Звездни Компромати - Юни'24

• 364 233
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 360
Добре, а къде е Хррриси тук? Светлана ли е мъжът в семейството, тя ли се занимава финансовите проблеми и с физическите разправи в семейството? Къде е мъжът ѝ да си защити семейството, и публично, и пред тази мутра? Светлана само на Инстаграм и на полиция ли разчита?

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 10:47 от Анонимен

# 361
  • София
Дейвид Бекъм
Скрит текст:
Джулия Робъртс
Скрит текст:
Мила Кунис
Скрит текст:
Джена Дюън
Скрит текст:
Деймиън Люис с приятелката му
Скрит текст:
Синди Лопер
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Кели Озбърн
Скрит текст:
Деми Ловато
Скрит текст:
Вера Уанг
Скрит текст:
Кейти Пери
Скрит текст:
София Вергара
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:
Ашли Греъм
Скрит текст:

# 362
Мила като да е с филтри, не може да няма нито една бръчица. Иначе е много красива.
Палуна тръгна от ВБ, писаниците в инста са много по-късно.

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 10:30 от *Амбър*

# 363
Много ми харесва, как остарява Хубавата Жена- Дж. Робертс

# 364
Хрриси май подпийва или взима нещо по-скоро и може да не е баш на тоя свят през част от времето. Не казвам че лежи дрогиран, а че може би няма точна преценка на нещата и докъде са стигнали.

# 365
# 366
Хриси нямаше ли в политиката да влиза?
В предишните избори беше в листата на ДПС за общински съветник. За тези не съм го търсила.
Сега е в партията на Радостин Василев.
Светлана в момента по нова тв
Със зъби ли е?

# 367
Не обясняват. Жалко! А така ми се искаше да помогна на приятелка и тя да си намери толкова прекрасен мъж.

Майтапът настрана. Какво говедо трябва да си да оставиш жена 40кг с три деца сама?!
Сутринта госпожата каза, че е с импланти, а те лесно ли се чупят?!

# 368
  • Наблизо
Как се прави секс с портокали?! Явно това е тайната за намиране на платежоспособни Хрррисита? За една приятелка питам

https://lupa.bg/news/eto-kak-svetlana-e-spechelila-gushterov_226159news.html

ето тук обясняват...

Между другото Хрррисито нали само бил отишъл да отвори,защо тя пише че повикала полиция и стои сама?Хриско се е покрил и оставил жена си и децата сами.Нямам думи.А в статията по-горе има цитати на съседи за потресаващо насилие върху Палуна..

# 369
Чудя се коя от двете съпруги на Хриси е по-безакълна, бившата или сегашната. Наистина като с конкурс да ги е избирал. Но и двете явно търпят насилие Sad Което е много тъжно.

# 370
Няма какво да се чудим на Гущерови. Преди години партийни функционери раздадоха откраднатите пари на своите червени слуги: портиери, шофьори, готвачи. После този обслужващ персонал, рязко забогатял, създаде свое потомство. Родиха се и пораснаха глупави хора, които не знам дали собствените си имена могат да напишат без грешка. Такъв е Хриси. За беда, той също се ожени за супер глупава жена. И какво си мисли сега старият тарикат Гущер? Парите не винаги носят щастие. Особено откраднатите пари на българския народ. И пали поредната пура на чист австрийски въздух.

# 371
Втората част от статията с коментарите за къщата им е преписана абсолютно директно оттук, аз тези коментари си ги спомням 😂.

# 372
Е, те и двете имат тренинг. Да си държанката на някой, та макар и издигната в ранг съпруга трябва да държиш на бой и на онова другото.

# 373
Някъде четох коментари, че е възможно да е имало сексуална връзка между Светлето и бореца. Все пак Хриси е останал без пари, а борецът явно разполага със средства.

# 374
  • Наблизо
Всичко това е адски тъжно,обаче и двете ''дами'' много държат да се дават за пример за успели жени.Да им имам успеха.

Кестар,възможно ли е Палуна да е Чак толкова тъпа?Или като в онзи филм Неприлично предложение,Хррриисито и жена си да е продал?То вярно,че това й беше занаята преди,ама сега е майка на четирите му деца?

Общи условия

Активация на акаунт