни'24

• 364 211
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 345
  • Враца
Този търтей Хриси, как пък не подхвана някакъв бизнес от баща му ... Само пиене и хазарт. Ами няма как да не стигнат до просешка тояга.
Светлото да си взима децата и да бяга далеч от него. Хем я поступва от време на време, хем няма пари, живота й хич не е розов с този шопар...

И какво да прави, да се върне в Търговище, да живее от майчинството?
Или да работи в някой Лидл? Едва ли ще го направи, не е обикновена майка, поживяла си е доста охолно до сега.
А може и да остави децата на отглеждане при родителите си, и да си остане в София, за да намери нов спонсор.
Само че първо й трябва развод, второ- спонсорите едва ли ще искат 4 деца.
Истината е, че при това положение е най-добре да се закърпи каквото може от семейството.
Това с насилието не се знае дали е вярно.
Едно й признавам на Светлана- дискретна е относно семейните проблеми.

# 346
  • Наблизо
Едва ли,тя всяка година ражда.Не съм спец,но за да взимаш майчинство,трябвя да си нает,а тя не е била от фирмите си,само управител.И сигурно са се усетили когато е било твърде късно.
Бютикуиин,майбаха са им го взели..
Явно на булевард България е гаражът,в който се снима напоследък.
А този мутряга наистина им се подиграва-къде ще иде Палуна с 4ри те деца? В Търговище? Тя със сигурно се надява свекърът да пусне масълце.

# 347
На мен ми стана мъчно за огорчената мутра. Той ги издържал, осигурявал, а Светлана го наплюла 😃

# 348
  • При семейството си
При толкоз супер дупер фирми в които е Светла, до тоя ли е опряла да си взима майчинството. То тя направо се чудя дали от последните три деца има прекъсване на същото.
В интерес на истината, Светлана (предполагам, че това е тя) не е в толкова много фирми.
https://papagal.bg/person/a226507fbe7fddedb0bcddeed24f3922f64cc0 … f3203916abfebf17d
Да не говорим, че фирмите на мъжа и’, коя има дейност, коя може би не.
Та какво разказа точно за инцидента.

# 349
  • Sofia
Слушах и аз Светлана. Виктор Николаев умело я подпита, та на мен ми стана ясно следното - живеят в кооперация, къща няма, охрана също. Прибирала се с Хриси и децата, ма той влязъл вътре, тя отишла да се разправя. Този Кирил карал майбаха, който бил техен преди време, явно и майбах вече няма. Той е лихвар и претендира, че му дъшжат пари, тя уж не знае колко. Той всъщност търсил "онова прасе, мъжът ти".
С две думи, хич не й се искаше да признае, че става дума за пари. Били познати отдавна, даже той бил на сватбата й, били близки, ама сега той бил луд.

А иначе, за да плаща осигуровки от нейната фирма, трябва да има приходи все пак.

ПП. Не се съмнявам, че този борец я е ударил, звучеше дост уверена там, имала записи. Така че насилието си е факт.

# 350
Лорчето е минала уроци при Буклата.
Скрит текст:
Новото модерно при булките е да крият бъдещото радостно събитие.
Определено ми изглежда бременна, да им е честито!
С Лазгин Маджид е още, нали?
П.С. Виждала съм я на живо преди време, бяхме на съседни маси в едно заведение, коремът ѝ беше супер плосък, а вече се беше хранила...

# 351
Прекалено внимание се отделя на мутро-чалгаджийския бит на някакви Светлета и Гущери. Целия им живот е един панаир - то няма и какво друго да сътворят хора без мозъци.

# 352
Вероятно старият Гущер наистина е вдигнал ръце от тях. Очевидно е като да наливаш милиони в съд без дъно.

Лейди Мария дали се радва лекичко Simple Smile? Нали Светлана лицемерно й беше съчувствала при скандала с нейния мутрафон Миро.

# 353
Моника Белучи и Тим Бъртън, който не се усеща да и помогне с чантите.. /видео/ ..

https://www.instagram.com/p/C7yUpN9insu/

# 354
Откъде дойде този прякор на Светлана?

# 355
Наистина Светлана не изглеждаше да харчи много предвид милионите, които уж имаха. Разкрасителните ѝ процедури бяха /са безплатни. Каляшева може и да спре да я боде безплатно, ако изпаднат публично. Почивките им бяха все някакви с кола, най-вече до съседните страни. За дрехи беше далеч зад Мария като че ли по харчове, даже някакъв компромат имаше май, че облякла нещо, оставено от Мария. За храна не харчи особено. И децата надали ги храни с луксозни храни. Сещам се, че беше снимала някаква бисквитена торта, със съвсем обикновени бисквити и крем нишесте, която им беше направила.

# 356
  • Наблизо
Не е очаквала,и аз така мисля.А и Хррриси наистина имаше пари,но ги е профукал и най-вероятно тя дори не е знаела за всичко и е дошло доста изненадващо.И също така,и двамата умници са се надявали,че татето ще оправи нещата И този път.

Прякорът й дойде от писаниците й в инстаграм,тя не е много грамотна и явно не знае как се пише паун..

# 357
  • При семейството си
Изгледах Светлана. Или е много глупава, или се прави на много глупава, или и двете.
Да попита мъжа си как и защо Мерцедесът, чийто номер тя много добре познавала, се е оказал при този, да го попита защо и при какви условия е прехвърлил поне 2 свои фирми на бореца, не на последно място да го попита къде е бил той, докато на нея са и’ дърпали екстеншъните.
Че борецът не е цвете за мирисане, ясно, ама и нейният Мечо не е и около него доста мирише.

# 358
Светлето разчита на съчувствието на жени и майки и най-вече на съчувствието на свекър. Понеже явно е за съчувствие жена, която беше известна като Гонзовица и компаньонка  правеща секс с портокали, а после като роди 4 деца стана майчица за пример, която най-демонстративно изтъкваше, че нейните деца ще учат в друга галактика,  а ние сме простолюдие и нямаме това лукс ниво. Направо и тази нощ няма да спя от съчувствие.

# 359
Че и приз за Майка на годината й връчиха!!!
  Да ви кажа честно, хич не ги жаля, както и да звучи. Не подкрепям това,че е имало насилия към нея, ако е имало.
   Но заслужават да се хващат да бачкат като всички нас. Това Светле няма акъл за 2 стотинки, освен да се хване при Бачорски да чисти....

Общи условия

Активация на акаунт